Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turion.pl [Dedyk]

Phoenix.

Turion.pl  

414 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze Turion.pl?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest obejscie bprzed BSem chociazby takie jak limit czasowy albo npc ale skoro tu max bony wchodza to lpa dl amnie

To nie graj, bo nikt Cie tu nie trzyma ...

PS: Polecam Słownik :

http://so.pwn.pl/

Dziękuję .

• Odpowiedzi 703
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja bym polecal np dodac 6/7 i tylko takie bony

HP: 500-1k

Potwory 10%

Obrona 20-50

Obrona pomogla by postaciom jak body , ninja itp w expieniu a w pvp duzo nie da bo przeszywka :)

I to są idealne 6,7 jak dla mnie, obrona się przyda zapewne, no chyba, że będzie się expić na innych mapach jak w atla. , czyli moby miałyby dużo przeszywki :)

Opublikowano

Ja bym polecal np dodac 6/7 i tylko takie bony

HP: 500-1k

Potwory 10%

Obrona 20-50

Obrona pomogla by postaciom jak body , ninja itp w expieniu a w pvp duzo nie da bo przeszywka :)

Jak na niektorych mapach(atla), moby wala z przeszywki. :) Wierz mi, zbrojki napewno beda dawac wystarczajaco(jak nie za duzo) defa. :)

Opublikowano

Jak na niektorych mapach(atla), moby wala z przeszywki. :) Wierz mi, zbrojki napewno beda dawac wystarczajaco(jak nie za duzo) defa. :)

Też tak pomyślałem, ale teraz doszedłem do wniosku, że jak będą jednak 6,7 to w atla raczej ich jeszcze nie będziemy mieli, bo zapewne były by trudne do zdobycia, ale jak mają być tylko na potwory to w sumie czemu nie zrobić ich dropu nawet i z all metków.

Opublikowano

Łooooooo w dup* zagram na milion procent :*

Czy klient z bety będzie działał normalnie czy będzie trzeba nowy zasysać ??

Opublikowano

Łooooooo w dup* zagram na milion procent :*

Czy klient z bety będzie działał normalnie czy będzie trzeba nowy zasysać ??

Przy cliencie z bety otrzymacie łatke do pobrania ;)

Opublikowano

Witam !!! Klient jest wrzucany na multiupload.nl tak do 10 będzie już wrzucony. Czekam na True bo on ma wrzucać na drugi hosting. Serwer nie padnie po pierwszym lepszym DDoS daje wam słowo. No co tu się rospisywać czekajcie na klienta i na start !!! :D ts zaraz będzie on ! :D

76989123606991442937.png

Opublikowano

Witam !!! Klient jest wrzucany na multiupload.nl tak do 10 będzie już wrzucony. Czekam na True bo on ma wrzucać na drugi hosting. Serwer nie padnie po pierwszym lepszym DDoS daje wam słowo. No co tu się rospisywać czekajcie na klienta i na start !!! :D ts zaraz będzie on ! :D

Nie czytałem waszych bezsensownych wypowiedzi, ale chciałbym zgłosić kilka sugesti.

W 6-7 tylko i wyłącznie bony pvm-potwory 5%.

Zbroje nie dają nic na magię tylko strasznie dużo deffa i pż. Zrobiłbym max ok. 350 deffa, 20k pż, 20% magia. Oczywiście zrobione tak żeby nie było możliwości wbicia magi 2 razy. Obronę można dodać do hwanga ponieważ w zbroi pvp będziemy dostawać tylko bardzo dużą przeszywkę. Bronie pvp są tak śmiesznie zrobione że dwuręczny miecz na max lv ma tyle ataku co sztylety. Mam nadzieje że to się zmieni. Proponuje dodać broń do eq epickiego- Obrona przed umiejętnościami(nie pamiętam tej nazwy) bo z samego eq wyciągamy 45 um i 25% śr. Zmieńcie bony na obrażenia do pż z 30% na 15/20 gdyż bijemy ok. 5k mobom co odbija się 5000*0.60=3000 co daje nam 3k pż z 1 hita jednemu mobowi. Mobów jest ok 30 co mamy 3*30 i nie można paść.Na nic tutaj obrona, bo body i wp nigdy nie padnie bo mają dużo ataku. Więc po co dodajecie dmg mobom skoro i tak nie padniemy . Trzeba coś z tym zrobić. Tak samo jest z dostępnością ulepszaczy. Broń na max lv robiłem od 8 rano do 11, więc coś jest z tym nie tak. Proponuje dać 80% ulepszenia i zmniejszyć trochę dostępność ich bo jest 100% na drop.

Można by było dodać jakieś dungeony bo nie ma żadnego. Ostatnia rzecz to drop potrzebnych rzeczy do biologa po akceptowaniu misji, ponieważ niektórzy robią biologa na późniejszym lv. Pozdrawiam. :)

A i byłbym zapomniał, dodajcie jakieś bossy, metiny które będą praktycznie nie do zabicia samemu, oraz uczyńcie itemy 75lv czymś wyjątkowym.

Czytałeś ? Same wartościowe propozycje :)

Opublikowano

Czytałeś ? Same wartościowe propozycje :)

Jak dam bony na magie to bm wtedy już do końca będzie słaby ...

Czyli klient do 10 tak ?? bo z chęcią zagram. A tego z bety nie idzie pobrać =(

Klient będzie tak do 10 - 10:30 ;)

76989123606991442937.png

Opublikowano

Po prezentacij widać iż serwer jest bardzo przyjemny :) Nic , ino czekać na start ! . Pozdrawiam ...

~ nSc

Opublikowano

Nie będzie 6/7 przynajmniej narazie ;)

Ok. A mozna juz sie rejestrowac? Czy dalej to sa tylko konta do Bety? (ktora juz nie dziala, jakby ktos nie wiedzial :P)

Opublikowano

Ok. A mozna juz sie rejestrowac? Czy dalej to sa tylko konta do Bety? (ktora juz nie dziala, jakby ktos nie wiedzial :P)

Jeszcze nie można się rejestrować. Dlatego iż trza edytować stronę by można było zakładać na tego dedyka konto. Musimy poczekać 20 min aż przyjdzie [GA]Kara i zrobi ;)

76989123606991442937.png

Opublikowano

A jeżeli stalke się dostaje na 1 lvl to idzie ją dropnąć na 70 lvl i dalej robić zbrojke.Czy trzeba dropnąć zbroje fenixa i z niej robić nastepujące zrbroje.?

Opublikowano

A jeżeli stalke się dostaje na 1 lvl to idzie ją dropnąć na 70 lvl i dalej robić zbrojke.Czy trzeba dropnąć zbroje fenixa i z niej robić nastepujące zrbroje.?

Zbroje epickie do pvp na 200Lv robi się ze zbroi fenixa które dropia z metinów z red lasu. Klient będzie za 1h i 40min serwer startuje gdzieś o 16 więc myślę że każdy zdąży pobrać ;)

76989123606991442937.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...