Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nostidla.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawę tą już wytłumaczyliśmy.

Była to wymiana itemów z innej postaci, kolega dał happiemy itemy, a happy Kenniemu. Wymiany te były możliwe jeszcze na początku serwera. Temat i ty zostałeś zbanowany, a temat usunięty, ponieważ nie otrzymałem screena z odkrytymi szeptami na SS.

O tych itemach z Kennym w IS to ja pierwsze słyszę. Marna próba zniszczenia reputacji serwera. :P

@edit

I jeszcze GM nie mają dostępu do komend /item itd. więc jakiekolwiek transakcje z graczem, a GM to albo wymiana itemów dwóch graczy, albo GM przerzucił ze swojej prywatnej postaci.

Wiedziałeś dobrze, że nie ja jestem właścicielem Kennego, a screeny miałem z TS'a kiedy to Kenny z wami rozmawiał :) Jeśli tak było to dobrze znaczy, że jestescie czysci, szkoda tylko, że nie powiedziałeś tego od razu na forum. Zrozumiałbym to, jeśli byś o tych screenach dowiedział się dzisiaj, ale się o tych screnach dowiedziałeś wcześniej. Wtedy nic nie powiedziałeś, dzisiaj nic nie mówiłeś na SB, a teraz już wszystko wiecie, sam pomyśl jak to wygląda :D

Co do itemów z IS to chodziło o np. wyłączenie BaoBao z IS, a Kenny się chwalił na TS'ie, że ma nowe BaoBao.

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wyłączyliśmy BaoBao i inne wierzchowce, aby ludzie nie korzystali tylko z wierzchowców tylko też jeszcze z koni. Nie będę tolerował wstawiania bez sensownych SS, które są edytowane - czyli nic nie wnoszą. Takie coś działa na niekorzyść serwera, dlatego jest to też jeden z powodów bana. Nie wymyślajcie już głupot z IS czy coś bo to jest żałosne. dodatkowo kto gra ten wie, że dość często dodaje wierzchowce i pety do IS, więc też nie ma dużego problemu ze zdobyciem ich. Dowiedziałem się wcześniej, chciałem to wyjaśnić z Happym, ale tamte zdjęcia zostały skasowane z hostingu. Dopiero dziś je znów opublikowaliście. Właśnie dlatego nic nie mówiłem bo były skasowane i nie miałem jak nad nimi dłużej pomyśleć.

Opublikowano

Dodajcie możliwość wystawienia w tobołku przedmioty takie jak, miksturka +100%hp, dodanie 5b, dłoń krytyka, pd 1h, klucz do wo i dt

Opublikowano

to juz jest zalosne .... zrobilem nowe konto na forum bo na 1 mam juz bana od 2 dni a mial byc tylko na 24h... napisalem temat i znow ban ...

ZALOSNE!

56096062140461666809.png

Opublikowano

to juz jest zalosne .... zrobilem nowe konto na forum bo na 1 mam juz bana od 2 dni a mial byc tylko na 24h... napisalem temat i znow ban ...

ZALOSNE!

Ej, pierdol sie.

#guwno.

Opublikowano

Polecam, lecz sam nie zagram. Rzygam już mediumami i hardami :c

31806132234197490012.png

"Wymagajcie od Siebie, choćby inni od Was nie wymagali"
Jan Paweł II

Opublikowano
Dodaj skany wszystkich plików - klient, łatki, launcher, jeżeli waga jest zbyt wysoka to własnym antywirusem.
Linki w code.

Czas do 2000

Opublikowano

Łatek nie moge wypakować, client nawet się nie uruchamia, prosze o pomoc.

"Chrześcijaństwo, jak dotychczas, było największym nieszczęściem ludzkości."

Fryderyk Nietzche

Opublikowano

Nie szkodliwe te 3 wirusy w launcherze?, bo ino co wypakowałem już to wywaliło a tylko launchera wypakowałem, boje się więcej lol.

Opublikowano

Nie szkodliwe te 3 wirusy w launcherze?, bo ino co wypakowałem już to wywaliło a tylko launchera wypakowałem, boje się więcej lol.

Bardzo szkodliwe... Najlepiej to szybko skasuj, uruchom skanowanie kompa a jeśli nic Ci nie wykryje proponuje jeszcze skan antywirusem online.. Jeśli to nie pomoże przykro mi Twój komputer jest już do wyrzucenia ;/

d527743595.png

Opublikowano

Bardzo szkodliwe... Najlepiej to szybko skasuj, uruchom skanowanie kompa a jeśli nic Ci nie wykryje proponuje jeszcze skan antywirusem online.. Jeśli to nie pomoże przykro mi Twój komputer jest już do wyrzucenia ;/

xD

Zapraszamy na serwer! :)

W cliencie nie ma żadnych wirusów, to przez budowę niektórych plików, które przypominają wirusa, ale nim nie są, dlatego właśnie niektóre antywirusy mogą ostrzegać. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...