Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]`Astium Closed Beta

Isuribi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie wy nie widzicie że każdy jego server to albo sklejka albo server którym nikt się nie interesuję po kilku miesiącach

Sklejka ? Moim zdaniem robi świetne serwery, lecz ludzi na dr2 odstraszył yang bug po którym liczba graczy spadła, grałem także na kalimdorku i powiem, że serwer był świetny lecz zabrakło tego czegoś. Jego projekty są unikatowe np. system osiągnięć po raz pierwszy zobaczyłem na kalimdorku i wypas, teraz ludzie tylko zgapiają :)

Zobaczymy jak to będzie, jak dla mnie administracja swietna i dam im szansę, szkoda tylko że zabraknie mistrza eventow Tanqusia ;)

Ps; Za błędy przepraszam pisze z telefonu ;)

Popieram kolegę.

Szykra robi świetne serwery, naprawdę! Na jego serwerach grałem najdłużej w swojej " karierze metinowskiej " ( lolz :O )

Gdyby nie akcja z yangbugiem na DR2 to nadal by tam siedziało sporo osób. Wydaje mi się, że Astium tym razem przebije wszystko tylko muszą się postarać.

Administracje mają najlepszą z jaką miałem styczność, super ekipa - szkoda tylko, że nie będzie tanqa , chłop wiedział jak zrobić zajebisty event, ja więc zapraszam serdecznie na serwer kiedy wystartuje i macie pewność że postoi BARDZO DŁUGO, zresztą jak każdy jego serwer .

Pozdrawiam.

1gif_ssppphn.gif

• Odpowiedzi 630
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dawac kolorowe skrzynki ! one daja klimat i kazdy je chce, serwer ma byc przyjemny dla graczy to dajcie im tego czego chca ( oczywiscie bez przesadyzmu ;p ) z taka sama mozliwoscia dropu jak na dr2 ! mam nadzieje ze to czytacie....

[center][img=http://alistria.eu/pliki/sygny/sygna1.png][/center]

Opublikowano

Ravia.eu and Balmora.pl goodbye!!!!!!!!!!!!!

Serwer wymiata. Chyba nie ma takiego gdzie byłoby naprawione tyle rzeczy i tyle innowacji. Abyście tylko przetrwali te zjebane Ataki, bo na 100% 24/7 będziecie atakowani przez jebaną konkurencje.

Na Becie może nie, ale na oficialu na 100%

Czy ty myślisz że jak mają zabezpieczenia na różnego rodzaju BUGI, Hacki, Mody to nie mają na Ataki ? ;]

Opublikowano

Czy ty myślisz że jak mają zabezpieczenia na różnego rodzaju BUGI, Hacki, Mody to nie mają na Ataki ? ;]

U stary jak ktoś się uprze to wiesz;d

Ja nic nie mówię że nie mają bo na pewno mają :)

astiumsign.png

Opublikowano

Pierwszy lepszy ddos i serwerek sie sypnie ;* nie polecam, ekipa co nie chce sie pochwalic maszyna ma pewnie jakis syf

Opublikowano

Przykro mi, ale serwer w większości pod is'a... Dział sugestie na forum jest bezużyteczny, administracja i tak upiera sie przy swoim myśląc, że we wszystkim mają racje.

Temat na forum z propozycją wprowadzenia skrzyń, które leciałyby z mobów ( takie skrzynie występują na Rav**, Ba***e, Tr**** itp ) z ankiętą :

25 głosy na tak

0 na nie

Jednak administracja i tak wie lepiej... Spójrzmy jeszcze na fakt, że dodania i zmianki są w is'ie...

Jarałem sie serwerem, ale niestety jestem zawiedziony, nic mnie tam nie zaskoczyło, serwer jedynie dobry pod względem technicznym... Wszystko już widziałem, a nawet powiem, że widziałem więcej.

Niestety nie wejde na serwer, ale miłej gry.

Opublikowano

Co to ma na celu? :P

Czyżby jakiś pajac rozpakował clienta z bety? :D

Pierwszy lepszy ddos i serwerek sie sypnie ;* nie polecam, ekipa co nie chce sie pochwalic maszyna ma pewnie jakis syf

Naucz się pisać bo nie rozumiem.. Nie polecasz, bo w twojej małej główce powstała taka myśl i teraz będziesz to wszystkim na siłę wpychać?

graphic.png

Opublikowano

Przykro mi, ale serwer w większości pod is'a... Dział sugestie na forum jest bezużyteczny, administracja i tak upiera sie przy swoim myśląc, że we wszystkim mają racje.

Temat na forum z propozycją wprowadzenia skrzyń, które leciałyby z mobów ( takie skrzynie występują na Rav**, Ba***e, Tr**** itp ) z ankiętą :

25 głosy na tak

0 na nie

Jednak administracja i tak wie lepiej... Spójrzmy jeszcze na fakt, że dodania i zmianki są w is'ie...

Jarałem sie serwerem, ale niestety jestem zawiedziony, nic mnie tam nie zaskoczyło, serwer jedynie dobry pod względem technicznym... Wszystko już widziałem, a nawet powiem, że widziałem więcej.

