Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Draconis

WsU☼

Zagrasz na Draconis?  

1 145 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Draconis?

• Tak.
      1021
    • Nie.
      124

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z 75, wiem że kilka godzinek na starym reinorze i był 90.

Z pewnego źródła się dowiedziałem, ze Kraszek to Santriel, dokładnie Sh4ke co powiesz o tym?

To źle się dowiedziałeś Kraszek/Bilet to ja i mogę ci to udowodnić na TeamSpeaku :)

1355848650-U247153.png

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Usuńcie ten pomysł z zakładaniem gildii, marny jest. ;(. Zróbice start w piątek pod wieczór, ew. w sobote rano, będzie lepiej!. A takto każdy , kto czeka poucieka na inne serwery.. ;//

Opublikowano

Usuńcie ten pomysł z zakładaniem gildii, marny jest. ;(. Zróbice start w piątek pod wieczór, ew. w sobote rano, będzie lepiej!. A takto każdy , kto czeka poucieka na inne serwery.. ;//

No chyba nie . Prawdziwy gracz zaczeka na ten serwer .

Jeśli wystartują w poniedziałek będzie bardzo mało bugów , zrobią ostatnie poprawki .

giphy.gif ­

Opublikowano

Startujemy tak jak zakładaliśmy nic się nie zmienia mieliśmy 12-go w piątek, ale stwierdziliśmy, że przyspieszymy ten proces do Poniedziałku.

1355848650-U247153.png

Opublikowano

Startujemy tak jak zakładaliśmy nic się nie zmienia mieliśmy 12-go w piątek, ale stwierdziliśmy, że przyspieszymy ten proces do Poniedziałku.

Ok a kiedy będzie dostępny klient do pobrania????

Opublikowano

To źle się dowiedziałeś Kraszek/Bilet to ja i mogę ci to udowodnić na TeamSpeaku :)

Mnie to zastanawia bardziej dlaczego ta wasza prezka to jest kopiuj/wklej z reinora

łapcie linka : http://www.mpcforum.pl/topic/701451-zapowied-reinor/

Słowo w słowo to samo jesteście tak leniwi i musicie kopiować czy santrielowski kopiuj wklej wam dał ?

Pozdrów go tam bo go bardzo dobrze znam : )

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Mnie to zastanawia bardziej dlaczego ta wasza prezka to jest kopiuj/wklej z reinora

łapcie linka : http://www.mpcforum.pl/topic/701451-zapowied-reinor/

Słowo w słowo to samo jesteście tak leniwi i musicie kopiować czy santrielowski kopiuj wklej wam dał ?

Pozdrów go tam bo go bardzo dobrze znam : )

Już dużo spamu narobiłeś możesz wyjśc z tematu :)

@topic

Bao - Bao będzie dostępny w is??? I jakie bony on będzie dawał :D

Opublikowano

Już dużo spamu narobiłeś możesz wyjśc z tematu :)

@topic

Bao - Bao będzie dostępny w is??? I jakie bony on będzie dawał :D

Spierdalaj chuj ci do tego co pisze .. piszę jaka są fakty słowo w słowo ta sama prezka

Administracja piszę że pliki ich .. potem piszą że pliki to edycja z reinora...

I nie spamie zjebusie bo piszę na temat serwera .. Widać jesteś głupi jak but i gdyby nie wakacje to byś pewnie sobie nie pograł bo do gimnazjum w poniedziałki chodzisz.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Apa3.

Może narobił spamu może nie. Dobrze napisał polać mu. Koooopia. Nikt już nigdy nie zrobi czegoś oryginalnego, ciągle tylko kopiuj/wklej

Opublikowano

Spierdalaj chuj ci do tego co pisze .. piszę jaka są fakty słowo w słowo ta sama prezka

Administracja piszę że pliki ich .. potem piszą że pliki to edycja z reinora...

I nie spamie zjebusie bo piszę na temat serwera .. Widać jesteś głupi jak but i gdyby nie wakacje to byś pewnie sobie nie pograł bo do gimnazjum w poniedziałki chodzisz.

Pokaż posta gdzie napisałem, że serwer jest edycją plików reinora.

1355848650-U247153.png

Opublikowano

Zakończe prace nad Forum i zabiorę się za TS.

a podasz linka do forum?>????

@topic

Jakie bony będzie miał bao bao i czy będzie on w is???

Opublikowano

W temacie zapowiedzi jest zakaz podawania linków do forum, dlatego na naszym fanpagu na fb będzie informacja z linkiem do forum.

1355848650-U247153.png

Opublikowano

Z 75, wiem że kilka godzinek na starym reinorze i był 90.

Z pewnego źródła się dowiedziałem, ze Kraszek to Santriel, dokładnie Sh4ke co powiesz o tym?

Muszę was zmartwić, ale Kraszek to WsU, więc nie ma żadnego Santriela, bo nie żyje z tego co pamiętam, poza tym nigdy w życiu nie zareklamowałbym serwera tego ch*ja, który kradnie. Jeżeli chcecie być pewni, zapraszam na jakiegoś ts3.

Opublikowano

WSU- odpiszesz na PW?

to bardzo ważne.

Co do forum, można wiedzieć z jakim silnikiem będzie czy IP.Board ? czy Phpbb czy może coś zupełnie innego ;p?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...