Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] Theta Online | Cap 100 eu/ch | Balans & Stabilny System | Start 28.06.2013

SpeedOfSound

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja mam ciagle dc przy uruchamianu silka

a odpalasz przez bota czy normalnie? jesli przez bota i dostajesz dc to musisz pierw wlaczyc silka przez launchera, wtedy sie naprawia (bunajmniej ja tak mam)

• Odpowiedzi 450
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

srvr off

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Podobno araby gwałcą kozy

Ułomnych miliony trwających by trwać

Bękartów Kościoła bez wiary w ten kraj

Spaczonych Chrystusów, w cierpieniu ich cel

To wszystko zniszczymy by spłonął ich świat!

W dziejów zamęcie jest droga przez noc

Ostatnia nadzieja by wolnym się stać

Ukryta przed okiem upiorów za dnia

Mozolna i trudna - idziemy nią tam!

Opublikowano

Wracamy na stare śmieci =) !!
Nowa ekipa , nowy Ts3 =)

Jeśli ktoś jest chętny by Grać , rozmawiać na Ts3 =) pisać na PRIV o INFO , podam IP i wszystkie inne dane
Wymagane Mikro :) siedzi nas codziennie po około 10 osób , średnia wiekowa 20+ Lat :)

Zapraszam również na Specialnie utworzony FanPage :) Wszyscy tam siedzimy i w każdej chwili można się dowiedzieć gdzie kto gra :)

https://www.facebook.com/groups/426981870677107/

Opublikowano

Wracamy na stare śmieci =) !!

Nowa ekipa , nowy Ts3 =)

Jeśli ktoś jest chętny by Grać , rozmawiać na Ts3 =) pisać na PRIV o INFO , podam IP i wszystkie inne dane

Wymagane Mikro :) siedzi nas codziennie po około 10 osób , średnia wiekowa 20+ Lat :)

Zapraszam również na Specialnie utworzony FanPage :) Wszyscy tam siedzimy i w każdej chwili można się dowiedzieć gdzie kto gra :)

https://www.facebook.com/groups/426981870677107/

Chyba zly temat? bo na fejsie w linku jakies creedy 80cap... a serwer podobno juz down ;)

Opublikowano

Server Theta Działa . i Działa cały dzień dobrze....
Taxuje od ponad 8h i ani jednego DC nie mam... Do gry FAKT trzeba ściagnąć Clienta + Media.pk2 i wtedy wam zadziała normalnie..

Lagów żadnych nie zauważyłem... :/ DC? też nie , restarty są sporadycznie... Tak jak powiedziałem Server był DDosowany przez mojego znajomego , no i niestety nie dał rady pomimo że ma dobry sprzęt do tych spraw.. Więc nie ma tu możliwości o DDosach , no chyyyyba że..

Opublikowano

Czy tylko mi zanim załaduje się gra od razu wyskakuje okienko dc? : d

@Edit

Poradziłam sobie ; P

mylove.gif

Opublikowano

nie pokazuje mi sie start... cyztalem na forum ye jakis updejt byl

jak sobie poradziles napisz plz

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Mi też się start ani update nie chciał zrobić, ale włączałam launchera do skutku + zgodność xp/administrator xD

mylove.gif

Opublikowano

mi poszlo jakos tez

ale to tez przyczyna lagow na serverze byla

admin powiedzial ze zrobi

bum 20 minut gra sie normalnie teraz

czyli mozna polecic server

zapraszam coraz wiecej ludzi gra milo sie expa i w ogole fajnie sie czuje na capie 100

najelpsze jest to ze nie ma sunow tylko somy ze sklepu ktore mozna wygrac zabijajc sie na ctf itp swietny pomysl

Opublikowano

Wie moze ktoś bo mam problem sciagnolem clienta i media pk wszystko do jednego folderu wysztko elegancko, ale jak zalaczam lachuner wyskakuje mi ta mala ramka na srodku i DC.. a nie wyskakuje mi clienc zeby start kliknac...:s

Opublikowano

Włącz Update_201, a następnie lanucher.

Rusro

Status: Offline

Serwer: Artemida

Nick: __Паул__

Guild: Выбран

Build: Wizz/Cler

Lvl: 92

Opublikowano

Dla mnie zbyt nudno, nic się nie dzieje, pustka, zero. Może coś jeszcze się zmieni, zobaczymy. :)

Zakaz kopiowania sygnatury!

2e0pziq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...