Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] Theta Online | Cap 100 eu/ch | Balans & Stabilny System | Start 28.06.2013

SpeedOfSound

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 450
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam , Zapraszam na ten serwer bardzo miła atmosfera panuje na serwie ,wszystko działa jak trzeba , pełna zabawa na Arenach/fortecach i na job , istnieje polska gildi Tenebris zapraszam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Będąc z wami szczery to THETA daremnym jest proba gry tam proponuje wszystkim by szukali czegoś innego a w guild Tenebris gra moze 1 ? 2 osoby :)

Opublikowano

zapraszam na server azur-sro stronka www.azur-sro.net nie pozalujecie przede wszystkim dlatego ze nie ma tam czegos takiego jak pay for win czyli placisz za lepsza postac, egy seta i bronie wszystko z temple niestety nie mam czasu zeby zrobic porzadna reklame oczywiscie to nie jest moj server ja jedynie tam gram, ale polecam poczytajcie troche na epvp o tym servie powstal 2 dni temu hej ;)

Opublikowano

panowie, wraz z masterem i paroma członkami z Tenebris wrocilismy na serwer, ponownie rekrutujemy. Theta przetrwala jak widac na serwerze online 400-500 ppl, przebila wszystkie nowe nie wypały. Wracamy na stare smieci

pm Oris, Dragneel , iPaiN zapraszamy!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Guild: Sentinels

Rekrutuje POLAKÓW AKTYWNYCH pisać w grze:

Relevant

Evoluti0N

I inni...

SharpMind / Byczeq

Opublikowano

Działa rejestracja ?

Wczoraj jeszcze działała. Jakaś Polska gildia jest aktywna na tym serverze? Pytam gdyż nie mogę się "dopisać" do żadnego z was :)

#################################################################################################################

Założyłem własną Gildię więc wszystkich chętnych zapraszam, doświadczonych jak i nie doświadczonych - nick w grze: Nehroz

Opublikowano

Serwer wraca , z wielkim stylem , wczoraj rozpoczeła się inspekcja mająca na celu wprowadzenie 11d i wiele innych atrakcji , dzis lub jutro zostaną zakonczone prace, wielu ludzi wraca na serwer

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...