Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Draconis

WsU☼

Zagrasz na Draconis?  

1 145 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Draconis?

• Tak.
      1021
    • Nie.
      124

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzisiaj jade na wakacje, takze nie bedzie mnie na starcie. Mam nadzieje ze jak wroce to serwer bedzie juz solidnie i bezproblemowo chodzil i wtedy wbije! :D

Opublikowano

Kiedy start ???? napewno wbije :D

5-12 Lipca, ale bardzo duża szansa na start właśnie w ten poniedziałek info na bieżąco będzie podawane.

Opublikowano

' Reklama u gimper'a to będzie grubo. Ale pomyślcie żeby jakoś urozmaicić te wbijanie skilli. Naprzykład skille G dostajemy normalnie u tych w m1 , ale żeby na P wbić trzeba jakiś dungeon przejść. To tylko mój pomysł :D

Free 5% ;3

Opublikowano

' Reklama u gimper'a to będzie grubo. Ale pomyślcie żeby jakoś urozmaicić te wbijanie skilli. Naprzykład skille G dostajemy normalnie u tych w m1 , ale żeby na P wbić trzeba jakiś dungeon przejść. To tylko mój pomysł :D

Pomysł bardzo trafiony, lecz niestety nie na taką koncepcje serwera.

1355848650-U247153.png

Opublikowano

Mogę wiedzieć co będzie w isie i jaki będzie najdroższy item i za ile, bo na pewno już to macie ustalone, bo sam pisałeś że już wszytko gotowe.

Opublikowano

ItemShop jest mniej więcej rozrysowany w niedzielę będziemy już go składali dosadnie do strony.

Więc jak ją odpalimy to każdy sobie na spokojnie ceny zobaczy.

1355848650-U247153.png

Opublikowano

Niee, wbijamy 5 poziom wybieramy profesje, wbijamy skill na 17-20 i zamiast na M1 to wchodzi na P.

1355848650-U247153.png

Opublikowano

Drugi reinor, pewnie padnie tak samo jak on ;p ale zobaczymy, na pewno zajrzę na serwer

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Arcymistrz
Opublikowano

Drugi reinor, pewnie padnie tak samo jak on ;p ale zobaczymy, na pewno zajrzę na serwer

Serwer prowadzony jest przez bardziej rozsądne osoby.

Mają bardzo dobrą reklamę i wątpię, aby padł.

Opublikowano

Ograniczcie spam bo zamkne wam zapowiedz a tego nie chcecie .

Idz na publikacje serwerów i temat serwera Tani*us.pl zamknij bo tam jest dopiero spam :)

Opublikowano

Martwi mnie to że nic na tych plikach od czasów reinora nie jest poprawione..

Założę się że metinologie nadal da się bugowac i będzie się znowu w smoka 250k biło ..

Z azreala ten samo drop i pewnie będzie się dało bugować bryle bo nie zawsze dropi ... ale można zrobić tak że dropnie zawsze.

Mam nadzieję że chociaż questy sprawdzili bo jak dobrze pamietam przez rybaka dało się channele wylanczać questem jak miałem odpowiednia ilość pereł w plecaku : )

U Biologa pewnie bug z rybmi wnętrznościami ( ale i tak dostępne one nigdzie nie będą wiec to nie ważne ) ..

Trochę beka że prezka 100 % jak prezka Reinora

Pliki 100 % jak pliki Reinora..

I nie mów WsU czy jak Ci tam że te pliki od podstaw robiłeś bo nawet dropy macie takie same ustawione jak na Reinorze..

Edit : Beka trochę z tych waszych testerów oni wgl umieją grać w metka ?

Azreal w 3 osoby < hahaha > solo w 12 sekund Ci ubije w drugi dzień serwera i Ci nawet nagram film ?

Może generała też bijecie w 3 osoby ? Jak te PROSY DarkSide co po tygodniu gry na Reinorze cała gildia ubijali Niebieską śmierć dłużej niż ja solo dropkiem...

Porażka

oLqzgYC.png

Opublikowano

Martwi mnie to że nic na tych plikach od czasów reinora nie jest poprawione..

Założę się że metinologie nadal da się bugowac i będzie się znowu w smoka 250k biło ..

Z azreala ten samo drop i pewnie będzie się dało bugować bryle bo nie zawsze dropi ... ale można zrobić tak że dropnie zawsze.

Mam nadzieję że chociaż questy sprawdzili bo jak dobrze pamietam przez rybaka dało się channele wylanczać questem jak miałem odpowiednia ilość pereł w plecaku : )

U Biologa pewnie bug z rybmi wnętrznościami ( ale i tak dostępne one nigdzie nie będą wiec to nie ważne ) ..

Trochę beka że prezka 100 % jak prezka Reinora

Pliki 100 % jak pliki Reinora..

I nie mów WsU czy jak Ci tam że te pliki od podstaw robiłeś bo nawet dropy macie takie same ustawione jak na Reinorze..

Bryła złota leci 1 na 10 Azrael'ów.

Wejdziesz na serwer to zobaczysz :)

Channeli nie wyłączysz choc nie wiem co byś chciał zrobić :P

@2up, nie sprzedał :P

1355848650-U247153.png

Opublikowano

Wystarczy przeczytać kilka pierwszych postów...:) I wszystko jest napisane co do plików reinora... To czy pliki są od kogoś to mnie nie obchodzi... Jak serwer będzie się trzymał i będzie dobry to każdy będzie miał to gdzieś na jakich plikach on jest...:)

Opublikowano

Pytanie do właściciela

Nie wiem czy kojarzysz taki server (padł ze 3 lata temu) jak ShenlongMT2.

Szukam jego następcy od 2 lat.

Czy wasz server (o ile kojarzysz shenlonga) będzie do niego podobny (pod względem expa) ?

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...