Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turion.pl [Dedyk]

Phoenix.

Turion.pl  

414 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze Turion.pl?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak nie ma na magie w zbrojach to chujowo bm rządzi a smok no to niszczyciel miast ja myślałem ze jest i to tego roska 10 % idealnie teraz trochę sie zawiodłem nie potrzebnie tyle czekałem ;x

• Odpowiedzi 703
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Strona już teraz strasznie wolno chodzi, nie wiem jak wy chcecie z takim czymś startować jak się masa ludzi rzuci.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Kiedy zostanie naprawiony serwerowy TS ? Wczoraj jakis koles go rozwalil bo administrator dal mu wszystkie prawa myslac ze ogarnie im wszystko.Jakos nie moge sie doczekac startu ciekawe czy beda ataki i jak sobie serwer poradzi.

słaby jestem w te miecze...

Opublikowano

Nie będzie 6/7 przynajmniej narazie ;)

Zrobic ankiete gdzie jest 300 osob na tak 120 na nie, a potem , " Narazie nie bedzie " admini...

JEzeli pobralem wczoraj Official Turion.pl musze pobierac od nowa clienta?

Opublikowano

Strona już teraz strasznie wolno chodzi, nie wiem jak wy chcecie z takim czymś startować jak się masa ludzi rzuci.

Bo na strone już od rana lecą ataki DDoS,lecz już rozpracowujemy jak temu zaradzić..

Co do Forum-Od razu jak WebMaster wstanie (juz dzwonilem i nw czy obudzilem) to naprawimy to :)

TS3-Postaram się jak najszybciej ale myśle że spokojnie przed startem :)

Pozdrawiam

@Edit

Strona już działa dosyć normalnie chodź lekko ociężale ,lecz ciągle musimy to nadzorować ;)

Opublikowano

Kiedy TS bedzie dziala??

Mam nadzieje ze usuneliscie 1 znaczacy bug, bo jak nie to po starcie bd mial mase ulepek :P

@top

Ile czasu jeszcze do normalnego clienta? :)

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

client z bety będzie dzialac ?

Będzie działał, tylko musisz ściągnąć łatkę, którą Administracja poda za ok 40min...

Opublikowano

Kurde troche lipa z tą zbroją.. Myślałem, że będzie się ze stalki robiło jak zawsze, dropienie epików jest według mnie głupie :D

Opublikowano

Zrobic ankiete gdzie jest 300 osob na tak 120 na nie, a potem , " Narazie nie bedzie " admini...

JEzeli pobralem wczoraj Official Turion.pl musze pobierac od nowa clienta?

Ja piszę to już 3 raz, Ziomek tez coś koło tego... Będzie łatka na clienta z bety -.-

Opublikowano

Kiedy TS bedzie dziala??

Mam nadzieje ze usuneliscie 1 znaczacy bug, bo jak nie to po starcie bd mial mase ulepek :P

@top

Ile czasu jeszcze do normalnego clienta? :)

Ts3 przed startem myśle tak jak mówiłem ...

Clienta już mam szczerze mówiąc uploudnietego lecz czekam na Technika aż wyłączy serwer,zebyście wejsc do gry nie mogli,i od razu wtedy podam wam link do Oficialnego :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Kur.. tak jak myślałem kolejna odsłona serwera Sealian.pl. Po ch*j pie**olic na TS i w zapowiedzi ze ulepy to tylko Perły jak i tak to ku*wa zmienia

bulasek11413sygna.png

Opublikowano

OMG ludzie... nie ma magii w epikach? to ja podziękuję za ten serwer. Na serwerach gdzie normalnie jest 20% na magie w epikach + roski 20% na magie BM kosi każdego... a tutaj... brak magii w zbroi + roski po 10% + jest aż tyle hp (czyli bma ochronka będzie bardzo przydatna jak dłuższe pvp) to bm sam 3 zjedzie. Zawiodłem się ;/

Opublikowano

OMG ludzie... nie ma magii w epikach? to ja podziękuję za ten serwer. Na serwerach gdzie normalnie jest 20% na magie w epikach + roski 20% na magie BM kosi każdego... a tutaj... brak magii w zbroi + roski po 10% + jest aż tyle hp (czyli bma ochronka będzie bardzo przydatna jak dłuższe pvp) to bm sam 3 zjedzie. Zawiodłem się ;/

Popieram kolejny serwer gdzie bm będzie dominował

1182875655.gif

Pasjonat
Opublikowano

Popieram rónież lepiej to zmieńcie bo stracicie ludzi

Opublikowano

OMG

ludzie... nie ma magii w epikach? to ja podziękuję za ten serwer. Na

serwerach gdzie normalnie jest 20% na magie w epikach + roski 20% na

magie BM kosi każdego... a tutaj... brak magii w zbroi + roski po 10% +

jest aż tyle hp (czyli bma ochronka będzie bardzo przydatna jak dłuższe

pvp) to bm sam 3 zjedzie. Zawiodłem się ;/

Popieram kolejny serwer gdzie bm będzie dominował

Przecież to oczywiste, że BM będzie najlepszą klasą. :D

1373443667-U470250.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...