Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] Theta Online | Cap 100 eu/ch | Balans & Stabilny System | Start 28.06.2013

SpeedOfSound

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 450
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wyrzuć kompa przez okno , następnie zejdź na dół przez balkon , weź kompa , spróbuj go włączyć , jak nie zadziała to idź do Ewy Drzyzgi i powiedz jej że zgłosiłeś się do programu bo masz ciekawy problem. :D

Opublikowano

a wiec tak jak jest inspekcja to prosze o naprawienie buga z auto eq gram roque to po teleporcie robi mi auto eq a bolty zamienia na tarcze i za kazdym razem trzba zdejmowac tarcze i dawac bolty a jak chcialbym postawic bota to on shielda na bolty nie wymieni ;)

77678022723864382104.png

Opublikowano

a wiec tak jak jest inspekcja to prosze o naprawienie buga z auto eq gram roque to po teleporcie robi mi auto eq a bolty zamienia na tarcze i za kazdym razem trzba zdejmowac tarcze i dawac bolty a jak chcialbym postawic bota to on shielda na bolty nie wymieni ;)

PSTRYK! Naprawione. Coś jeszcze?

No a tak serio, to tutaj możesz sobie pisać bugi ile chcesz, wątpie, żeby ktoryś GM to przeczytał i zrozumiał xD

Opublikowano

Bo pewnie odpalasz przez mbot, zamknij bota, odpal normalnie ( nie przez bota ) , następnie wyjdź i odpal przez bota, mi to pomaga. :P

Opublikowano

też bym zagrał tylko jest pytanie czy się opłaca :D

"W życiu pewne są trzy rzeczy...

Honor, śmierć i kac morderca."

Opublikowano

Osób jest coraz więcej co można stwierdzić przez sprawdzanie "party matching'u" , kiedy zacząłem grę było zwykle 3-5 pt, teraz 12, ludzi na serverze jest około 200, opłaca się grać bo server zajebisty.

Tutaj Screen, że faktycznie jest tyle PT na party matchingu

3943f05c9e7bb58em.jpg

Opublikowano

tylko ze nie wszyscy moga wbic -.- wszystko mi dzialalo wczoraj dzis wlaczam i wyskakuje caly czas inspa i nawet strona sie nie wczytuje nie wiem co jest grane tylko z tym serverem problem taki mam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...