Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Draconis

WsU☼

Zagrasz na Draconis?  

1 145 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Draconis?

• Tak.
      1021
    • Nie.
      124

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Którzy youtuberzy robią filmiki? tylko Vulturiuz ?

Aktualnie tylko on. Po starcie pewnie MrPiotrek i inni.

Opublikowano

mam pytanie nie da się startu wcześniej ?

Masz niecały tydzień do startu, więc jest dobrze. Lepiej wystartować później, ale bez niespodzianek i płaczu że coś źle działa.

Opublikowano

Fajny serwer się zapowiada, mam nadzieje, że będzie dużo graczy! :) Pewnie zagram jak czas pozwoli i mam nadzieje, że zostanę. Będzie pewnie lekki BÓL DUPY fanboyów fubu o BAO BAO ale mnie się podoba, coś innego niż inne serwery kopiuj, wklej.

PS. Sprzedam skuter pw ! hahaha :D

hmm

to jest serwer kopiuj wklej .. pliki reinora , nawet ssy w prezce maja z prezki reinora bo im się własny nie chce robić

beka co ty napisałeś..

0bFkqdJ.png

Opublikowano

hmm

to jest serwer kopiuj wklej .. pliki reinora , nawet ssy w prezce maja z prezki reinora bo im się własny nie chce robić

beka co ty napisałeś..

No i ile razy tam będziesz pisał? Jak chcesz zdejmować debilizmu blokady, to pomyliłeś chyba działy - to jest server wzorowany na reinorze, czy ty taki pajac jesteś czy tylko udajesz? Twoje wypowiedzi są tak bezsensu jak ty.. prowokujesz ale coś ci się nie udaję. Mają też sporo dodatków które ujrzysz na serverze i na pewno jest to bardziej zapowiadający się server niż prawdziwy reinor, bo Team nie liczy zarobków tylko to jest server stworzony od graczy dla graczy. A teraz jak masz pisać jeszcze jakieś bzdury na forum to najpierw się zastanów co piszesz, a potem napisz i czym się to różni od reinora zwykłego.

• Na pewno mniej bugów niż to było na reinorze czyli bugowanie riper i te sprawy
  • Poprawione mapki
  • Lepszy system kostiumów
  • Pewnie jeszcze lepszy system petów
  • I wiele wiele wiecej.
  • Dobrze ustawiony exp tak aby każdy był zadowolony.

Wnioskując, na razie ten server jest odpowiedni dla większej ilości graczy, a nie jak te inne servery co ostatnio otworzyli a to stronka nie działa a to didosy na jape, wiec godny polecenia. I widać to że wiele osób jest zainteresowanych że w taki krótki czas.

Zapraszam na najbardziej zapowiadający się serwer Metin2.

Opublikowano

Masz niecały tydzień do startu, więc jest dobrze. Lepiej wystartować później, ale bez niespodzianek i płaczu że coś źle działa.

tak jest z 3/4 serwerów start później a i tak bugi i pada po 3 dniach

Opublikowano

Jak widzicie moje skromne filmy zostały zmiażdżone przez Gimperr'a, więc reklama na prawdę będzie mocna i serwer będzie super, zapraszam ponownie na serwer, niedługo ukaże się film z systemu kostiumów, drugą informacją jest, że na dniach również pojawi się ts3 oraz stronka, już w pełni sprawna.

Opublikowano

Czy Draconis stoi na serwerowni forgame i ich zabezpieczeniach?

Jesli tak to wbije bo popylam wlsnie na Triadorze i widze adminow maja ogarneitych + zabezpieczenia maja dobre .

Opublikowano

z tego co uslyszalem od gimpera to start w piatek >?

Czy Draconis stoi na serwerowni forgame i ich zabezpieczeniach?

Jesli tak to wbije bo popylam wlsnie na Triadorze i widze adminow maja ogarneitych + zabezpieczenia maja dobre .

kolego zyjjesz w bledzie :D na serwerach 4game roi osie od navicatu rozdawania eq czy sm :D Np tacy Inspiration czy Fearles :D

Opublikowano

z tego co uslyszalem od gimpera to start w piatek >?

kolego zyjjesz w bledzie :D na serwerach 4game roi osie od navicatu rozdawania eq czy sm :D Np tacy Inspiration czy Fearles :D

Kolo odpierdol sie od InspiratioN

Gówno wiesz i sie odzywasz.

14w7xa1.png

in3st dziffko <3

Opublikowano

Wszystko wskazuje na to, że pierwszy termin będzie dotrzymany, dlatego daliśmy zakres 5-12, aby nikogo nie zwodzić i dać systemowcowi czas aby zrobił to co do niego należy.

Serwer jako serwer jest wykończony i gotowy, musimy dokończyć kilka elementów strony i systemu :)

1355848650-U247153.png

Opublikowano

Mam pytanie co do cen w isie, będą zawyżone tzn. żeby mieć takiego peta to trzeba będzie wysłać 30 zł? Czy będzie dostępne dla każdego i w miarę rozsądne ceny?

Opublikowano

Mam pytanie co do cen w isie, będą zawyżone tzn. żeby mieć takiego peta to trzeba będzie wysłać 30 zł? Czy będzie dostępne dla każdego i w miarę rozsądne ceny?

Jestem za tym aby nie trzeba bylo wydawac majatku na bało bało :P

14w7xa1.png

in3st dziffko <3

Opublikowano

Co do cen w itemshopie niestety musicie sami zobaczyć i ocenić mi jest trudno.

Myślę, że IS nie odstrasza, gdyż są w nim tylko najbardziej potrzebne przedmioty.

Start między 5-12 // Z bardzo dużym prawdopodobieństwiem, że w piątek :)

1355848650-U247153.png

Opublikowano

Zgadza się nasze maszyny hostujemy od ForGame.

Zabezpieczenia są pewne więc nie ma co się martwić, że start nie wypali :)

1355848650-U247153.png

Opublikowano

Najlepsza chyba reklama dla serweru , czyli "polecenie" gimperra :P.

Serwer wygląda obiecująco , oby tylko przy starcie nie było lagów...

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...