Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nostidla.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy naprawicie ślub ?

Tak jak wyżej ślub zostanie naprawiony dzisiejszej nocy, dodatkowo wejdzie parę drobnych poprawek, więcej szczegółów konserwacji na forum serwera!

Na serwerze jest coraz więcej graczy co z tym idzie serwer nie ma podstaw, aby padł, dodatkowo na serwerze jest na prawdę dużo eventów, więc nic tylko grać! :)

Pozdrawiam, Tharel.

Opublikowano

Jest tutaj powiększony resp metków ?

Nie powiększaliśmy ich respu, ponieważ nie ma to większego sensu.

Opublikowano

Serwer jak najbardziej polecam :)

Aczkolwiek nie ma powsadzanych pierdół typu bronie na 150 lvl itp.

Zawsze uwielbiałem takie serwery jeszcze raz gorąco polecam :)

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Opublikowano

Wystarczy wgrać najnowszą łatkę , czy muszę każdą po kolei ? Gdyby patcher był nie było by problemów ;)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Zagralbym, lecz mam kilka uwag:

Jak z kasa? Jest duzo, czy malo? ( np. za ile zdobede fms'a? 500k? 40kk?)

105 lvl- to nie jest na medium, chyba ze planujecie bliski update.

350 osob on-line? Lipaa. ;c Ale prawdopodbnie wbije. ;)

Serwer polecam, nie wiem czemu gra tak malo osob.

Opublikowano

Zagralbym, lecz mam kilka uwag:

Jak z kasa? Jest duzo, czy malo? ( np. za ile zdobede fms'a? 500k? 40kk?)

105 lvl- to nie jest na medium, chyba ze planujecie bliski update.

350 osob on-line? Lipaa. ;c Ale prawdopodbnie wbije. ;)

Serwer polecam, nie wiem czemu gra tak malo osob.

+0? 10k-20k, +9 troszkę więcej. :)

Osób jest coraz więcej i na prawdę ciężko tutaj kogoś nie spotkać. :)

Opublikowano

Fajnie się ceny trzymają dlatego bardzo polecam. FMSy i inne bronie kupisz po 20k nawet.

Dawno nie było takiego serwera z takimi cenami :)

Opublikowano

Nie polecam serwera, gdyż banuja za free , sytuacja taka czekam na WO na metka przychodzi 3 botów i wpychaja mi sie na sile to mysle tak ostrze pare hitow i wypierdalac mi z WO dostali po dupie i pisze mi tak SS ban za DMG hacka bo bijesz po 1k a to niemozliwe , wystawiłem sklep , obejrzałem sobie co chciałem loguje się do gry a tu Komunikat "twoje konto nie moze być użyte" GM banuje po ss? Nie polecam gre bo jak ubijesz jakiegos dzieciaka zrobi ss i przesla GM i Finał bedzie taki jak mnie spotkał ;-) Zdanie jakoś sie nie klei ale wkurwiony jestem na maxa sry ale nie chce mi sie tego poprawiac.. z grubsza jest opisane to co inni musza wiedziec , tak wiec uwaga nie bijcie nikogo omijac szerokim lukiem bo poskarzy sie i po koncie ^^

8adad81701a75f66m.jpg
Opublikowano

Nie polecam serwera, gdyż banuja za free , sytuacja taka czekam na WO na metka przychodzi 3 botów i wpychaja mi sie na sile to mysle tak ostrze pare hitow i wypierdalac mi z WO dostali po dupie i pisze mi tak SS ban za DMG hacka bo bijesz po 1k a to niemozliwe , wystawiłem sklep , obejrzałem sobie co chciałem loguje się do gry a tu Komunikat "twoje konto nie moze być użyte" GM banuje po ss? Nie polecam gre bo jak ubijesz jakiegos dzieciaka zrobi ss i przesla GM i Finał bedzie taki jak mnie spotkał ;-)

Pytałem się o nick postaci.. nadal nie dostałem, poza tym nie dostawałem żadnych SS dot. WO czy cokolwiek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...