Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Draconis

WsU☼

Zagrasz na Draconis?  

1 145 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Draconis?

• Tak.
      1021
    • Nie.
      124

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Santriel Pedał pliki sprzedał :D

Pliki były na mpc

fearless :
zaczęcie przygody z nimi : 23 sierpnia 2012
zakończenie przygody z nimi : 6 sierpnia 2013

Pozdrawiam osoby które w gildii są od początku - tylko te osoby tworzą tą gildie

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wystarczy przeczytać kilka pierwszych postów... :) I wszystko jest napisane co do plików reinora... To czy pliki są od kogoś to mnie nie obchodzi... Jak serwer będzie się trzymał i będzie dobry to każdy będzie miał to gdzieś na jakich plikach on jest... :)

Dokładnie połowa osób bd grało dla BAO BAO żeby się przejechać na tym :D i tak santriela pliki :* i pewnie w team jest [*]Klepsydra dla niego <3

Opublikowano

Dokładnie połowa osób bd grało dla BAO BAO żeby się przejechać na tym :D i tak santriela pliki :* i pewnie w team jest [*]Klepsydra dla niego <3

Shizer nie ma tego typa w teamie, a mnie znasz więc nie gadaj :D

1355848650-U247153.png

Opublikowano

Santriel Pedał pliki sprzedał :D

Mogę ci sprzedać jak chcesz

Pozdro Santriel

Bryła złota leci 1 na 10 Azrael'ów.

Wejdziesz na serwer to zobaczysz :)

Channeli nie wyłączysz choc nie wiem co byś chciał zrobić :P

@2up, nie sprzedał :P

Widzę chłopie że nie znasz histori tych plików ja znam i bardzo chetnie opowiem..

Więc tak .. te pliki tak naprawdę zostały zrobione w małym % przez Santriela .. Metinologia jest Autorska Lourta ( tego z 4game )

Kiedyś kolega Przemuś ( Lorut ) Miał takiego VPS-ika którego kupił mu Santriel i sobię tam tworzył rzeczy santriel miał dostęp do wszystkiego i mu podpierdalał te rzeczy .. i tak powstały pliki reinora to jest mieszanka plików z Tiliana z mieszanka z tego co się znalazło na VPS-ie .. W tych plikach są questy gdzie przy posiadaniu odpowiednich itemów odblokowuje się u Rybaka coś "ala" GM Panel .. jak ten z gotowca z mpc do Straznika Wsi .. tylko trochę bardziej rozbudowany :)

Możecie nie wierzyć .. ale wiem bo znałem Santriela bardzo dobrze miałem " wtyki " na każdym jego serwie no oprócz Reinora bo spine mieliśmy lekka ( on wie ocb. )

Wiem że na pewno przeczyta ten temat pewnie w przerwie jak będzie grać w tibie na swoich OTS-ie ( nobek )

Może i okradał ludzi , ale dla mnie zawsze był spoko nie mogę o nim powiedzieć nic mega złego bo coś tam umiał każdy z jego serwerów stał to że okradał ludzi nie tylko na privach ale i na plu ( S24 PHANTOS SIĘ KŁANIA , SANTRIEL NINJA DAGGER HŁE HŁĘ )

.. ale ludzię powiedzcie mi szczerze kto dziś nie okrada ludzi ? ..

oLqzgYC.png

Opublikowano

Takie panelu u rybaka u nas nie znajdziesz :D.

Wogóle nie wiem po co poruszacie ciągle jego temat, jeżeli tak bardzo za nim tęsknicie to napiszcie do niego, albo idźcie do niego świeczke mu zapalcie.

1355848650-U247153.png

Opublikowano

Dostępny będzie na tym serwerze zwój zmiany skilli np. z body na mental ?

Do 65 lvla będzie można zmienić klasę - tak pisał Wsu
Opublikowano

pewnie było to pytanie ale zadam jeszcze raz... Ile jest % że serwer zostanie otwarty jutro, lub w sobote.... Szukam serwa na wakacje, i w sumie mam chęć pograć bmem sobie ;>

Opublikowano

Długo server będzie stał ,czy miesiąc i cls?

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Takie panelu u rybaka u nas nie znajdziesz :D.

Wogóle nie wiem po co poruszacie ciągle jego temat, jeżeli tak bardzo za nim tęsknicie to napiszcie do niego, albo idźcie do niego świeczke mu zapalcie.

Tylko mówię .. człowieku macie prezke reinora i full serwer reinora pewnie dlatego temat Santriela jest ciągle poruszany.

Zresztą on czyta ten temat wiem to na pewno ; c nawet się domyslam jaki ma nick na mpc ^ : )

Może teraz wrócę trochę do tematu serwera .. nie chce mi się czytac spamu wiec

Kiedy client ?

Start 100 % w pon ? Jakie godziny ?

oLqzgYC.png

Opublikowano

Długo server będzie stał ,czy miesiąc i cls?

Pewnie długo bo maszyna dobra, zabezpieczenia też ;] Miejmy nadzieję że całe wakacje będzie stać :P

Kiedy client ?

