Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Draconis

WsU☼

Zagrasz na Draconis?  

1 145 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Draconis?

• Tak.
      1021
    • Nie.
      124

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze najbardziej mnie dojeb*ało powiedzenie : Kto teraz nie okrada ludzi ? Chyba każdy normalny człowiek mający troszkę godności w sobie. Wiadomo jaki Santriel był, po co więcej gadać o kimś kto nie żyje. Poza tym start serwera jest pewny w poniedziałek, zarówno client / ts3 / forum już niebawem, zapraszam również do śledzenia fanpagu na fb.

Bo taka jest prawda czemu wszyscy maja sapy do Santriela który chociaż robił zajebiste serwery to je zamykał po jakimś czasie dawał wam chociaż te 2/3 miechy zajebistej zabawy. A jak 4game robi serwery które zaraz padają to nikt nie ma do nich sapów i oni są mistrzami i są najlepsi beka z was wszystkich.. ProBoszcz następny co okradał ludzi ile to on już miał tych serwerow ( 20 ? każdy na miecha. ) ... I zawszę widzę że największy hejting idzie na Santriela .. znam go bardzo długo i co prawda nie mam już z nim kontaktu i przyznaje że jest szują bo okradał ludzi mnie też okradł nie tylko na swoich serwerach .. , ale takie są realia co drugi teraz wychodzący serwer ma jakieś przekręty sam w sobie i połowa ludzi co robi te serwery już okradała .. ale do nich nikt nigdy się nie przyczepi.

oLqzgYC.png

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bo taka jest prawda czemu wszyscy maja sapy do Santriela który chociaż robił zajebiste serwery to je zamykał po jakimś czasie dawał wam chociaż te 2/3 miechy zajebistej zabawy. A jak 4game robi serwery które zaraz padają to nikt nie ma do nich sapów i oni są mistrzami i są najlepsi beka z was wszystkich.. ProBoszcz następny co okradał ludzi ile to on już miał tych serwerow ( 20 ? każdy na miecha. ) ... I zawszę widzę że największy hejting idzie na Santriela .. znam go bardzo długo i co prawda nie mam już z nim kontaktu i przyznaje że jest szują bo okradał ludzi mnie też okradł nie tylko na swoich serwerach .. , ale takie są realia co drugi teraz wychodzący serwer ma jakieś przekręty sam w sobie i połowa ludzi co robi te serwery już okradała .. ale do nich nikt nigdy się nie przyczepi.

Dlatego najlepiej będzie jak każdy będzie patrzył na siebie.

1355848650-U247153.png

Opublikowano

No śledzimy ten funpage i nic tam nie jest dodawane :D

fan page*

forum jest już gotowe do użytku i zostanie takie jakie jest?

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Tak, można się już rejestrować będę małe zmiany na forum ale śmiało można sie wypowiadać.

1355848650-U247153.png

Opublikowano

dajcie spokój z Santrielem bo to była przeszłość i po co do niej wracać :> nie będziecie grać na Reinor tylko Draconis a to dwa inne serwery :>

Opublikowano

Martwi mnie to że nic na tych plikach od czasów reinora nie jest poprawione..

Założę się że metinologie nadal da się bugowac i będzie się znowu w smoka 250k biło ..

Z azreala ten samo drop i pewnie będzie się dało bugować bryle bo nie zawsze dropi ... ale można zrobić tak że dropnie zawsze.

Mam nadzieję że chociaż questy sprawdzili bo jak dobrze pamietam przez rybaka dało się channele wylanczać questem jak miałem odpowiednia ilość pereł w plecaku : )

U Biologa pewnie bug z rybmi wnętrznościami ( ale i tak dostępne one nigdzie nie będą wiec to nie ważne ) ..

Trochę beka że prezka 100 % jak prezka Reinora

Pliki 100 % jak pliki Reinora..

I nie mów WsU czy jak Ci tam że te pliki od podstaw robiłeś bo nawet dropy macie takie same ustawione jak na Reinorze..

Edit : Beka trochę z tych waszych testerów oni wgl umieją grać w metka ?

Azreal w 3 osoby < hahaha > solo w 12 sekund Ci ubije w drugi dzień serwera i Ci nawet nagram film ?

