Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] Theta Online | Cap 100 eu/ch | Balans & Stabilny System | Start 28.06.2013

SpeedOfSound

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 450
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Elo, zacząłem grać tutaj wczoraj na tym serwerze. Na razie jest super, długo takiego serwa szukałem(coś podobnego do playsro- zeus start serwera :P). Polecam wszystkim serwer. Z tego co widze dużo Polaków, warto zagrać i zostać na dłużej:).

Nowicjusz
Opublikowano

Wlasnie zastanawiam sie czy chce mi sie tu grac :) jak wyglada sytuacja z somami ? job?

server przejety glownie przez eurosow? gralem z 4 min przed chwila i malo chinoli bylo widac

Opublikowano

Zapraszam do Braveheart zapewniamy pomoc lvl nie wazny mam duzo aktywnych graczy i dobra unie gildie istnieje od 1 dnia servera :) pm w grze Paxon

server full 950 online

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Na forum nie zamieścili żadnej informacji. Ciekawe kiedy będzie można wejść z powrotem na serwer.

Venspng_xwxpqhq.png

Opublikowano

na epvp macie wszytsko napisane

server od rana jest ddosowany, jest wylaczone teraz wszystko bo wprowadzaja jakies fixy, nie ma podanego czasu ile to zajmie ani nic, wiec trzeba czekac i zapewne kurwa fw przepadnie

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

chyba nie jest az tak zle :) w koncu FW byl bez lagow i sie odbył :)

@Paxon przemyśl moją propozycje jeszcze co do dojścia do RED. Mimo ze mamy dopiero tydzień i mało nas było na dzisiejszym FW to z Twojej gildi było jeszcze mniej. Z FinalFlash z tego co widziałem to chyba tez 1 pt tylko. Chodzi o to ze jakby najaktywniejsi zebrali sie w 1 gildi to naprawde mozna miec dobra ekipe. A tak jestesmy rozwaleni na 3 gildiach.

Opublikowano

Gra ktoś teraz do kogo mógłbym się odezwać w sprawie Polskiej gildii i pomocy ze startem na serwerze?

Opublikowano

Z powodu ze Braveheart juz nie funkcjonuje stworzylismy nowa gulid. Zapraszamy do "Tenebris" .Oferujemy pomoc dla członków gulid.Bierzemy kazdego aktynwego gracza bez wzgledu na level..

Pisac do:

-Damianix

-Gulon

-X_Anka_X

-Sonek

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Wojtekk, dnia 01 Sie 2013 - 10:54, napisał:

Z powodu ze Braveheart juz nie funkcjonuje stworzylismy nowa gulid. Zapraszamy do "Tenebris" .Oferujemy pomoc dla członków gulid.Bierzemy kazdego aktynwego gracza bez wzgledu na level..

Pisac do:

-Damianix

-Gulon

-X_Anka_X

-Sonek

Pozdrawiam :)

Robimy także taxi od czasu do czasu na różnych mobkach.
Opublikowano

Jak wygląda średnia ilość osób online na serwerze? Da się to jakoś sprawdzić? Niestety na stronce nie ma podanej ilości graczy online a nie chcę zaczynać gry na serwerze gdzie gra raptem kilka osób.

@edit:

Firez dziękuję za odpowiedź :)

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

Ktoś wie co zrobić żeby bot działał? Wylogowałam się rano, a potem nie mogę wejść bo crash ; / Gdy wchodzę bez bota to pisze że full....

mylove.gif

Opublikowano

Ktoś wie co zrobić żeby bot działał? Wylogowałam się rano, a potem nie mogę wejść bo crash ; / Gdy wchodzę bez bota to pisze że full....

sam sobie odpowiedzailes na to pytanie. Bot crushuje bo jest full. zreszta komu to przeszkadza skoro mozna ustawic by sie sam automatycznie logowal.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...