Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] Theta Online | Cap 100 eu/ch | Balans & Stabilny System | Start 28.06.2013

SpeedOfSound

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest jakieś zabezpieczenie, masz wyjaśnione na głównym forum dlaczego tak jest.

exactly, because we're protected from certain exploits that will shut down the login server, it shows Easy in the list.

• Odpowiedzi 450
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Istnieje na serwerze jakaś AKTYWNA polska gildia?

Jeśli tak to czy prowadzona jest rekrutacja, do kogo się zgłaszać oraz jakie trzeba spełnić wymagania by móc do niej wstąpić?

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

&nbsp;

Istnieje na serwerze jakaś AKTYWNA polska gildia?

Jeśli tak to czy prowadzona jest rekrutacja, do kogo się zgłaszać oraz jakie trzeba spełnić wymagania by móc do niej wstąpić?

&nbsp;

Tak istnieje. Gildia RED jest najlepszą i co za tym idzie najaktywniejsza polską Gildią. Posiadamy bardzo silną unie z Legacy (JG FW). Mamy tez własny TS. Aktualnie wywaliłem nieaktywnych wiec mamy trochę miejsca dla nowych, ogarniętych w temacie graczy. Pm do mnie (Xaron), Aggressive i reszty.

@Topic.

Server trzyma sie bardzo dobrze juz ponad miesiac, ludzi ciagle ponad 1k, co chwile update. Wiadomo problemy male byly z ddos i explitem ale juz dali sobie z tym rady. Polecam server bo naprawde warto. Jest to jeden z lepszych i aktywniejszych serverow jakie powstaly ostatnio.

Opublikowano

1z1y0sm.jpg a też się pochwalę, dziś zrobiony od 0 :D Szkoda tylko mojego 2 bowa który nie wpadł na +10:(( RIP ^^

Zapraszamy gorąco!!!!!

Opublikowano

Siema, dawno nie grałem na tym serwerze, może ktoś mi powiedzieć jak wygląda ogólna sytuacja? Łatwo teraz o soma? (jak grałem to karta diamond stała po 6-7b) Jak jest teraz? która gildia ma JG fortece?

Opublikowano

diamond okolo 1.5b pewnie teraz stoi. Teraz jak ktos nie ma soma przynajmniej +7 to nic nie zrobi na pvp. JG FW byl przez ponad miesac w uni Legacy ale praktycznie wiekszosc graczy z tej uni juz zakonczyla gre. Takze Legacy juz nie ma wraz z RED Apocalipse i Deathangels ( czyli czolowych gildi tej uni dzieki ktorym JG fw mozna bylo trzymac ponad miesac). na servie zostaly praktycznie same Turki i egy. Pewnie GameWarriors ma teraz FW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...