Może generała też bijecie w 3 osoby ? Jak te PROSY DarkSide co po tygodniu gry na Reinorze cała gildia ubijali Niebieską śmierć dłużej niż ja solo dropkiem...

Porażka

WsU mozesz nam zagwarantowac, ze te rzeczy nie beda mialy miejsca na Draconis.pl ! ? Jezeli pliki sa tylko wziete i nic nie przerabiane to to wszystko bedzie sie dzialo na serwie...

Opublikowano

Ten qqqqq2 specjalnie tak pisze.... Chce zeby mało ludzi grało no serwie i tyle... Szkoda gadać... Co do bicia azreal w 3 to musisz mieć party min 2 osobowe więc czekam qqqqq2 na twoje ubijanie solo Azreal'a.. :)

Opublikowano

Ten qqqqq2 specjalnie tak pisze.... Chce zeby mało ludzi grało no serwie i tyle... Szkoda gadać... Co do bicia azreal w 3 to musisz mieć party min 2 osobowe więc czekam qqqqq2 na twoje ubijanie solo Azreal'a.. :)

Chyba jesteś głupi sam idę grać na ten serwer bo dobrze wspominam Reinora tylko wiem co się tam działo a w szczególności znam Santriela aka Ero aka BlackeZ aka wiele innych nicków. I wiem co tam było .. chce żeby serwer stał jak najdłużej bo sam miałem robić reaktywacje reinora bo pliki się gdzieś na kompie syfily jakiś czas .. ale jestem taki że zawszę piszę to co widzę nie będę im lizał dupy tak jak wy , i umiem wyciągać własne wnioski a nie to co mi piszę jakiś WsU

Serwer jeżeli ruszy to mam nadzieję że postoi długo bo hajsik na Isa gotowy ; c

oLqzgYC.png

Opublikowano

Wsu forum macie okropne forum, dajcie je jak sie hostujecie w forgame to u nich bo to wasze odstrasza..........

Opublikowano

Wsu forum macie okropne forum, dajcie je jak sie hostujecie w forgame to u nich bo to wasze odstrasza..........

zmienią skin i będzie ok.

Opublikowano

Od opini sie wstrzymam, bo kazdy serwer mial piekna prezke a potem wychodzilo co innego;)

Wbije jak bede mial czas i sie przekonam.

Mam mala sugestie, dotyczy to dropu broni 75, czy bedzie jakos ona zwiekszona? Czy standard?

Moim zdaniem najlepiej byloby usunac z dropu te smieci nie wszystki lecz czesc np. zbr 61 i bronie 70, poniewaz nie kazdemu sie chce przez cala gre chodzic na dt czy ww, bo po jakims czasie to sie nudzi.

Wiem to poniewaz gralem na reinor i dopiero w ostatnim dniu przed sprzedaniem konta droplem trute, a postac mialem topowa ;)

Opublikowano

Edytowaliście ilość hp mobów na nowych mapkach?Na reinorze był bonus na potwory w 6/7 więc była odpowiednia ilość hp, a tu..

Opublikowano

Chyba nie grales na Reinorze... Takze bylem jednym z tych co ubijal sam azraela w kilka sekund. Bierzesz buffa, poli na P, duze sr i bony na maksa ktore tam na niego dzialaja (sry juz zapomnialem jakie) i pada jak kazdy inny boss. Proste. I jezeli czekasz na filmik to spoko. Wysle Ci 2/3 dni po starcie i zobaczymy kto sie zdziwi. ;) Party 2 osobowe? Nie problem. Jak mowilem- bierzesz buffa.

Btw. Mam nadzieje ze serwer nie bedzie nastawiony na IS jak Reinor. Bo tak naprawde to kazdy serwer moze dac WSZYSTKO do IS a potem napisac ''Bedzie to dostepne w eventach'' A te eventy beda raz na miesiac (jesli wogole) a zwyciezca bedzie jedna osoba (gdzie na serwie bedzie ponad 1k ludzi)... Lista serwerow ktore w prezce napisaly ze beda liczne eventy a tak naprawde chuja bylo jest baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo dluga.

Pzdr!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...