Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]`Astium Closed Beta

Isuribi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 630
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Budowniczy
Opublikowano

Jak ktoś nie ma kodów, zapraszam do mnie na PW ;)

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

A po co komu kod jak reje zamknieta... :/ rowniez gdyby ktos mial konto wolne bym prosil, szukałbym bugow niczym tropiciel :P

[center][img=http://alistria.eu/pliki/sygny/sygna1.png][/center]

Opublikowano

Niepoprawione .

Cls

Prosze Cie udaj sie do dobrego specjalisty, bo najpierw ten Osama jakiś tam < mod > pisal zeby wrzucic 2 ss'y wrzcilismy 2 i jakos nie bylo problemu, teraz przychodzisz Ty i masz znowu problem. Naprawde nie bede wchodzic 50x na serwer i robic 50x ss'ow. Sa 2 ? SĄ ! nazwe serwera masz pod mapa. i dont care.

Jak nie ogarniecie spamu to zaraz zamkne zapowiedz .

Prosze dodac 2 ss'y weryfikacyjne czas do 01:00

Byly dodane przed Twoimi smiesznymi uwagami, wiec wyjdz i zamknij drzwi za soba.

@ Na becie jest troche osob, wszystkie bugi eliminujemy natychmiastowo.

Medale konne co 8h.

Biolog kontrolowany jest komunikatami. W zaleznosci od misji czas jest rozny.

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

Ty Tenma bo jak będą ddosy to ci strych może wyjebać w kosmos xD

tenma okno zamknie to nie bedzie flood w maszyne wchodzil.

Opublikowano

Na serwer czekałem długo. Dostałem sie na bete i z przykrością stwierdzam, że mimo tych nowości i naprawionych bugów - jeśli ktoś szuka drugiego PLa, to polecam...

Opublikowano

Prosze Cie udaj sie do dobrego specjalisty, bo najpierw ten Osama jakiś tam < mod > pisal zeby wrzucic 2 ss'y wrzcilismy 2 i jakos nie bylo problemu, teraz przychodzisz Ty i masz znowu problem. Naprawde nie bede wchodzic 50x na serwer i robic 50x ss'ow. Sa 2 ? SĄ ! nazwe serwera masz pod mapa. i dont care.

@ Na becie jest troche osob, wszystkie bugi eliminujemy natychmiastowo.

Medale konne co 8h.

Biolog kontrolowany jest komunikatami. W zaleznosci od misji czas jest rozny.

Nic dziwnego , konkurencja :P

@ Bez spamu Jak z broniami na 30lv ?

Opublikowano

Na serwer czekałem długo. Dostałem sie na bete i z przykrością stwierdzam, że mimo tych nowości i naprawionych bugów - jeśli ktoś szuka drugiego PLa, to polecam...

przeciez po to robimy bete zeby dostosowac raty ;d

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

Immoral Nie poprawione piszemy osobno :-) offtopic@ Juvia to dziewczyna Tenmy?? Topic@ Pospieszcie sie ze startem bo pan z grzyweczka gdy zobaczyl,ze startujecie przed nim postanowil,ze nie chce byc gorszy od was.Zmianki dodania i egzo dropia z moobow od 30lv? Jak z dostepnoscia peleryn.Trzeba bd szukac lura? :D Wprowadzicie talony sm?

Srij9JT.png

Opublikowano

Jak ktoś nie ma kodów, zapraszam do mnie na PW ;)

Nie rozkminiłeś jak to działa i teraz ten milion twoich kodów są gówno warte i nie przydadzą się do niczego :D

Jak można się dostać na bete?

Trzeba było złapać kod, wpisać go przy reje, a reje zamknęli koło 13 chyba więc nie masz już szans chyba, że ktoś Ci konto pożyczy.

Opublikowano

Jak można się dostać na bete?

Już się nie dostaniesz.

Na forum astium jeszcze kilka osob mialo kody ale chyba juz nie zadzialaja. Co do serwera mam nadzieje,ze powiekszycie ten exp.Rozumiem,ze draenor wyszedl bardziej medium ale tutaj ludzie skarza sie,ze to 2 pl.

Srij9JT.png

Opublikowano

Lol2 , A kiedy officjalna zapowiedź?

Gdzie zapisy na betę?

Hahahaha ten od razu mogę na betę kiedy start, mogę pomóc ;d Cya

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Reklame to jakąś macie ? Bo na razie to cienko widze ilosć graczy... Sięgnie może 500 i tylko tyle, a jak na harda i administracją z takimi możliwościami to bardzo mało.

Opublikowano

Bynajmniej Ci bufu nie walnie ddosa kołem xD schody są ^^

Tak dopracowany serwer, że nawet na takiej "maszynie" chce się grać :P

www.astium.pl

kubfch.jpg

Opublikowano

Co tutaj duzo mowic serwer bedzie na 100% najlepszym serwerem pod wzgledem technicznym az mnie ciekawi ile wam wybije w liczniku online :D

@topic

Takie male pytanie po co to ?

-Zablokowana możliwość przywolywania martwego konia (nie zostaną zwłoki)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...