Start 100 % w pon ? Jakie godziny ?

Klient do soboty
Opublikowano

@up x2

Maszyna może być i dobra , ale zarobią na IS i im się odechce :)

Jak tylko na wakacje to troche krótko :)

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

@up x2

Maszyna może być i dobra , ale zarobią na IS i im się odechce :)

Jak tylko na wakacje to troche krótko :)

Wątpię, aby tak zrobili. Tylko dałem przykład, aby działał serwer przez całe wakacje, a nie krócej. Oczywiście sam chce, aby działał jak najdłużej i jak najlepiej :]
Opublikowano

Wątpię, aby tak zrobili. Tylko dałem przykład, aby działał serwer przez całe wakacje, a nie krócej. Oczywiście sam chce, aby działał jak najdłużej i jak najlepiej :]

best maniac

@top ten start poniedzialek pewny? Serwer dość ładnie wygląda ciekawe jak w środku

... odczepcie sie od santriela przecież on tylko kradł ludzie ^ ^

Opublikowano

' Reklama u gimper'a to będzie grubo. Ale pomyślcie żeby jakoś urozmaicić te wbijanie skilli. Naprzykład skille G dostajemy normalnie u tych w m1 , ale żeby na P wbić trzeba jakiś dungeon przejść. To tylko mój pomysł :D

No właśnie w tym same nooby , które nie mają zielonego pojęcia nic o Metinie. Tak jak to było w przypadku azmala , gdzie gimper zrobił reklamę. Ale jak Gimper skończył grę , oni również i tak będzie tutaj , serwer na tydzień ^^ na starcie będzie w cholera osób a potem liczba będzie spadać aż doprowadzi to do upadku serwera.

Również dokładnie widać że są to pliki reinora , lub ta osoba po prostu skopiowała ich prezentację , nawet mają taką samą fabule na początku , jedyną zmianą którą zauważyłem w prezentacji to dodanie Pierścieni , lizaków które można kupić w IS lub z eventów (niby). Więc serwer typowo nastawiony na hajs.

xD 

Opublikowano

Szczerze najbardziej mnie dojeb*ało powiedzenie : Kto teraz nie okrada ludzi ? Chyba każdy normalny człowiek mający troszkę godności w sobie. Wiadomo jaki Santriel był, po co więcej gadać o kimś kto nie żyje. Poza tym start serwera jest pewny w poniedziałek, zarówno client / ts3 / forum już niebawem, zapraszam również do śledzenia fanpagu na fb.

Opublikowano

Szczerze najbardziej mnie dojeb*ało powiedzenie : Kto teraz nie okrada ludzi ? Chyba każdy normalny człowiek mający troszkę godności w sobie. Wiadomo jaki Santriel był, po co więcej gadać o kimś kto nie żyje. Poza tym start serwera jest pewny w poniedziałek, zarówno client / ts3 / forum już niebawem, zapraszam również do śledzenia fanpagu na fb.

No śledzimy ten funpage i nic tam nie jest dodawane :D

Opublikowano

Szkoda, że start dopiero w poniedziałek... No ale chyba warto czekać :) Co do reklamy gimpera i gry na azmalu... Azmal nie był żadnym rewelacyjnym serwerem:) Jeśli serwer będzie dobry to liczba graczy będzie rosła, a nie malała.

Opublikowano

No właśnie w tym same nooby , które nie mają zielonego pojęcia nic o Metinie. Tak jak to było w przypadku azmala , gdzie gimper zrobił reklamę. Ale jak Gimper skończył grę , oni również i tak będzie tutaj , serwer na tydzień ^^ na starcie będzie w cholera osób a potem liczba będzie spadać aż doprowadzi to do upadku serwera.

Również dokładnie widać że są to pliki reinora , lub ta osoba po prostu skopiowała ich prezentację , nawet mają taką samą fabule na początku , jedyną zmianą którą zauważyłem w prezentacji to dodanie Pierścieni , lizaków które można kupić w IS lub z eventów (niby). Więc serwer typowo nastawiony na hajs.

No właśnie te pierścienie i lizaki bolą, dzieci IS'u zaraz będą nakurwiać na tym a ludzie nie pakujący w IS będą odstawać w tyle. Do tego niby można je zgarnąć z eventu, gorzej jak event raz na rok a wygrywa tylko jedna osoba... wtedy widać że hajs na pierwszym miejscu ;x

Dopiero teraz ogarnąłem o co chodzi z Gimpsonem, zrobił wam reklame ;f Oby nie zrobił się syf jak na Azmalu.

Opublikowano

Moje zdanie co do reklamy u gimpera jest takie, że przyniesie ono mniej graczy niż u takiego pierwszego lepszego let's playera, który ma 3-4k widzów.

Gimper nie nagrywał nigdy z metina i zapewne z tych jego ponad 100k widzów może z 1-2k gra aktualnie na jakimś serwerze bo reszta pewnie nie wie co to jest ;x

Na serwer raczej wejdę bo dobrze wspominam reinor, ale jak będzie to się zobaczy, powodzenia życzę póki co.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...