Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nostidla.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Forum działa, aczkolwiek nie wszystkie tematy są poprawione/skasowane czy cokolwiek... jest "lekka" cofka na forum. :)

Opublikowano

Server dno

I Warnik poleci. xD

A dlaczego? ^^ Mi się gra przyjemnie, exp nie jest zbyt mały, na początkowych lvl'ach może się wydawać mały , ale na potem się rozkręca. Gorzej z tymi skillami, po 1 książce z metków. A do czego są te monetki suo?

Opublikowano

Serwer wydaje się być za bardzo przesadzony, Nie zagram :/ Duże lagi :/ Wole jakieś dobre Medium, STABILNE ale powodzenia :)

Serwer wydaje się być za bardzo przesadzony, Nie zagram :/ Duże lagi :/ Wole jakieś dobre Medium, STABILNE ale powodzenia :)

36312214307482163419.jpg

Opublikowano

Lagi? Musiały trwać dosłownie 10 minut o ile takie zaistniały. Być może miałeś jakieś problemy z łączem. ;)

Opublikowano

Grałem tutaj długi czas, ale niedawno zmieniłem serwer;p No i podsumowując moją przygodę z tym serwerem, często serwer padał, na kilkanaście minut zazwyczaj lecz zdarzało się na dłużej. Raz spotkałem też cofkę, po której wcięło mi tarczę, nic nie wartą praktycznie ale jednak, nie byłem sam z tymi straconymi itemami, ale GM dzielnie tłumaczył, że itemy same nie znikają, pomimo, że forum i chat był tym zaspamowany. Podsumowując, serwer jest ok, exp jest idealny, drop tak samo, idzie się dorobić już na low lvlach, administracja jest ogarnięta "w miarę", no może prócz zabq bo to jest dno. Myślę, że oceniając w skali od 1 do 10 to ten serwer ma ode mnie mocne 5:)

@edit taka ciekawostka, dzisiaj na chwile wszedłem po czym zobaczyłem denara i chciałem się zapytać o pewną rzecz, po czym dowiedziałem się, że Zabq sprzedał tą postać xD Nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie była ta postać nazywana postacią testową i robiona za darmowy IS.

tutaj screen

83878875311695554371.jpg

ZabQ dostawał tak samo SM tak jak inni YouTuberzy. Nie dostawał nic "za darmo" albo za to, że jest GM.

Opublikowano

ZabQ dostawał tak samo SM tak jak inni YouTuberzy. Nie dostawał nic "za darmo" albo za to, że jest GM.

Taak? To dziwne, że pisał, że może skoro i tak ta postać dalej nie wyjdzie, a patrz co tu mam:)

54704261683634829991.jpg

Jak teraz będziesz bronił swojego serwerka? Tydzień później ten frajerzyna sprzedał denara za konto na concordii :) 100zł kosztuje 1000sm licząc, że zabq miał tych postaci kilka. no to wychodzi kilkaset złotych, prawda? Nie wierze, że aż takimi sumami motywujecie wszystkich ludzi, którzy nagrywają shit z waszego serwera, bo byłoby tego pełno na yt, może nie licząc gwiazdek jutuba które lecą na hajs i Was promują bo sami nie ogarniacie. Poza tym Ty twierdzisz, że za bycie GM nie przysługują mu żadne darmowe SM, a tymczasem on nie zaprzecza:) Nie wiem skąd typa wytrzasnąłeś, ale naprawdę jest niewypałem.

Komentarze spod filmiku https://www.youtube.com/watch?v=cBw2BRaFZPo żeby nie było potem, że z kapelusza screen, bo przypadkiem usunie:(

@AW

Co można dropnąć w WO?

jegobarca.png

IDZIEMY PO WSZYSTKO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...