Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Draconis

WsU☼

Zagrasz na Draconis?  

1 145 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Draconis?

• Tak.
      1021
    • Nie.
      124

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiele osób było ciekawych z kim prowadzimy rozmowy na temat Funkcji GM'a na naszym serwerze.

Mam przyjemność poinformować, że nasze szeregi od dzisiaj zasili [GM]JonyNawalony :)

1355848650-U247153.png

Opublikowano

Fajny serwer . Szkoda ze te lizaki itp beda i nowa bizu , bez tego na poczatku reinora sie fajnie gralo ;p Moze zagram jak nie dostane ub na triadorze ;)

Opublikowano

To po ch&j za przeproszeniem oglądasz, nie podoba się, daj sobie łapkę w dół i już więcej nie oglądaj, poza tym zrób sobie swój kanał, nagrywaj filmy i tyle, poza tym ktoś mądry kiedyś powiedział, że nie ma sensu gadać z debilami. Co do dungeonu, kilka w nim mniejszych błędów popełniłem, ale ogólnie zostanie to poprawione na starcie serwera. Forum serwer - Środa / Czwartek. Zapraszam gorąco na serwer, niebawem więcej filmów prezentujących serwer.

Opublikowano

A mi się filmik bardzo podoba. ;-) Nie wiem po co te niemiłe komentarze na temat głosu. Jest dobry.

Teraz mam jeszcze większy smaczek na grę, czekam z niecierpliwością na start.

Wieża wygnańców chyba raczej nie będzie moim ulubionym miejscem. Mam dosyć DT i wszystkiego co go przypomina, ale tak, czy inaczej zapowiada się wszystko bardzo ciekawie.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Czepiają się głosu, a sami pewnie by się nie odważyli dodać własnego. GM jaki ma komendy? Mam nadzieję że nie ma dostępu do /i /m, /m jedynie na czas eventów :>

Opublikowano

Czepiają się głosu, a sami pewnie by się nie odważyli dodać własnego. GM jaki ma komendy? Mam nadzieję że nie ma dostępu do /i /m, /m jedynie na czas eventów :>

Wiesz, to, czy ktoś nadużywał komend nie w celach polepszenia rozgrywki dla wszystkich graczy da się sprawdził i myślę, że jeżeli już dali takie możliwości, to będą tego pilnować oraz kontrolować.

Na /m muszą mieć, chociażby w trakcie trwania eventów. Ja mam nadzieje, że nie mają tylko na /i bo już nie raz byłam świadkiem dziwnych sytuacji, gdzie w roli głównej występowały "psiapsiuły GM".

Opublikowano

Nareszcie jakiś porządny Medium !

Czekam z niecierpliwością :)

Zagram .

btw. Może jakaś formuowa gildia ? :)

giphy.gif ­

Opublikowano

Nareszcie jakiś porządny Medium !

Czekam z niecierpliwością :)

Zagram .

btw. Może jakaś formuowa gildia ? :)

Z tego co wiem to będzie gildia Sh4ke'a bo pisałem my pod filmikiem na temat gildii i odpisał że raczej będzie. Dziś z Nim zagadam może dojdziemy do nazwy itd :P

Wiesz, to, czy ktoś nadużywał komend nie w celach polepszenia rozgrywki dla wszystkich graczy da się sprawdził i myślę, że jeżeli już dali takie możliwości, to będą tego pilnować oraz kontrolować.

Na /m muszą mieć, chociażby w trakcie trwania eventów. Ja mam nadzieje, że nie mają tylko na /i bo już nie raz byłam świadkiem dziwnych sytuacji, gdzie w roli głównej występowały "psiapsiuły GM".

Opcję /m można włączyć na określone godziny - czyli na czas eventów. Zawsze nie będzie "mini eventów" dla królestwa danego czy też znajomych GM'a :)

Opublikowano

Chociaż to bez różnicy administracja główna ma zaufanie do swoich członków, ale zawsze może się coś wydarzyć i lepiej zablokować ...

A mi się filmik bardzo podoba. ;-) Nie wiem po co te niemiłe komentarze na temat głosu. Jest dobry.

