Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turion.pl [Dedyk]

Phoenix.

Turion.pl  

414 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze Turion.pl?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak już chcecie hejtowac to czytajcie do końca co piszę. Mówię że BM jest słaby bez tych bonów na magię. Jeżeli dam ten bon na magię bm będzie tak słaby że nie spotkacie go na serwerze ...

co ty gadasz ziomek masz internet 15kb/s ? ja pobrałem w 2 minuty całego klienta official :O

Ściąganie a uploadowanie czegoś to duża różnica ...

76989123606991442937.png

• Odpowiedzi 703
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

OFFICIAL CLIENT
Takie małe PS:Rejestracja bd uruchomiona od razu jak Kara lub Webmaster wstanie bo poki co do gry nie wejdziecie ... :)

Ja wlasnie zrobilem 3 konta. Nie mow mi ze bede musial jeszcze raz robic. -.-

//

Ladnie client idzie <3

//Down

Ja pierdole nie dobijaj mnie czlowieku...

Juz chyba z 20razy kazdy pisal.

Opublikowano

Ludzie wy jesteście jacyś dziwni... Twórcy gry metin2 zrobili po to BM, i po to dali mu taki dmg, aby był on najlepszy w pvp, nie ma sensu tego zmieniać, tak Ci to przeszakadza - graj BM, chcecie zmniejszyć mu dmg, to zmniejszmy dmg WP w expie, zabierzmy mu czarowane! Doskonały pomysł! O! Albo lepiej bodemy aure! On ma za duże dmg! To niesprawiedliwe! Męczę się ninją archerem z metkiem, a body ma tak łatwo! Zabierzmy mu aurę !

Jakby ktoś nie załapał pisałem to w taki sposób, abyście zrozumieli, że nei ma sensu zmieniać tego co twórcy metina stworzyli !

Opublikowano

Ludzie wy jesteście jacyś dziwni... Twórcy gry metin2 zrobili po to BM, i po to dali mu taki dmg, aby był on najlepszy w pvp, nie ma sensu tego zmieniać, tak Ci to przeszakadza - graj BM, chcecie zmniejszyć mu dmg, to zmniejszmy dmg WP w expie, zabierzmy mu czarowane! Doskonały pomysł! O! Albo lepiej bodemy aure! On ma za duże dmg! To niesprawiedliwe! Męczę się ninją archerem z metkiem, a body ma tak łatwo! Zabierzmy mu aurę !

Jakby ktoś nie załapał pisałem to w taki sposób, abyście zrozumieli, że nei ma sensu zmieniać tego co twórcy metina stworzyli !

Dokladnie!

Wiec niech wszyscy przestana narzekac na BM bo i tak obojetnie co bedzie i tak powinien on byc najlepszy w PvP. Dlatego tez sie nim dosc trudno expi!(jak sie nei umie grac oczywiscie :P)

Opublikowano

Taka mala propozycja.

Zrobcie zastepcza reje. na jakims cba.pl czy cos bo na starcie jak i przed(pewnie) strona nie bedzie dzialala i bedzie spam ;/

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Zaraz bd łatka do pobrania oraz minilanucher dla tych z słabym internet aby pobrac clienta (Od razu informuje że wiekszosci rzeczy możecie nie widziec na tym minilanucherze) :)

Co do rejestracji niestety tak jak mówiłem ale bedzie trzeba od nowa zarejestrować się,i mysle ze uruchomimy ja w najblizszych minutach :)

Taka mala propozycja.

Zrobcie zastepcza reje. na jakims cba.pl czy cos bo na starcie jak i przed(pewnie) strona nie bedzie dzialala i bedzie spam ;/

Pomysł bardzo dobry,i chyba go zaraz zrealizujemy ;)

Strona myśle i tak wytrzyma ale no ataki to ataki,mimo zabezpieczeń i tak lekko przeciązaja,ale to motywuje wkońcu widać że konkurencja koniecznie niechce abyśmy wystartowali :))

Opublikowano

Client ładnie się ściąga :) przy 1.2 MB/s ściąga się 15min :) a co do strony to bardzo powoli działa :(.

ddz8gi.png

Opublikowano

Client ładnie się ściąga :) przy 1.2 MB/s ściąga się 15min :) a co do strony to bardzo powoli działa :(.

Konkurencja się nieopieprza :)

Lecz i tak damy rade i wystartujemy! :)

Opublikowano

Jakaś strona z info ?

Np. co jeszcze wam zostało,kiedy start dokladnie,czat ... ?

// Programista HTML i CSS

xkUrggS.png

Zapraszam do współpracy !

Opublikowano

kurw.... 1 strona i pisze start kiedy jest ,czy wy nie potraficie gimbusy czytac dokladnie wszystkiego?

a strona padła przez ddos i bedzie przy rejesracji inna prawdopodobnie zastepcza i nie spamowac....

Opublikowano

JAKI ŻAL! Pobrałem z Mega, a potem jeszcze muszę pobierać od nowa przez chrome.

Opublikowano

JAKI ŻAL! Pobrałem z Mega, a potem jeszcze muszę pobierać od nowa przez chrome.

Tak tylko jak byś zauważył to pobieranie trwa 3sekundy :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...