Powtarzasz się, a tak poza tym, na razie nie widziałem, aby ktoś z głównych administratórów wchodził w tamten dział od dodania twojej propozycji. Prócz gzenia ale on nie ma takich zdolności, aby porobić to i owo (tak mi się wydaje)

Opublikowano

Powtarzasz się, a tak poza tym, na razie nie widziałem, aby ktoś z głównych administratórów wchodził w tamten dział od dodania twojej propozycji. Prócz gzenia ale on nie ma takich zdolności, aby porobić to i owo (tak mi się wydaje)

No właśnie...

Powtarzam sie żeby zrozumieli, że serwer robi sie dla graczy, a nie dla administracji.

Opublikowano

fajnie gdyby administracja popatrzyła na prośbę graczy i ankiety i coś z tym zrobiła ;>

Opublikowano

Pograłem trochę na becie i co stwierdzam ? Exp ok jak na harda, drop yang też, aleee - zmianki tragedia. Dodania dupa. Nie wiem czemu zrezygnowali z tych fajnych szkat co były na dr2...Szczerze powiedziawszy oczekiwałem czegoś lepszego.

Jak czytam propozycje graczy i widzę jak admini to olewają bo robią serwer pod swoje "widzi mi się" to odechciewa się tu grać i mam coraz mniejsze nadzieję związane z tym serwerem. Rozumiem hard hardem, ale przesadzacie.

io7e.jpg

Opublikowano

Niektorzy to chyba sie troche zagalopowali z opiniami na temat serwera - jeszcze serwer oficjalnie nie wystartowal, a juz zniechecenia itp. Sama beta nie mowi dokladnie wszystkiego o serwerze. Po starcie okaze sie jak to naprawde jest.

Shakes & Fidget

w12 - Mariox

Opublikowano

W sumie dziś ponoć coś gzeniu mówił, że będą dawali skille P i lvl do testowania dungeonów...Zobaczymy zobaczymy, ale na razie kiepsko wypada...

io7e.jpg

Opublikowano

25 głosy na tak

0 na nie

Po...

1. podaj serwer hard który nie jest pod IS

2. podaj temat na którym niby to z tymi skrzynkami jest tak 20+ na tak a 0 na nie

3. jak widziałem i widzę temat aby wprowadzić skrzynki to jest 14 na tak oraz 14 na nie... wiec nie wiem gdzie Ty widziałeś taki temat

@@@@@

Kiedy start około ?

Opublikowano

Właśnie powinna być taka misja jak PATROL na dr2:) Tylko coś w stylu właśnie zabić 40 wyznaczonych mobów (losowo wyznaczanych) np czarne orki/wezowe mieczniki itp...

+ dodać drop coś na styl "hematów".

graphic.png

Opublikowano

Nie mam nic do szykry , ale prawda jest taka że jego serwery są słabe no sorry ale popatrzmy na fakty każdy jego serwer skończył tak że zostało 100/150 graczy..

Serwera nie polecam bo wiem jak skończy i radze ludziom żeby nie tracili czasu :) Bo zostanie 150 graczy i serwer bez przyszłości.

Opublikowano

Otton zapomniałeś o tym że szykra robi ten serwer z Tenmą. Więc to co napisałeś wyżej to głupota :)

Dasz -??? Ja chce - Daj -'ika ;]

astiumsign.png

Opublikowano

Nie mam nic do szykry , ale prawda jest taka że jego serwery są słabe no sorry ale popatrzmy na fakty każdy jego serwer skończył tak że zostało 100/150 graczy..

Serwera nie polecam bo wiem jak skończy i radze ludziom żeby nie tracili czasu :) Bo zostanie 150 graczy i serwer bez przyszłości.

Kazdy serwer bd konczyl z taka ilością graczy

Na Draenor2 zawalił bug oraz słaba reklama po wystartowaniu serwera, myśle ze teraz do tego niedopuszcza i bd zajmowac sie aktywna reklama chocby nawet na yt.

A Kalimdorze bylo to sama słaba reklama tyle.

@Top z niecierpliwoscia czekam na officjal jestem ciekaw rajdow itp:D

Powodzenia.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Po...

1. podaj serwer hard który nie jest pod IS

2. podaj temat na którym niby to z tymi skrzynkami jest tak 20+ na tak a 0 na nie

3. jak widziałem i widzę temat aby wprowadzić skrzynki to jest 14 na tak oraz 14 na nie... wiec nie wiem gdzie Ty widziałeś taki temat

@@@@@

Kiedy start około ?

1. Większość jest, ale tutaj gracze chcą wprowadzenia rzeczy, które ułatwią rozgrywke i zdobywanie przedmiotów z is'a, jednak administracja nie chce tego wprowadzić, dlaczego ? Tym bardziej, że dodania i zmianki są w is'ie...

2.

http://forum.astium.pl/index.php?/topic/315-skrzynki-nazwa-serwera/

3. Wyżej podałem temat, więc radze sie rozglądać, a nie cwaniakować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...