Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] Theta Online | Cap 100 eu/ch | Balans & Stabilny System | Start 28.06.2013

SpeedOfSound

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mnie zbyt nudno, nic się nie dzieje, pustka, zero. Może coś jeszcze się zmieni, zobaczymy. :)

Nic sie nie dzieje hehe, Dobrze ze odchodza takie dzieci:) bo za duzo ich na theta:D Najlepiej byc w gildzie co jest into niz z Polakami odrazu zapowiadam ;)

• Odpowiedzi 450
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nic sie nie dzieje hehe, Dobrze ze odchodza takie dzieci:) bo za duzo ich na theta:D Najlepiej byc w gildzie co jest into niz z Polakami odrazu zapowiadam ;)

I kto to pisze...

Wiem, że ze mnie cham, ale taki już jestem.

Opublikowano

Jak na kilka dni grania powiem wam że gra jest świetna, dużo muszę się pytać ludzi przez co jestem wkurzający :P (chyba), powoli zaczynam łapać o co biega, gram jakąś kiepską hybrydą jak to ktoś nazwał ^^, ludzie spoko bynajmniej dla mnie są w porządku nie gram na tyle żeby się w kłótnie wdawać bo co ja wiem, serwer polecam tak nawiasem, a i ludzi jest bardzo dużo kiedy zaczynałem jakieś 5/6 dni temu bardzo mało było 5 osób w tym 1 mieście stało i spoty puste, teraz to po około 40 osób w mieście no i na spotach jest więcej zapraszam na serwer i nie słuchajcie tych wyżej bo serwer godny uwagi.

Nie hejtować mnie! zrozumiano...

1377774857-U369478.png <<<CIEKAWE KURFA DLACZEGO?

Opublikowano

Jak na kilka dni grania powiem wam że gra jest świetna, dużo muszę się pytać ludzi przez co jestem wkurzający :P (chyba), powoli zaczynam łapać o co biega, gram jakąś kiepską hybrydą jak to ktoś nazwał ^^, ludzie spoko bynajmniej dla mnie są w porządku nie gram na tyle żeby się w kłótnie wdawać bo co ja wiem, serwer polecam tak nawiasem, a i ludzi jest bardzo dużo kiedy zaczynałem jakieś 5/6 dni temu bardzo mało było 5 osób w tym 1 mieście stało i spoty puste, teraz to po około 40 osób w mieście no i na spotach jest więcej zapraszam na serwer i nie słuchajcie tych wyżej bo serwer godny uwagi.

Nie hejtować mnie! zrozumiano...

Aaaa to Ty, ten Noob od nas z Guild :D

serwer On ? bo mi wywala blad i nie wiem

Też mam błąd i nie mogę wejść, chyba coś robią.

@Edit

Server ON

Opublikowano

Aaaa to Ty, ten Noob od nas z Guild :D

Też mam błąd i nie mogę wejść, chyba coś robią.

@Edit

Server ON

Sam jesteś noob ;P noobie...

1377774857-U369478.png <<<CIEKAWE KURFA DLACZEGO?

Opublikowano

Gildia Braveheart wznawia rekrutacje, przyjmujemy wszystkie chetne osoby .

Obecnie jesteśmy w najsilniejszej (moim zdaniem) uni na serwerze.

Mamy 44 graczy w tym 15 powyżej 90lv.

Obowiazuje tygodniowy okres próbny. Wszelkie informacje udzielam w grze PM Rafaell.

Opublikowano

Polecacie server? Wskoczył był do was z buildem warrior/cleric albo wizard/cleric :)

Tak jest dobry miło się gra tylko jak ja jeszcze grałem miałem dość często dc teraz nie wiem jak jest :)

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Moim zdaniem serwer super , polecam . Nie ma gimbusiarni jak dojdziesz do fajnej gildii , nie polecam polskich , to gra jest o wiele przyjemniejsza ;) Na spotach jest po kilka osob i to wcale nie przeszkadza ceny nie sa za wysokie :) A raty sa odpowiednie do normalnego grania a nie wbicia 100 w 2 godziny grania na mobkach 1 lvl :)

Zapraszam moj nick NeVoS

+++++ Mile widziane : )

Opublikowano

Gildia Braveheart wznawia rekrutacje, przyjmujemy wszystkie chetne osoby .

Obecnie jesteśmy w najsilniejszej (moim zdaniem) uni na serwerze.

Mamy 44 graczy w tym 15 powyżej 90lv.

Obowiazuje tygodniowy okres próbny. Wszelkie informacje udzielam w grze PM Rafaell.

Mam zamiar dzis zaczac grac na tym serwerze i czy jest jakas ogarnieta gildia ze slotem ?

Prosze :)

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Siema mam zamiar pograc na tym servie i mam takie pytanie ile jest miejwiecej osob na tym servie

Admin servera ostatnio coś pisał, że kilka dni temu było coś koło 500 osób, na pewno jest 400+ online

Opublikowano

Serwer fajny, ale ludzie to kurwy :)(oczywiście nie wszyscy). Oddałem wszystko co miałem oprucz staffa, którego spaliłem na +10, co nie zmienia faktu, że i tak bym kończył przygodę z silkiem. Po wbiciu 100lvl nie było kompletnie co robić za wyjątkiem alchemii, ale i tak serwer polecam.

Rusro

Status: Offline

Serwer: Artemida

Nick: __Паул__

Guild: Выбран

Build: Wizz/Cler

Lvl: 92

Opublikowano

duzo poalkow barddzo czemu ludzie to chuje xD

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Siemka, właśnie tak mi brakowało silka i postanowiłem sobie poszukać jakiegoś i tu prosze bardzo, dużo polaków 100gap, 40x exp. Bardzo ładnie :) właśnie ściągam. Jest jakaś fajna Polska gildia która by przyjęła mnie? ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...