Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] Theta Online | Cap 100 eu/ch | Balans & Stabilny System | Start 28.06.2013

SpeedOfSound

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a bot dziala ?

scigam clienta jak dziala bot nick Paxon

Mbot działa normalnie... Już dziś w mieście widziałem postacie o nicku Bard_1 , Bard_2 jak narazie serw nudny ale pogram i może się rozkęci :)

1373700515-U207193.jpg
  • Odpowiedzi 450
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

cos mi sie y mbotem odpalic nie chce, pojawia sie okienko silka znika zaraz...

inspekcja jest czy cus ??? bo launcher mi inspekcje wywala...

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

cos mi sie y mbotem odpalic nie chce, pojawia sie okienko silka znika zaraz...

inspekcja jest czy cus ??? bo launcher mi inspekcje wywala...

To coś źle robisz bo mi normlanie działa

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

media pk2 trzeba bylo sciagnac po prostu cleint na serverye nie jest zaktualizowany xF

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Pawlak sam jestes nudny i jestes noobem xD

Server ogolnie dobry i stabilny tylko troche zjebali z donatem bo niepowiedzieli co działa a co nie ... i teraz sa problemy

Edge-1.png
Opublikowano

Serwer dobry, ładnie śmiga, nie ma większych błędów. Strona trochę niedopracowana.

btw. szukam polskiej gildii, pisać w grze nick Girl :P

Opublikowano

Pobrałem serva ale nie moge go uruchomić. Nawet nie mam ikonki go uruchomienia tylko jakiś plik.exe który jak włączam to wyskakuje jakas dziwna tabelka. Proszę o pomoc

Opublikowano

mi nie działa. nadal mi wyskakuje cos w jakimś dziwnym języku i nie moge rozpocząć gry

ok pojawia mi sie takie małe okienko ale potem [isze "you are diasconneted from server"

Opublikowano

Gram na tym serverze od jakiego początku, muszę przyznać że graczy jest coraz więcej, początki były słabe bo nikogo w miastach nie było a teraz ludzi jest naprawdę sporo, także jeżeli ktoś ma jeszcze dylemat czy warto tu grać to zapraszam bo warto.

Opublikowano

Do tej godziny mi działał serwer teraz nie działa :P

niech ktoś komu działa nagra filmik na youtuba jak to zrobić. Sub gwarantowany

wypakuj jeszcze raz pliki, też miałem same errory ale to przez to że z nie wiadomo jakiego powodu nie wypakowało mi wszystkich plików... ^^

1377774857-U369478.png <<<CIEKAWE KURFA DLACZEGO?

Opublikowano

Ja zakonczylem przygode na tym servie przez wczorajsze lagi

[URL="http://goldenage-online.com"][IMG]http://i.epvpimg.com/3zqNdab.png[/IMG][/URL]  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...