Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turion.pl [Dedyk]

Phoenix.

Turion.pl  

414 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze Turion.pl?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 703
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile będzie ważyć łatka ? i jescze bo się nie doczytałem z prezki ... Jak z umiejętnościami ? ...

Opublikowano

spoko oko :D obudz Kare niech do roboty sie zabiera:D

Dzwonie do niego ale śpi jak ...

Łatka będzie mała będzie tylko zawierać tylko te pliki które zmieniałem coś w nich czyli tam 4 pliki z folderu pack ;)

Skile na P od 40Lv on npc ;)

76989123606991442937.png

Opublikowano

Ej ... nooo ;3 jak ze skillami ?? ?????

Mówiłem od 40 Lv na P !!!! Nie to nie administracja sealina. Po prostu dostałem te tło od grafika miał zrobić na nim logo naszego serwera ale coś nie zrobił to dodałem czyste. Nawet nie ogarnąłem że to z sealiana

76989123606991442937.png

Opublikowano

mam nadzieje ze bony 6/7 beda 50/10 wartosc moby bo jak nie bedzie to ubic metka bossa bedzie lipnie ;< po 3k z kryta z sr +50 pozdro ...

(tylko 50/10 nie zadne 5 inta sila wit zreka kryt szycie ) tylko 50 wartosc i 10 moby !!

oby exp i drop nie byl jak na medium ...

Opublikowano

mam nadzieje ze bony 6/7 beda 50/10 wartosc moby bo jak nie bedzie to ubic metka bossa bedzie lipnie ;< po 3k z kryta z sr +50 pozdro ...

(tylko 50/10 nie zadne 5 inta sila wit zreka kryt szycie ) tylko 50 wartosc i 10 moby !!

Ziomek napisal ze jak narazie nie bedzie 6/7.

Btw. Kiedy bedzie mozna sie rejestrowac jak i za ile bedzie TS dzialal?

Opublikowano

Ziomek napisal ze jak narazie nie bedzie 6/7.

Btw. Kiedy bedzie mozna sie rejestrowac jak i za ile bedzie TS dzialal?

TS będzie na pewno przed startem serwer. Konta będzie można robic za jakieś 30min może 1h. Ja będę za 30min lece na zakupy :D

76989123606991442937.png

Opublikowano

Gdzie moge pobrać klienta?

http://www.turion.pl/download.html tutaj masz :) no i jak ziomek mówił musisz pobrać łatkę aby zagrać na officjalu musisz czekać do 1 godz lub 30 min aż ziomek wystawi link do łatki :).

Czy będzie nowy clijent na officjala :D bo teraz to ja nie wiem sam.

ddz8gi.png

Opublikowano

Sprostuję pewną rzecz dotyczącą ros. Roski lecą z olimpijskich szkat TYLKO i wyłącznie w maksymalnej wartości. przykład:200 obrona 10 minut. (Przynajmniej ja tak miałem że kilkanaście razy pod rząd full było). Martwi mnie tylko to że zbyt łatwo zdobyć full eq.

Opublikowano

http://www.turion.pl/download.html tutaj masz :) no i jak ziomek mówił musisz pobrać łatkę aby zagrać na officjalu musisz czekać do 1 godz lub 30 min aż ziomek wystawi link do łatki :).

Czy będzie nowy clijent na officjala :D bo teraz to ja nie wiem sam.

Za 45 minut będzie oficjalny klient.

1373443667-U470250.png

Opublikowano

1. czy są dodane 6 skille? (jak tak to dobrze :P)

2. czy w tych epikach jest wbudowane 20% na magie czy więcej? (roska jest 10% więc myślę, że 20-25% będzie optymalnie. Chociaż wiadomo,,, i tak bm będzie niszczył każdego)

3. czy dmg w broniach jest dobrze dopasowany i ile te bronie mają wbudowane na ludzi.

4. mam nadzieję, że te zbroje nie będą dawały po 1k defa... najlepiej niech się zwiększa ilość wbudowanego hp. (20% na magie niech będzie cały czas tak samo:P)

5. lepsza by była normalna kasa a nie jakieś perły.

6. jakie bonusy dają pety.

PS. Zapraszam do Jinno... Gildia: ScorpionS. 15+ ts3. Tworzymy pro ekipę na wojny/zadymy itp :D

Opublikowano

Ile zajmie czasu wbijanie 100 levela ; ) Z Lekkim maniaczeniem ?

Achammmm...jescze jedno naprawicie forum !! :) .. No bo nie przychodzi na email kod aktywacyjny ;3

Opublikowano

W jakim królestwie chłopaki gramy ? ; ))

Do takich dyskusji jest forum serwera. Mam jedno pytanie co do serwera. Na czym polega system małżeństwa ? Pierścionek w npc ? Tak samo garnitury ?

Opublikowano

1. czy są dodane 6 skille? (jak tak to dobrze :P) Umiejętności

Na serwerze został dodany 6-ty skill! Dlatego też wszystkie umiejętności dostawać się będzie

u NPC po osiągnięciu 40-go poziomu.

2. czy w tych epikach jest wbudowane 20% na magie czy więcej? (roska jest 10% więc myślę, że 20-25% będzie optymalnie. Chociaż wiadomo,,, i tak bm będzie niszczył każdego)

3. czy dmg w broniach jest dobrze dopasowany i ile te bronie mają wbudowane na ludzi.

4. mam nadzieję, że te zbroje nie będą dawały po 1k defa... najlepiej niech się zwiększa ilość wbudowanego hp. (20% na magie niech będzie cały czas tak samo:P)

PS. Zapraszam do Jinno... Gildia: ScorpionS. 15+ ts3. Tworzymy pro ekipę na wojny/zadymy itp :D

Opublikowano

1. czy są dodane 6 skille? (jak tak to dobrze :P)

1. Są

2.Z tego co mi wiadomo to nie ma w zbrojach magi. (mam stare locale, mogło się zmienić)

3.Bronie mają idealnie dopasowane dmg, w broni 180lv jest 20 ludzi.

4.Zbroja satu(200lv) dodaje ok.400 obrony.

5.To normalne, ale z każdego bossa dropi po 1 perle każdego rodzaju.

6.Najpierw trzeba się dowiedzieć jak je zdobyć ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...