Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Draconis

WsU☼

Zagrasz na Draconis?  

1 145 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Draconis?

• Tak.
      1021
    • Nie.
      124

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer od forgame ? Glowni Admini to 360 i Vasker? zeby nie bylo tak jak na quadronie 360 postawil serwer i nic nie robil tylko w lola gral

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer od forgame ? Glowni Admini to 360 i Vasker? zeby nie bylo tak jak na quadronie 360 postawil serwer i nic nie robil tylko w lola gral

Czytaj pierwsze strony, a nie piszesz głupoty :]

Dlaczego jest 6/7 bon ? Przecież to chujo*e jest ! Po co to ?

A już widziałem "serwer marzeń" ...

Każdy lubi co innego. Dla jednego to zwykły serwer, a dla innego serwer marzeń np. dla mnie.

Opublikowano

Moze zrobcie ankiete co do 6-7.

Truty tylko i wylacznie z umarlego rozpruwacza i niebieskiej smierci na serwerze medium nie są dobrym rozwiazaniem ale robcie jak chcecie.Liczylem na start 5,bo coz mozna robic w taką pogodę?

Srij9JT.png

Opublikowano

Widzę że strona już zaczyna działać : e-draconis.pl Czekamy na forum :)

@Topic

Z 6/7 bonem lepsza gra niech zostanie lub na forum zróbcie ankiete :)

Opublikowano

' Najbardziej mi się podoba pomysł z wierzchowcem , który dostajemy na 1 lvl. Najlepszy to jest senior Bao-Bao ;} A nie myśleliście żeby jakoś urozmaićić system skilli , naprzykład żeby wbic dany skill z G ===> P to trzeba przejść dany dunegon. Jeszcze jedno otóż czy te pierścienie będzie się dało zdobyć w grze? ;> '

Free 5% ;3

Opublikowano

Te ankiety i tak są po chu*u..

SPAM

Będzie można bronie na 75 ulepszać? I czy nie będzie tak, że bronie na 100+ będą lepsze do expa niż te na 75?

Opublikowano

Te ankiety i tak są po chu*u..

SPAM

Będzie można bronie na 75 ulepszać? I czy nie będzie tak, że bronie na 100+ będą lepsze do expa niż te na 75?

O ile pamietam one maja bon na potwory i sa lepsze do expa.

Opublikowano

Witajcie mam trzy informacje do jednej z nich podejdę bardziej tajemniczo.

Pierwsza kwestia dotyczy domeny naszego serwera. Po dłuższych dyskusjach doszliśmy do wniosku, że ta będzie najbardziej odpowiednia.

http://www.e-draconis.pl/
Już niebawem pod tym adresem pojawią się informację na temat forum, oraz teamspeak'a, który będzie dostępny pod adresem e-draconis.pl

Druga sprawa dotyczy Systemu Kostiumów, postawiliśmy na finezję, dodaliśmy na serwer Kostiumy 32 najlepszych drużyn piłkarskich w europie. Mowa o UEFA "Ligę Europejską", każdy będzie miał możliwość wyboru tej, której najbardziej jest oddany :)

3) Czuwajcie na YouTubie! :)

1355848650-U247153.png

Opublikowano

może zagram

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

Raksev to Vasker

Iza to Hayde

Kraszek, nie wiem moze 360 ;)

14w7xa1.png

in3st dziffko <3

Opublikowano

Quadron też miał być pro serwerem ale jakoś mu się upadło :)

Jeśli tu się przyłożycie to chętnie zagram ^^

26108245347158446011.jpeg

Opublikowano

Quadron też miał być pro serwerem ale jakoś mu się upadło :)

Jeśli tu się przyłożycie to chętnie zagram ^^

Quadron nie mial tej atmosfery ktora moze panowac na Draconisie. :)

14w7xa1.png

in3st dziffko <3

Opublikowano

' Serwer raczej nie jest od 4game. Myślę że quadron to był totalny fail , słaba reklama itp. Bay the way jak będzie z tymi skillami tak jak w prezce czy jakoś to urozmaićicie ? '

Free 5% ;3

Opublikowano

Ze skillami jest tak jak w prezentacji.

Quadron nie upadł, dla tych którzy grają tam dalej jest cały czas włączony.

360 powiedział, że nie ważne ile będzie tam graczy serwer do końca swoich dni będzie stał, więc nie upadł.

Ten serwer to zupełnie inna bajka, jest efektem prawie rocznej pracy całego teamu.

1355848650-U247153.png

Opublikowano

Teraz mam kilka pytań. Licze na ich odpowiedź. Oczywiśćie może i pytania się powtażają ale co wam odpowiedzieć.

1.Ską truty/stalki i inne. Bo jesli only rip to bedzie słabo.

2.Bedzie reklama u YT. Bo jeśli bedzie u Sh4akey( Vulturiuz) I Piotrek to będzie dobrze.

3. Bardzo server podobny do reinora. Nie ma w teamie Santriela.

4. Liczycie się ze zdaniem graczy ?

5. Zabezpieczenia ?

http://www.mpcforum.pl/topic/1026053-pwifi-fastem/

PROSZE O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FATEM LIMI LIKE ZA SZYBA POMOC!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...