Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turion.pl [Dedyk]

Phoenix.

Turion.pl  

414 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze Turion.pl?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Łał serwer naprawdę robi wrażenie. Mam tylko nadzieję że start nie zostanie opóźniony ponieważ większość graczy tego nie lubi. A co ze statami ?? Jakie są raty tego serwera w % ? I jak z 6/7 bonem ?? Oraz ile jest max. % na potwory w zwykłych bonach i 6/7 ? Czy zwiększycie ilość broni dla szamana ?? Ponieważ na każdym serwerze Szamani zostają uzbrojeni w standarowe pare broni. Szukam serwera gdzie szaman będzie miał dużo możliwości z ulepszaniem jak wojownik. Mam nadzieję że popracujecie nad eq dla Szamanów :)

• Odpowiedzi 703
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja proponuje 6/7 z metków .

Bony :

10% - potwory

5% - kryt i przeszywa

5 punktów - staty

50 - wartość ataku

Co ty :D

Daj bodemu 5 siły + 50 ataku / potwory :D

Jak mówię, damy odp. jutro.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Bony :

10% - potwory

5% - kryt i przeszywa

5 punktów - staty

50 - wartość ataku

Stanowcze nie. Polecam wszystko zwiększyć ponieważ tak jak ty podajesz to serwer będzie za hard. Moim zdaniem bony takie jakie zostały wymienione mogą być ale:

15%- potwory

10%- kryt i przeszywa

15 punktów- staty

50- wartość ataku.

Opublikowano

Stanowcze nie. Polecam wszystko zwiększyć ponieważ tak jak ty podajesz to serwer będzie za hard. Moim zdaniem bony takie jakie zostały wymienione mogą być ale:

15%- potwory

10%- kryt i przeszywa

15 punktów- staty

50- wartość ataku.

Twoja odp. to już z góry przekreślona. Nie ma mowy!

Jeśli EWENTUALNIE miałby występować 6/7, to byłby to około 500-1k PŻ oraz coś na potworki, nic do statów.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Bony :

10% - potwory

5% - kryt i przeszywa

5 punktów - staty

50 - wartość ataku

6/7 miało być tylko i wyłącznie do expa, a np. wartość ataku i statystyki będą robić duża różnicę w pvp.

Najlepszym rozwiązaniem będzie dodanie tylko szóstego bonu z bonusem na potwory 5% - 10%.

1373443667-U470250.png

Opublikowano

Jeśli EWENTUALNIE miałby występować 6/7, to byłby to około 500-1k PŻ oraz coś na potworki, nic do statów.

O takie bony pasują najlepsza opcja !

Opublikowano

15%- potwory

10%- kryt i przeszywa

15 punktów- staty

50- wartość ataku.

jemu chodziło o 6/7 a nie o zwykłe bony... a jak będzie 15 inta to bm będzie za mocny (i tak jest już za mocny)

Opublikowano

To jak szamani mają mieć duże buffy skoro jest mało w normalnym bonie ( 12 punktów ) i to wszystko ...

Opublikowano

BYLO JUZ PREDZEJ USTALONE ZE NIE BEDZIE NAWET 6/7 WOGOLE!

Wiec jezeli bedzie to bedzie albo TLYKO 6 bon na POTWORY (5 albo 10) albo na potwory + na HP (500-1k) tak jak juz Phoenix napisal.

Przestancie spamic ze ma byc to i tamto bo nie bedzie i tak i tak!

Opublikowano

1. Myślę, że nie. Samo zdobycie ulepszaczy nie będzie aż tak proste :)

2. Tak, wiemy o tym :)

3. Póki co z lochu, zastanawiamy się też nad dodaniem medali do Olimpijskich Skrzyń, lub moją osobistą sugestią będą Metiny rozrzucone w lochach małp (coś, czego nigdy nigdzie nie było, a kto wie, może się to wprowadzi :D).

4. Ze stali robi się Hwang do expa (potrzebne perły, które dropią ze szkat, metków, bossów. Do zbroi PVP jest osobny set (widoczny wyżej). Zbroje to Zbroje Fenixa i lecą z metinów +75.

5. Dla WP akurat bronie przewidziane są z bojowego, natomiast z egzo bronie będą bardziej pod BM.

6. Wierzchowce to na pewno IS :) Do tego w różnych eventach, a i być może w nowych questach które pojawią się niedługo (chociaż co do tej nagrody nic nie obiecuję).

7. Bony będą wchodziły max.

8. Najlepsze :)

9. Mamy wykupione bardzo dobre zabezpieczenia + filtry DDoS, myślę, że uda nam się wytrzymać wszystko (a przynajmniej większość).

10. Powiem Ci, że płatności raczej będą dostępne z innych krajów Europy (zapytam później True, bo on się tym zajmował).

11. Zobaczymy, co da się zrobić :)

Bardzo nam miło, zapraszamy serdecznie! :)

Start jutro, tj sobota w godzinach 14-16.

no i bardzo dobrze gra nie bedzie zalezala od farta przy ulepszaniu tylko czasu spedzonego na dropieniu ulepkow. wielki + dla serwera powodzenia przy starcie panowie

sygna.png

Start piątek 28.06.2013 Zapraszamy!

http://www.mpcforum....aczy-do-graczy/

Opublikowano

Zapowiada się fajnie, lecz trochę odrzucają mnie te bronie. Prócz tego nie ma się do czego przyczepić :) Powodzenia i czekam na start.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

ja mam pytanie co do bsa. jestem uczciwym graczem wiec nie lubie nie uczciwych...ma byc calkowite zabezpieczenie przed tym scierwem bo tylko dla tego skoczylem gre na innych priwach. zrobili co trzeba jak juz wiekszosc miala pz 4x15/10

prezka ok i zagram jak uporacie sie z tym

Opublikowano

Nie czytałem waszych bezsensownych wypowiedzi, ale chciałbym zgłosić kilka sugesti.

