Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Draconis

WsU☼

Zagrasz na Draconis?  

1 145 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Draconis?

• Tak.
      1021
    • Nie.
      124

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zgadza się nasze maszyny hostujemy od ForGame.

Zabezpieczenia są pewne więc nie ma co się martwić, że start nie wypali :)

To cieszę sie bo jak startowlai z Triadorem to pizgali w nich chyba wszyscy a oni anwet laga ni emieli na dedyku ;P jakies znajomsoci maja w HT i LP chyba ;)

Wiec mozemy byc pewni ze serwer ruszy bez problemow,

Kiedy bedzie IS?

Jak z bugami? bedziecie reagowac szybko?

ilu macie GMow?

rekrutacja otwarta na gm?

Forum macie tez w forum-forgame.pl?

jaki ts?

jakie rekalmy bedziecie jeszcze miec?

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nad maszyną będą czuwać wartownicy :D

Znakomicie oby tak dalej i będzie idealny start draconis witam cię ;d

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

2 pytania

1. po co ktoś miałby cofac skil z P n a G?

2. czy exp rate będzie podobny do tego który był na Shenlong MT2?

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

2 pytania

1. po co ktoś miałby cofac skil z P n a G?

2. czy exp rate będzie podobny do tego który był na Shenlong MT2?

Np. berek albo silne do G zredukować.

Opublikowano

Nad maszyną będą czuwać wartownicy :D

Widzę już po Tobie, że ten serwer będzie ogarniety ;) Odpowiadasz na pytania typu z czego truta itd. mimo, że to robiłeś wcześnij :) No, ale lepiej odpowiedzieć na takie pytanie x razy niż potem czytać jaki to admin nie dobry ^^

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Opublikowano

To cieszę sie bo jak startowlai z Triadorem to pizgali w nich chyba wszyscy a oni anwet laga ni emieli na dedyku ;P jakies znajomsoci maja w HT i LP chyba ;)

Wiec mozemy byc pewni ze serwer ruszy bez problemow, Oczywiście,że tak.

Kiedy bedzie IS? Przepraszam , niestety ja nie znam dokładnej daty.

Jak z bugami? bedziecie reagowac szybko? Postaramy się jak najszybciej.;)

ilu macie GMow? Dwóch techników, GA i GM

rekrutacja otwarta na gm? Nie.

Forum macie tez w forum-forgame.pl? Nie.

jaki ts? Podany zostanie przed startem

jakie rekalmy bedziecie jeszcze miec? Trzeba będzie.; )

Opublikowano

Widzę już po Tobie, że ten serwer będzie ogarniety ;) Odpowiadasz na pytania typu z czego truta itd. mimo, że to robiłeś wcześnij :) No, ale lepiej odpowiedzieć na takie pytanie x razy niż potem czytać jaki to admin nie dobry ^^

Miło nam bardzo, aczkolwiek taka nasza powinność, pytanie rodzi pytanie, a ktoś nie nie odpowiadać musi :P

1355848650-U247153.png

Opublikowano

Draconis miał być serwerem Biileta/Vaskera/Hajdy nawet sygnatura ta sama ..

Dodaj 2 ss'y weryfikujące .

Draconis miał być serwerem Biileta/Vaskera/Hajdy nawet sygnatura ta sama ..

Dodaj 2 ss'y weryfikujące .

Brak ss'ow

cls

Opublikowano

Np. berek albo silne do G zredukować.

Ale co mi to da?

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Serwer bardzo dopracowany to widać na pierwsze wejrzenie , lecz uważajcie na te Santrielowskie questy ..
Nic innego jak polecić i zawitać na starcie

57650800702838058299.png

Opublikowano

Ale co mi to da?

Widocznie za mało grasz w metina, berek zmniejszy ci dmg, bo na P więcej obrażeń otrzymujesz, a silne dodaje mniej defa na G a i tak nie upadasz. :)

To będzie najlepszy serwer jaki jest, reinor stary był idealny, teraz tylko modlić się o ten is, żeby nie był przesadzony...

Opublikowano

Widocznie za mało grasz w metina, berek zmniejszy ci dmg, bo na P więcej obrażeń otrzymujesz, a silne dodaje mniej defa na G a i tak nie upadasz. :)

To będzie najlepszy serwer jaki jest, reinor stary był idealny, teraz tylko modlić się o ten is, żeby nie był przesadzony...

skoro daje mniej defa to po co zniejszac?

Opublikowano

skoro daje mniej defa to po co zniejszac?

Bo wtedy masz mniejsze szycie np. w grocie.

W filmiku usłyszałem, że start jest w piątek. Być możliwe. Serwer dla mnie, nie za trudny, nie za łatwy, tylko medium.

Bardzo duży plus, że usunęliście bony odp. na wiatr etc. Z pewnościom przynołlajfie. Jeśli ktoś już jakąś gildie ma zamiar tworzyć, to z chęcią dojdę. :)

he?

Opublikowano

Niestety nadal nie rozumiem :(

Opublikowano

Start ma się odbyć między 5 a 12 Lipca.

Po dłuższej i bardzo burzliwej dyskusji doszliśmy do pewnego wniosku, który wnosi konkretną datę startu serwera. Mianowicie...

Oficjalny Start serwera Draconis odbędzie się w Poniedziałek 8 Lipca o Godzinie 20:00, mieliśmy startować 12 lecz wszystkie prace odniosły szybszy efekt, więc startujemy 4 dni wcześniej :)

1355848650-U247153.png

Opublikowano

Niestety nadal nie rozumiem :(

Dlatego u mentala silne G, bo czym więcej w PVP masz defa tym większe hity dostajesz, umiarkowany def to ok. 600 do 700. z silnym naP u mentala z eq masz ok 900 więc trochę za dużo by szły te hity od bodziaka/wp.

dlatego zmniejsza się silne do G bo mniej defa, a dlaczego do G a dlatego, że dopiero na poziomie G jeśli uderzy cię ktoś to nie upadasz, stoisz twardo, a na np. m10 upadasz jak ktoś cie ze skilla uderzy.

@up

lipa, każdy by chciał na piątek, ja się napaliłem już że zagram..

Opublikowano

Bardzo mnie to cieszy:) Liczę, że w ten poniedziałek się nie zawiedziemy:) No to teraz tylko czekać.

Opublikowano

Dlatego u mentala silne G, bo czym więcej w PVP masz defa tym większe hity dostajesz, umiarkowany def to ok. 600 do 700. z silnym naP u mentala z eq masz ok 900 więc trochę za dużo by szły te hity od bodziaka/wp.

dlatego zmniejsza się silne do G bo mniej defa, a dlaczego do G a dlatego, że dopiero na poziomie G jeśli uderzy cię ktoś to nie upadasz, stoisz twardo, a na np. m10 upadasz jak ktoś cie ze skilla uderzy.

@up

lipa, każdy by chciał na piątek, ja się napaliłem już że zagram..

Od samego początku podaliśmy 5-12, była możliwość albo 5 albo 12, doszliśmy do wniosku, że 8.

1355848650-U247153.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...