Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nostidla.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapytam po raz kolejny... Do czego są monety suo, oraz skąd pelerynki?

Pelerynki od handlary 40 za 200k a monety suo dropią z metinów i czasami bossów chyba i można wymienić je za różne itemy u NPC koło tych od skilli

jegobarca.png

IDZIEMY PO WSZYSTKO

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pelerynki od handlary 40 za 200k a monety suo dropią z metinów i czasami bossów chyba i można wymienić je za różne itemy u NPC koło tych od skilli

40 peleryn za 200k? Lol. A kasa dropi dobrze?;d I czy opłaca się expić na wo, czy raczej bardziej na bo?

Opublikowano

Trochę lipa, że admini grają normalnie i np Lovisa robi sb konkursy na kanale za 200 sm, a to nie jej serwer. pozdro...

Opublikowano

40 peleryn za 200k? Lol. A kasa dropi dobrze?;d I czy opłaca się expić na wo, czy raczej bardziej na bo?

Kasa leci średnio ale tam się żyje tylko z dropu i z farta;p Na Wo opłaca się bardziej, bo na końcu masz wodza z którego magicznego kamienie, kamienie duchowe i pełno syfu na 48/54/41+7.

Trochę lipa, że admini grają normalnie i np Lovisa robi sb konkursy na kanale za 200 sm, a to nie jej serwer. pozdro...

Zgadzam się w 100%:)

jegobarca.png

IDZIEMY PO WSZYSTKO

Opublikowano

Zapraszam wszystkich na serwer i na TS serwera! :)

ts.entergames.pl

Przy okazji posłuchajcie sobie kawałek Cookie'go dla nostidli!

http://www.youtube.com/watch?v=yaLqNLi3NVU

Weź dodaj jakąś opcję, bo na mniejszych lvl'ach nie daje się wyrobić z kaską na pelerynki. Ja dopiero na 29 lvl'u miałem wystarczająco kasy na 40 peleryn... Szczęście, że wypadają eliksiry z nostidlańskich, bo bym nie miał czym pocić. xD

Opublikowano

Odpal kamermoda i masz nieskończone pelerynki :P Ja na kamerze grałem do 35, do momentu dropienia na WO xD

A Tharelek coś ucichł na temat zabqhooya :(

jegobarca.png

IDZIEMY PO WSZYSTKO

Opublikowano

Odpal kamermoda i masz nieskończone pelerynki :P Ja na kamerze grałem do 35, do momentu dropienia na WO xD

Nie wszyscy lubią ryzyko. Ja nigdy nie latałem na hackach i nie zacznę - bardzo łatwo zarobić banika. No cóż trzeba to przezyć i grać dalej. A tak wgl, to mam 20 lvl i nie stać mnie na zwój powrotu umiejętności, zawsze spoko. xD

Opublikowano

NIe używajcie kamermoda xD

2 razy miałem bota i 2 razy dostałem bana i to w nocy okolo 4...

Admini siedzą cały czas i sprawdzaja xD

Tak ogołnie po tych 2 miesiacach serwer nadal jest git i polecam nadal tam grać.

Opublikowano

Na temat czego niby ucichłem?
Opublikowano

Na temat czego niby ucichłem?

Ty weź lepiej podwyższ drop yang na małych lvl'ach, bo na 20lvl'u na zwój powrotu umiejętności mnie nie stać xD

Opublikowano

Dużo ludzi tutaj gra?

Anty warn: czy level będzie zwiększony i zostaną dodane jakieś nowe rzeczy?

600 osób on-line. Pewnie tak, jak więcej osób wbije max. lvl ;]

Opublikowano

z perspektywy czasu, żałuję, że sprzedałem konto i zacząłem grać na astium. Tharel naszą gildie denerwował tym, że zmieniał nam hp silniejszych bossow, ale prawda jest taka, że był praktycznie zawsze na nasze zawołanie, śmialiśmy się z niego, że czasem nawet nie wie co ma na serwerze (hełmy 60lvl), ale kiedy tylko go zawołaliśmy na ts'ie z jakimś problemem, pomysłem praktycznie zawsze pomagał, a ciekawsze pomysły realizował :) Dlatego polecam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystkich przepraszamy. Serwer jest niedostępny, powodem jest problem naszej serwerowni.

Staramy się wszystko naprawić.

e2TT2Na.png

Opublikowano

"Trochę lipa, że admini grają normalnie i np Lovisa robi sb konkursy na kanale za 200 sm, a to nie jej serwer. pozdro..."

Mógłby mi ktoś wytłumaczyć szczegółowo o co z tym chodzi, że admini grają normalnie i robią sobie jakieś konkursy ?

AW:Zwiększycie ten drop hajsu ? na pele nie styka.

Skąd b 75 ?

Fajnie, że jest WO, ale jeszcze jakiś dung by się przydał 50+ albo z 70+

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...