Teraz mam jeszcze większy smaczek na grę, czekam z niecierpliwością na start.

Wieża wygnańców chyba raczej nie będzie moim ulubionym miejscem. Mam dosyć DT i wszystkiego co go przypomina, ale tak, czy inaczej zapowiada się wszystko bardzo ciekawie.

Pozdrawiam!

Dokładnie DT jest już bardzo starym miejscem lepszym rozwiązaniem było by zrobienia nowej mapki jakiejś zaistej i żeby działała na takiej samej podstawie co DT moby,metiny wszystko zmienić ; - )

To po ch&j za przeproszeniem oglądasz, nie podoba się, daj sobie łapkę w dół i już więcej nie oglądaj, poza tym zrób sobie swój kanał, nagrywaj filmy i tyle, poza tym ktoś mądry kiedyś powiedział, że nie ma sensu gadać z debilami. Co do dungeonu, kilka w nim mniejszych błędów popełniłem, ale ogólnie zostanie to poprawione na starcie serwera. Forum serwer - Środa / Czwartek. Zapraszam gorąco na serwer, niebawem więcej filmów prezentujących serwer.

Jak już by mieli nagrywać własne filmiki to głosu nie dodadzą na pewno, a zresztą mój głos też hejtują, bo też ma trochę basu ; s

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Będzie ten set do pvp?

Bo moze uprzedźcie ludzi o tym, że na 100 czy tam na 110 jest set do pvp, bo ludzie jak na starym reinorze zrobią eq z łez, pereł im masa pójdzie, a potem chuj z tym przerobieniem.

Btw. wiadomo kiedy start, czy dalej znak zapytania nad 5 - 12?

Opublikowano

Będzie ten set do pvp?

Bo moze uprzedźcie ludzi o tym, że na 100 czy tam na 110 jest set do pvp, bo ludzie jak na starym reinorze zrobią eq z łez, pereł im masa pójdzie, a potem chuj z tym przerobieniem.

Stawiam na 8, czyli poniedziałek za tydzień. Mam nadzieję że do 10 wystartuje.

Opublikowano

Siemka, kolejny odcinek prezentujący serwer Draconis, tym razem wieża wygnańców :

http://www.youtube.com/watch?v=4rjOj7ZTfHM&feature=youtu.be

Pozdrawiam serdecznie i miłego oglądania !

Dzięki za filmik.

Będzie ten set do pvp?

Admin pisał że 7-12 ;)

Startujemy między 7 a 12 Lipca, postaramy się aby jak najszybciej :)

Proszę ! ;)
Opublikowano

Napewno zagram. Pamiętm tamtego Reinora. Mozna wiedzieć skad trut i tp. Bo pmietm, ze tam trudno o nią było. Myśle, że sie wyażecie i, że nie padnie po 2 miesiącach jak to Santriel.

http://www.mpcforum.pl/topic/1026053-pwifi-fastem/

PROSZE O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FATEM LIMI LIKE ZA SZYBA POMOC!

Opublikowano

Napewno zagram. Pamiętm tamtego Reinora. Mozna wiedzieć skad trut i tp. Bo pmietm, ze tam trudno o nią było. Myśle, że sie wyażecie i, że nie padnie po 2 miesiącach jak to Santriel.

W filmiku Powiedxział że dropią tylko z ripera .(brone 75)

Serdecznie zapraszam na forum które jest już z nami 4 lata jest to MPG HForum z dopiskiem .pl ! (bez spacji)
Krótko o forum : Możemy na nim kupywać gry za pisanie postów czy też tematów ! Tak Postów czy tematów ! ;D
Nie jest to żaden Fake.
Administracja jest miła i pomocna.
Znajdziemy na nim publikacje serwerów, poradniki, cheaty do różnych gier i Wiele Wiele więcej ! ;p Poprostu musisz tutaj być ! Gorąco Polecam ! MPG HForum z dopiskiem .pl ! (bez spacji)

Opublikowano

Tylko i wyłącznie ze szkatułki ripera i nieb. śmierci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...