Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Download: Plemiona silnik PL-Lan By Bartekst221

Bartekst222

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 898
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Żeby usunąć błąd z wczytaniem strony plemiona-silnik.fwl.pl po zalogowaniu na świat 1 należy postępować zgodnie z tym:

htdocs->pl1->templates->game.tpl

W wyszukiwarce(Notepad++ lub Notatnik) wpisz:

require

I usuń tę część skryptu:

{php} require ('http://plemiona-silnik.fwl.pl/linki-gra.php'); {/php}

Jeszcze 1 . Jaki jest opis wersji 7.6 bartek byś powiedział chociaż :D

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

Plemiona silnik 7.5 PL-Lan By Bartekst221\htdocs\szablon\pliki_tpl

Tutaj masz 1 w szablonie

Plemiona silnik 7.5 PL-Lan By Bartekst221\htdocs\pl1\pliki_tpl
[/code

tu masz od świata danego np 1 
[code]
Plemiona silnik 7.5 PL-Lan By Bartekst221\htdocs\pl2\pliki_tpl

a tu masz 2 .

Bartek Powinneś to usunąć przy następnej wersji a nie dawać jakieś zabespieczenia typu require . Po co ci ma ktoś wchodzić na nie działającą w 100% stronę :P

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

i tak cie nie czaje byś powiedział kurcze gdzie jest ten folder i jaki to jest a nie udawać dobrego ale tak nie jest bo nie umiesz wytłumaczyć jaki to jest plik a nie kurcze napisałeś gdzi on jest aloe który to nie dziękuje za pomoć pozdro!

Opublikowano

jak nie czaisz to zczaj tam kaj wypakowujesz folder. Nie pomagam już tobie bo ani się odwdzięczyć za pomoc nie umisz se radź już sam , albo poczekaj na innego głupka który ci pomoże ... Z mojej strony To tyle...

Plik pisałem kaj jest to więc nie dyskutuj , i nie rób z siebie głupka . Bo skoro wiesz jak odpalić serwer to na bank znajdziesz plik ..

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

Nie gadaj że nie wiesz kaj wypakowałeś folder z plikami !! . Bo wiesz tam po prostu wchodzisz w główney folder silnika. Potem wchodzisz do folderu htdocs następnie wybierz główny folder świata pl1 potem wejdź w folder pliki_tpl i znajdź tam jest w folderze plik game.tpl . Zedytuj ten plik i w tym pliku skasuj

{php} require ('http://plemiona-silnik.fwl.pl/linki-gra.php'); {/php}

Myślisz zresztą , że ci nie pomagam jak nie umiesz czytać ze zrozumieniem.To zacznij wreszcie się uczyć w szkole a nie na wagary chodzić :D

Na inne forum nie zamierzam iść bo te najlepsze jest i tyle ..

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

a kiedy będzie 7.6 z odkryciem?? Mam takie pytanie chce mieć stary wygląd strony na silniku 7.5 a nie ten ż kurier plemion ponioeważ zrobiłem sobie nową grafikę jeszcze nie jest skonczona ale już dużo nie brakuje więc proszę o pomoc w tej sprawie a i co do ładowanie strony która nie jest plemion lecz

http://plemiona-silnik.fwl.pl

już usunołem sam.

Liczę na Bartka by pomógł mi zmienić grafikę z kurier plemion na starą plemienną!

Opublikowano

Jak się umie to jest taka możliwość

EPICKIE ODKRYCIE:

Udało mi się zrobić mapę... poruszaną myszką:

Muszę skopiować i przerobić Dużą cześć JSa plemion

Jeśli mi się nie uda zrobić powtarzających się wiosek i krzaków na mapie - mapa się nie pojawi

Muszę rozgryźć mini mapę(Możliwe że jeśli jej nie rozgryzę silnik nie wyjdzie)

Okazuje się że nie potrzebuję PHP tylko trochę JS i grafiki:)

Muszę przerobić... całe setki linijek kodu, około 100

Trochę popracuję i może ZROBIĘ TRYB PEŁNOEKRANOWY

Opublikowano

bartek a mam takie pytanie czy idzie zmieniś głowną stronę na tą starą bo zmieniam sobie grafikę całą all ale na razie jestem nad stroną potem ide na budynki itd. jak dobrze pójdzie...

Jak masz 7.5.1 to możesz sobie pliki przecież podmienić:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...