Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turion.pl [Dedyk]

Phoenix.

Turion.pl  

414 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze Turion.pl?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 703
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli wystartuje normalnie bez lagów,bugów,restartów non stop co jest rzadkością wśród dzisiejszych serwerów m2 to chętnie zagram bo póki co i tak nie mam co robić na kompie.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Strona jest atakowana ale to nie jej wina ze nie jest dostepna,tylko nasza z powodu lekkich błedów wyniknionych w mysql strony i myśle ze w ciągu 30minut ogarniemy to..

Co do TS3 jest juz instalowany i bd dostepny tez do 1h ...

Opublikowano

bedzie client na innym hostingu? bo z tego nie da rady pobrac ;/

Ja pobrałem tym razem normalnie, lecz pamiętam, że z tym hostingiem i pobieraniem z niego miałem zawsze masę problemów.

Opublikowano

Ludzie co wy nie potraficie kliknąć download? Przecież na tą chwilę to jest jeden z lepszych serwerów hostujących pliki bez konta premium.

Opublikowano

Ludzie co wy nie potraficie kliknąć download? Przecież na tą chwilę to jest jeden z lepszych serwerów hostujących pliki bez konta premium.

Owszem, ale nie raz pobierałem z niego i przy 95-99% wyskakiwał nieznany błąd sieci, wtedy nie wiedziałem co to jest i bywało, że 4 razy pobierałem coś co waży ok. 1gb ( z moim internetem ok 1h) i wyskakiwał ten błąd przy samej końcówce. I teraz czuje uraz do tego hostingu :P

Opublikowano

Jak ze zwojem z bodego na mentala itp ? Dostepny w is/grze ? Wgl nie dostepny ? Do jakiegoś lvl-a ?

Na serwer wbiję bo nudaaa ;c i może ponagrywam serie ;c

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Ludzie

co wy nie potraficie kliknąć download? Przecież na tą chwilę to jest

jeden z lepszych serwerów hostujących pliki bez konta premium.

szkoda ze mi sie zatrzymuje na 1% i dalej nie pobiera... bardzo dobry hosting, nie ma co

logo.png

Opublikowano

szkoda ze mi sie zatrzymuje na 1% i dalej nie pobiera... bardzo dobry hosting, nie ma co

Szkoda, że pobrałem tego clienta w 20 minut od godziny 12:40 do 13:01 dokładnie .. To jest najlepszy hosting ;)

Opublikowano

Ludzie bądźcie cierpliwi ... jeszcze nie ma startu a już taki spam że ho ho. Administracja mówi że zaraz będzie strona bo naprawiają do startu jeszcze z 3/2,5 godziny pobieranie macie to pobierajcie a założenie konta to ani 1 minutka nie zajmuje :) więc bez obaw, troszeczkę cierpliwości.

ddz8gi.png

Opublikowano

Ludzie bądźcie cierpliwi ... jeszcze nie ma startu a już taki spam że ho ho. Administracja mówi że zaraz będzie strona bo naprawiają do startu jeszcze z 3/2,5 godziny pobieranie macie to pobierajcie a założenie konta to ani 1 minutka nie zajmuje :) więc bez obaw, troszeczkę cierpliwości.

Wierzcie nam ze robimy co możemy,ts3 będzie robiony od strony technicznej od ok.13:30,Strona jest juz ogarniania i postaramy się udostepnic wam przed godziną spokojnie mysle 15:00...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...