Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nostidla.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer polecam.

Gralem na nim 4 dni dorobilem sie eq +9 oraz Bao Bao :D

Moj nick Leonard - niestety przez sprzedajna dzi*ke "REALKICK'A" ktory doniosl zeby admini sprawdzili moje IP.

Co z tego wyszlo ? Otoz 9 botow oraz 4 konta glowne xD. Z botow w ciagu 3 dni wyszlo ponad 2k skrzyn a z tego zarobek w wysokosci 600-800kk nie powiem dokladnie ile bylo na sklepie gdyz dostalem bana zanim zobaczylem. :D

W zwiazku z botami dostalem PERMA :D

Serwer polecam ponownie, jest swietnie zrobiony, dopracowany pod kazdym wzgledem.

Admini sie troszke opierniczaja i nie banuja od razu gdy boty boca lecz po pewnym czasie gdy HA sprawdzi logi.

Na serwerze gra sporo osob i z dnia na dzien ich przybywa.

Pozdrawiam i zapraszam do zapoznania sie z botem w dziale "Download" na dropienie szkat. :D

Teraz Panowie bedzieci mieli co robic <33

LINK DO BOTA :DDDD

http://www.mpcforum.pl/topic/996985-dl-nostidla-bot-na-skrzynki/

goof2jpg_eqanqpq.jpg

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP my się nie opierniczamy, nie siedzimy 24/7 szukając botów cb nie dorwałem a wiec stawiasz je w jakimś odludnym miejscu którego nie znam ale konczem końców i tak bana dostałeś wszystko wychodzi tylko czasem po czasie ;p

Opublikowano

@Up

No tak ale mozecie czasem przeleciec sie po m1 shinso i jinno po 4 chanelach zobaczycie ile tam czasem botow jest :)

Ogolnie Was polecam bo jestescie "godna firma" i powinniscie miec wiecej graczy ale naprawcie ten je*any blad z kikaniem clienta poniewaz doprowadza on do szalu :)

Zapraszam na serwer:>

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Jak dla mnie metkow jest za malo to samo co na PL po 2metki na mape to jest wielki minus bo nie ma na czym zarobic procz medali wszystko co leci ze skrzyn jest bezwartosciowe od jakiegos czasu juz , ponadto ludzie mi pisali ze na dt na metkach nie leca ku to miało być smieszne czy jak? Ceny Ku rosną a kasy brak niby w v2 cos lepiej z kasa jest ale kupisz pelerynki 2 aury i to wszystko. Zaraz tu wypowiedzą sie hajty co na wszystko mają a no pewnie jak botow odpali z 5 to i ma.. dowod wyzej :D

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

DAWAC NA SERWER JEST ZAJEBISCIE xD TYLKO PD Z IS I REKAWICE ODBUGUJCIE.

Dokładnie serwer super, exp przyjemny, misje bardzo pomagają w grze no i łatwo dropi bronie na 30lv :) po 3-4 z bossa ;) Polecam zdecydowanie :D

i24453_fullcolor.png

Opublikowano

A ten serv to Hard,Medium czy Easy?? !

Hard z dużą nutką medium według mnie ;)

i24453_fullcolor.png

Opublikowano

Wie ktoś ile osób tam gra?

Serwer bardzo interesujący :)

Dam eq na Tria*or (trzeba spier**lać z tego bagna) za eq tu PW ;]

Opublikowano

Wie ktoś ile osób tam gra?

Serwer bardzo interesujący :)

Dam eq na Tria*or (trzeba spier**lać z tego bagna) za eq tu PW ;]

Dokładnie trudno sprecyzować ale 300+ nawet więcej będzie ;)

i24453_fullcolor.png

Opublikowano

Shake a gdzie podziekowanie dla mnie za bota ?<33

Tak, tak on tez leci na bocie, sprawdzcie go :D

Serwer polecam mimo iz zostalem zbanowany :)

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Ile ludzi gra?

Skille widzę dropi się zwoje i rady, ale z książkami jak an sklepach, są ogólnie dostępne?

Jak oceniacie ten serwer w skali hard medium?

Jak tutaj z koniem? Medale są ogólnie dostępne w sklepach?

Opublikowano

Ile ludzi gra?

Skille widzę dropi się zwoje i rady, ale z książkami jak an sklepach, są ogólnie dostępne?

Jak oceniacie ten serwer w skali hard medium?

Jak tutaj z koniem? Medale są ogólnie dostępne w sklepach?

Ludzi ciągle przybywa ostatnio było cos okolo 350-400?

O ku nie jest tak ciężko znow no chyba ze gramy bodym to jest trochę probemów z kupnem aury albo ktos odrazu wykupi i nie ma nic lub tez ktos zawyzy cene aury i stoi ^^

Serwer oceniam na 4/5 hardem bym go nie nazwał

Medale sa na sklepach , samemu takze da się wbic 40lv i isc do trudnego lochu do komnaty z lordem i w jakies 30min bedziesz mial militarka i niezly zarobek ogolnie z medali , zalezy od tego jak ktoś ogarnia , zapominialem dodac ze medale czytamy co 1s, w is takze mozemy nabyc bojowca militara kupujac srebrne certyfikaty lub brązowe na militara chyba niczego nie pomylilem , jesli jednak cos pokreciłem prosze mnie poprawic ;-)

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

UP Chyba jesteś pierwsza osoba która mówi ze nie ma problemu z koniem ;D I tak trzymać !!

Opublikowano

Polecam serwer, naprawdę mila atmosfera na TeamSpeak3 i mało ludzi którzy ksują:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...