Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nostidla.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwerownia ma problemy z bazą mysql i przez to fora/strony u nich nie działają. Nasza strona działa, można jej używać.

Opublikowano

no nie wcale wgranej nie mam wiesz? juz 2 razy klienta usunąłem i od nowa instalowałem klienta i łatki

TS działa?

20998702874517236159.jpg

Sygna wykonana przez czarnaaa

Opublikowano

Wkurwia mnie to ulepszanie, 4 razy zjarał Sokoła na 9, 2 razy zjarał ebo na 9...

Do którego lvl'a można zmieniać skille? do 30? Bo zrobiłem dropka i chciałbym zmienić z mentala na bodego xD

Opublikowano

UP ciekawe kto coś dostał bo "niby" mu znikło

jest punkt w regulaminie : administracja nie odpowiada za utracone itemy

Opublikowano

To szkoda, ze nie odpowiada, bo jak ktos ma ss'a eq i po jakiejs przerwie pokaze stracone eq, to admini nie oddadza? Lipka troszke, bo to z Waszej winy bylyby stracone itemki. No , ale coz. Serwer moge polecic, jest fajny, podoba mi sie drop yang oraz ceny w npc/sklepach. Exp wedlug mnie jest troszke za maly , na psach leci tyle co na PL'u ;/

Opublikowano

Serwer dobry, ale czemu tak często wyłącza grę przy teleportacji pierścieniem ? Dosłownie co drugi raz jak chce się przenieść, to wkurzające. Nie wiem czy to wina serwera czy moja, ale nigdy na żadnym tak nie miałem.

Ekhem.

Opublikowano

nie wiem czy tylko mi sie wydaje ze 2x drop z is nic nie daje ? albo mam nie fart . zakladam reke zero zmian reka w eq to samo ?? ;/

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickie Karviooo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...