Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] Theta Online | Cap 100 eu/ch | Balans & Stabilny System | Start 28.06.2013

SpeedOfSound

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 450
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

znowu theta ;]

Nick Paxon

guild SithS

rekrutujemy aktywnych z tsem

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

jestem ciagle w grze gra 700 ++++

pm Paxon jest nas juz 25 osob w guild

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Dołączam do gry grałem przedtem na MegaSro ale tam jakoś 120lvl cap mi nie odpowiada więc zaczynam tutaj rozgrywkę. Szukam gildii pisać pm nick: Martain

Opublikowano

Siemka ;) dawno tutaj nie gościłem, ale może ktoś mnie jeszcze pamięta ze starych wyjadaczy! :)
Zaczynam na nowo swoją rozgrywkę w silkroad'a, więc szukam fajnej guild która przypomni mi co i jak, bo chyba ost. raz 1,5 roku temu grałem ;)
Nick Clutter! enjoy! ;)

Opublikowano

Siemka ;) dawno tutaj nie gościłem, ale może ktoś mnie jeszcze pamięta ze starych wyjadaczy! :)

Zaczynam na nowo swoją rozgrywkę w silkroad'a, więc szukam fajnej guild która przypomni mi co i jak, bo chyba ost. raz 1,5 roku temu grałem ;)

Nick Clutter! enjoy! ;)

Ja również wchodzę na serwer. Od dawna mam chęć na ponowną przygodę z silkiem.

Tyle privów, i na globalu.. Ahh.

Również poszukuje gildii, najlepiej z plimosem w jednej. Długo nie grałem, pomoc się przyda. ;)

NICK: Vanosh

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Mam pytanie czemu jak odpalam silka naciskam start pojawia sie ten obrazek i wyskakuje mi Program sro_client.exe przestał dzialac co mam zrobic? Z gory dzieki

Opublikowano

siths rekrutuje

pisac do Paxon iPain TeePee

Opublikowano

Powie mi ktoś jak zdobyć te bronie co w chinese są + 7 co ileś tam lvl a w europie sie tego nie dostaje jak to zrobić ?

pomocy

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Grafika oraz kilka po-modyfikowanych czcionek są mało czytelne, zawsze można wykonać wszystko estetycznie i będzie też dobrze wyglądało. Oglądałem kilka filmików oraz siedziałem z graczami tego serwera, wiele o nim mówią i wszystko jest na poziomie dobrym. Wpadnę sobie może zagrać tam i dodam coś więcej : D

J7LVMUC.png
Obecnie pogrywam na serwerze silkroad, którym jest Skalidor : )

Opublikowano

trzeba szukac nie ma juz polskich guild. polaczki pouciekali zostali weterani tylko ;]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

bump

ma ktos do oddania konto z bardem jakims wizem albo warkiem?

Opublikowano

Cześć, mam pytanie. Gdzie stoi server? Ponieważ mam dosyć spore opóźnienia, a server mi się podoba i nie chcę z niego odchodzić z tego powodu, być może wina leży po mojej stronie?

Opublikowano

kto to wie ;p trzeba by bylo zapytac gma na forum, ja nie mam zadnych lagow...

zapraszam do polskiej guild Stoned pm Pax

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...