Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Download: Plemiona silnik PL-Lan By Bartekst221

Bartekst222

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 898
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bar

teraz tylko czy piszesz osobny silnik "lan" czy dołączasz do innogames

Nokaut! Po prostu nokaut!

Przez Ciebie oplułem aż monitor.

Z cały szacunkiem dla Barttekst222, ale on ma problemy z uniknięciem najprostszych błędów przy zwykłym przerabianiu silnika (w większości kopiując skrypty z oryginałów i zmieniając tylko .css), a Ty tu atakujesz takim pytaniem.

Dzięki, poprawiłeś mi humor. ;*

Opublikowano

serwer nie przetrwa dwóch dni xD życzę ci powodzenia ale po sposobie w jaki napisałes ogłoszenie twierdze ze nie masz doswiadczenia w prowadzeniu serwera na dobry początek załóż własny temat później okresl sie w jakich godzinach bedzie otwarty. a dalej to usun ze dwa swiaty bo za dużo jak na serwer hamachi .. przecież będzie lag na lagu .. 6 graczy rozwalonych na 4 swiatach nie wiem czy to daje gwarancje "wspanałej" gry

///Snajper: Dobrze mu napisałeś, lecz cytat muszę usunąć.

Wardia.tk - Nowy Prywatny Serwer Plemion Zapraszam.

Opublikowano

Jak komuś nie działa download a chce pobrać zapraszam PRIV ;d
// nie podam tu linku ze względu na:
1.transfer mojej witryny
2.niezbyt tolerujecie inne metody niż wolne hostingi :D

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Batek polecam ci ten hosting . Na bank na nim ci nic nie usuną istnieje strona od 2009 roku to sporo.

Male minus to 1 GB i 300 miejsca na dysku ale jak wspomniałem jest to raczej dla serwisów i do tego za darmo !!!!!

Hosting dostępny pod adresem

http://web.hosting4me.eu

Warto dodać ze nie ma żadnych !! ŻADNYCH Reklam !
oraz sam hosting w sensie nasze strony otwierają się bardzo szybko czyt.-> ( server nie jest overloaded )

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

Działają :) dodajesz pp potem w przeglądzie wioski z prawej masz wymień pp na bonus czy coś takiego :) jeden bonus kosztuje 50pp i może być tylko jeden na wioskę.

Opublikowano

Jeszcze mam 2 pytania.

1. Gram w wersje 8.0 i tu mam problem, bo jak grałem w wersje 8.1 i 8.2 to surowce się produkowały ale nie było tego widać tylko po odświeżaniu strony tak samo jak dodałem budynek do budowy to czas do końca budowy nie leciał tylko zmieniał się podczas odświeżenia strony. Z czego wynika błąd i czy można dodać opcje premium do wersji 8.0? bo jej nie ma w tej wersji.

2. Można przyspieszyć rozwój wiosek barbarzyńskich?

Opublikowano

Jprd... Nie będę remontował starych wersji, wydaję nowe z nowymi funkcjami. Naprawię później czas, to kwestia niedziałającego licznika.

Nowicjusz
Opublikowano

Jak by było kilka osób chętnych do rozwijana silnika np 3 programistów znających się na rzeczy można by było coś osiągnąć bo jedna osoba nie da rady pozbyć się wszystkich błędów itp :P był by ktoś chętny ? ;>

Opublikowano

Potrzebuje 2 porady, Jak dodać premium do wersji 8.0 i jak zrobić żeby wybrać ilość raportów na stronie, czyli to co mają opcje premium.

Opublikowano

Rapki na stroną - DOPIERO ZACZĄŁEM TEN SKRYPT!

W nieodkodowanej wersji się nie da, w następnej będzie sie dało

NIE DAM KU*WA ŻADNEGO PORADNIKA JAK DODAĆ PP!

Pewnie nawet nie wiesz jak zresetować połączenie Bazy i zamienić je na inne...

Opublikowano

Gdy chcę pobrać silnik to pisze mi takie coś,

Not Found

The requested URL /8.2.rar was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Proszę o pomoc.

Opublikowano

!!!!!!!!!!!!!!!!

Silnik na razie nie działa, ale za to:

W najnowszej wersji na 100% będzie logowanie AJAX! Udało mi się rozpracować to dziwactwo...

Pracuję wciąż nad AJAX, już coraz więcej z tego rozumiem:}

Opublikowano

Mam pytanie co do tego silnika, czy korzystanie nawet z najnowszej wersji przerobionej przez ciebie (mówię tu po postawieniu serwera dedykowaneg) nadal jest nielegalne ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...