W 6-7 tylko i wyłącznie bony pvm-potwory 5%.

Zbroje nie dają nic na magię tylko strasznie dużo deffa i pż. Zrobiłbym max ok. 350 deffa, 20k pż, 20% magia. Oczywiście zrobione tak żeby nie było możliwości wbicia magi 2 razy. Obronę można dodać do hwanga ponieważ w zbroi pvp będziemy dostawać tylko bardzo dużą przeszywkę. Bronie pvp są tak śmiesznie zrobione że dwuręczny miecz na max lv ma tyle ataku co sztylety. Mam nadzieje że to się zmieni. Proponuje dodać broń do eq epickiego- Obrona przed umiejętnościami(nie pamiętam tej nazwy) bo z samego eq wyciągamy 45 um i 25% śr. Zmieńcie bony na obrażenia do pż z 30% na 15/20 gdyż bijemy ok. 5k mobom co odbija się 5000*0.60=3000 co daje nam 3k pż z 1 hita jednemu mobowi. Mobów jest ok 30 co mamy 3*30 i nie można paść.Na nic tutaj obrona, bo body i wp nigdy nie padnie bo mają dużo ataku. Więc po co dodajecie dmg mobom skoro i tak nie padniemy . Trzeba coś z tym zrobić. Tak samo jest z dostępnością ulepszaczy. Broń na max lv robiłem od 8 rano do 11, więc coś jest z tym nie tak. Proponuje dać 80% ulepszenia i zmniejszyć trochę dostępność ich bo jest 100% na drop.

Można by było dodać jakieś dungeony bo nie ma żadnego. Ostatnia rzecz to drop potrzebnych rzeczy do biologa po akceptowaniu misji, ponieważ niektórzy robią biologa na późniejszym lv. Pozdrawiam. :)

A i byłbym zapomniał, dodajcie jakieś bossy, metiny które będą praktycznie nie do zabicia samemu, oraz uczyńcie itemy 75lv czymś wyjątkowym.

Opublikowano

Z petami jest jeszcze niedokładnie ustalone. Gdy wszystko się usprawni dam jutro wzmiankę w prezentacji :)

a nie lepeij bylo by aby pety dropily z jakiegos bossa i te pety dawaly np 50% na potwroy i iles tam hp ? np 20k/10k cos takiego :P

bo z tymi petami co lv sie wbija to pelno bugow bylo przy niektorych a tak to odrazu fajnie bedzie ;d

@up wez spadaj stad bo tylko chcialbys harda jakiegos zrobic z tego easy wiec won !

Opublikowano

Śnisz, nie ma takiego czegoś jak zabezpiecznie przed BS . Chwila moment i będzie obejście ;>

A co do serwera polecam, ogarnięta i miła administracja, bugów na becie było mało.. życzę mało ataków i udanego startu, ale nie zagram, bo pracuję . :)

Opublikowano

TS PADŁ , HAHA SHISHA WAM TS WYWALIŁ OGARNIJCIE , KARA PO CO DAJESZ BYLE KOMU ADMINA TY TO DEBIL , TERAZ ZRÓBCIE NOWEGO TS.

Już naprawiamy TS3,prosimy o cierpliwość i takie sprawy muszą nas napaść przed startem serwera :)

Opublikowano

Śnisz, nie ma takiego czegoś jak zabezpiecznie przed BS . Chwila moment i będzie obejście ;>

A co do serwera polecam, ogarnięta i miła administracja, bugów na becie było mało.. życzę mało ataków i udanego startu, ale nie zagram, bo pracuję . :)

Jednak zgodzisz sie ze mna ze lepiej jak 10 osob korzysta z BS a nie caly serwer :D

słaby jestem w te miecze...

Opublikowano

Bony :

10% - potwory

5% - kryt i przeszywa

5 punktów - staty

50 - wartość ataku

poyebalo ? juz lepiej zrobic 50 wartosc 10 potwory tylko bez zanych 5 na kryta itp no chyba ze zmianki i dodania 6/7 beda u npc po 200 szt to wtedy tak ale tak to nie ;x

nie blokujcie mozliwosci tepania buffa na nowe mapy bo jak sie ma expic na nowych mapach bez buffa ... no chyba ze exp bedzie lajtowy to ok ;P

najwyzej tepnie sie kamerem :D

Opublikowano

Mała informacja dla osób korzystających z naszego komunikatora TS3 :)

TS3 dostępny będzie w dniu dzisiejszyym lub jutrzejszym z powodu małego błędu w zabezpieczeniach serwera,oraz przy okazji małego myku od konkurencji chcących wykorzystać to że poszukiwaliśmy techników do TS3 z reszta wypowiemy się na ten temat gdy TeamSpeak powróci działający... :)

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Ja bym polecal np dodac 6/7 i tylko takie bony

HP: 500-1k

Potwory 10%

Obrona 20-50

Obrona pomogla by postaciom jak body , ninja itp w expieniu a w pvp duzo nie da bo przeszywka :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...