Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turion.pl [Dedyk]

Phoenix.

Turion.pl  

414 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze Turion.pl?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ciekawe skad będzie truta dropiła :) oby nie only ripper, mogła by też w av 2 na zinach dropić ;)

Metki 80+/bossy ripper oraz Ci z nowych map :)

• Odpowiedzi 703
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie możecie się zamknąć i spokojnie czekać na start? Czym więcej

postów na piszecie tym więcej ludzie będą pisać, bo znów znajdzie się

kilku niewidomych którym trzeba będzie link do klienta dać albo wyjść z

siebie przy wytłumaczeniu dlaczego ts albo strona nie działa. Ludzi wy

na prawdę jesteście takimi debilami, czy udajecie?

Mam nadzieję że chociaż pożytku tyle z was będzie że na was na IS zarobią,

bo jeżeli nie to nie ma sensu z takimi ludźmi się użerać :)

To twoim zdaniem poco jest ten temat ?

Moim zdaniem służy do wypowiedzi o serwerze a także do pozyskania informacji na temat rozgrywki.

rmoiyq.png

Opublikowano

No właśnie mnie martwi ulepki i zbroja bez magi na serwie almantia pl miałem bm tam było 75 na magie i nie było żadnego problemu poskładać bodego tylko byl problem z wp ale jak sie uciekało to było dobrze :D

Opublikowano

Łatka/minilanucher/client dostępny :)

Co do clienta na 2 hoscie bd myśle za ok.1h bo niestety nie ja go uploudie,na upartego można sciagnac clienta z bety i łatke :)

Opublikowano

Metki 80+/bossy ripper oraz Ci z nowych map :)

Rozumiem ze z broni na 75lv sie nic nie robi tak?

A to z tych na nowych mapach to masz na mysli metki na nowych mapkach czy normalne moby?

Opublikowano

Co wy zrobiliście z BM'em !!

Cytuje ''Jak już chcecie hejtowac to czytajcie do końca co piszę. Mówię że BM jest słaby bez tych bonów na magię. Jeżeli dam ten bon na magię bm będzie tak słaby że nie spotkacie go na serwerze ... ''

Twórcy gry metin2 zrobili po to BM, i po to dali mu taki dmg, aby był on najlepszy w pvp, nie ma sensu tego zmieniać, tak Ci to przeszakadza - graj BM, chcecie zmniejszyć mu dmg, to zmniejszmy dmg WP w expie, zabierzmy mu czarowane! Doskonały pomysł! O! Albo lepiej bodemy aure! On ma za duże dmg! To niesprawiedliwe! Męczę się ninją archerem z metkiem, a body ma tak łatwo! Zabierzmy mu aurę !

Nie rozumiem po co osłabiliście BM'ma ??

Być może czegoś nie zrozumiałem proszę o wypowiedz jakiegoś Admina.

Opublikowano

Ponawiam pytanie co ze zwojem powrotu statusu ? Widzę że usunięty z handlarki , ale czy jest ogółem dostępny w grze ?

Odpowie ktoś , ważne to dla mnie :c

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Rozumiem ze z broni na 75lv sie nic nie robi tak?

A to z tych na nowych mapach to masz na mysli metki na nowych mapkach czy normalne moby?

Z broni na 75 NA RAZIE nic sie nie robi :)

Metki na nowych mapach oraz bossy nowych mapach :)

Opublikowano

Z broni na 75 NA RAZIE nic sie nie robi :)

Metki na nowych mapach oraz bossy nowych mapach :)

To spoko, teraz pozostalo czekac. Juz chyba WSZYSTKO wiem. xD

Miejmy nadzieje ze wystartuje o tej godzinie co ma a nie jutro. ^^

//UP

Ale do IS czy do czego?

Opublikowano

Dajcie na jakiś inny hosting a nie to gówno, przynajmniej łatke do clienta z bety niech ktoś wrzuci na inny hosting.

NJxbd4x.png

Opublikowano

@ Co wy macie do mega.co.nz ? mi sie client 20minut pobierał

Ciekawie się zapowiadało obyście dali rade wystarować dzisiaj bo to jest serwer na który czekam bardzo długo ( " exp itp nie mogłem nigdzie takiego upatrzeć)

Opublikowano

Jeżeli wam jest tylko strona potrzebna (tzn. musicie ją zrobić) to dajcie zastępczą reje :D

// Programista HTML i CSS

xkUrggS.png

Zapraszam do współpracy !

Opublikowano

Niebawem dostaniecie nową łatkę dlatego iż dodałem PD na 3 dni, 7 dni, 14 dni, 30 dni, :D

Nie ma to jak pd na miesiąc na serwerze gdzie max lv jest w 3/4 dni maniaczenia.

Opublikowano

KIEDY UDOSTĘPNICIE TEGO TSA? MIAŁ BYĆ RANO DO 10 NAWET WCZORAJ I DALEJ NIE MA?

ZRÓBCIE REJESTRACJĘ NA CBA ZASTĘPCZĄ ..

Opublikowano

Mi pobrało clienta w 7 minut .. musicie zaakceptować ich pliczek który pobierze się na kompa w innym wypadku będzie wam się zacinać ściągnie z mega..

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Strona WWW jest już w trakcie że tak powiem naprawiania,TS3 jest w trakcie zabezpieczenia :)

Serwer gotowy-Bląd nasz ze patchera nie zrobiliśmy,i łatke musimy dawać pod PD i jeszcze inne modyfikacje które na chwile obecną dodajemy...:)

Pozdrawiam

Opublikowano

KIEDY UDOSTĘPNICIE TEGO TSA? MIAŁ BYĆ RANO DO 10 NAWET WCZORAJ I DALEJ NIE MA?

ZRÓBCIE REJESTRACJĘ NA CBA ZASTĘPCZĄ ..

Ty to się lepiej nie odzywaj ... rejestracje na .cba nastepny mUzg operacji .. .cba które da się cmd wywalić.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Co wy zrobiliście z BM'em !!

Cytuje ''Jak już chcecie hejtowac to czytajcie do końca co piszę. Mówię że BM jest słaby bez tych bonów na magię. Jeżeli dam ten bon na magię bm będzie tak słaby że nie spotkacie go na serwerze ... ''

Twórcy gry metin2 zrobili po to BM, i po to dali mu taki dmg, aby był on najlepszy w pvp, nie ma sensu tego zmieniać, tak Ci to przeszakadza - graj BM, chcecie zmniejszyć mu dmg, to zmniejszmy dmg WP w expie, zabierzmy mu czarowane! Doskonały pomysł! O! Albo lepiej bodemy aure! On ma za duże dmg! To niesprawiedliwe! Męczę się ninją archerem z metkiem, a body ma tak łatwo! Zabierzmy mu aurę !

Nie rozumiem po co osłabiliście BM'ma ??

Być może czegoś nie zrozumiałem proszę o wypowiedz jakiegoś Admina.

Odpowie ktoś ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...