Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Theris.pl [Dedyk] [Medium]

Boxxy

Jaki schemat systemu ulepszania wybrać?  

80 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki schemat systemu ulepszania wybrać?

• +0 - +3 (perły), +4 (X - U* z mobów) +5 (Y - z mobów) +6 (X i Y z mobów) +7 - +9 (U* boss/metin, i na +7 b. perła i tak dalej) +0 (kolejny item - U* z dungeonu, U* boss/metin, 2 U* z mobów)
    • +0 - +6 (ulepki z mobów), +7 - +9 (moby+metki/bossy) i przeróbka na +0 (moby, metki/bossy, dungeon)
    • +0 - +6 (ulepki z mobów), +7 - +9 i +0 (moby+metki/bossy+dungeon)
    • +0 - +6 (yang i np. małże), +7 - +9 (1 ulepka z metina, 2 z bossa), kolejna +0 (wszystkie ulepki)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wylogowalo mnie i juz nie mgoe sie zalogowac. SUPER!

Btw. Jak zdjac ta czapke?

// Teraz to juz blad nawet mam... Jak u Was?

// Dziala.

// Ale loga...

• Odpowiedzi 994
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jezu jakie lagi. Zdążyłem założyc eq i mnie wywalilo. Chyba jeszcze na żadnym privie nie miałem. A nba niektórych było ponad 1500graczy na stracie. Pozdro.

Opublikowano

Zrobicie cos z tymi lagami i logami czy mozemy juz isc szukac innego serwa?

// Ja mam troche cierpliosci ale wiem ze wiele ludzi nie ma i zaraz moga zaczac zegnac serwer...

// Jedni expia drudzy siedza na forum bo sie nie moga spowrote zalogowac!

Opublikowano

W koncu po dlugiej, morderczej walce z ekranem logowania... Zalogowalem sie, rozwalilem metina i juz... Jak mialem zaczac podnosic drop, BUM!

I blad podczas polaczenia sie z serwerem!

// Czy aby napewno to jest dedyk!? Bo nawet jak juz sie zalgujesz to lagi jak...

Opublikowano

Głupota ludzi mnie poraża, nie było jeszcze serwera w ostatnich czasach na którym by się tak nie działo na starcie, różni mało fajni ludzie robią ataki na maszynę tylko po to by niszczyć konkurencje a wy co? Jak marionetki;)

Ja sobie poczekam nawet z godzinę i wtedy wejdę na spokojnie;]

Opublikowano

Po dłuższym zastanowieniu narazie nie będe tu grał poczekam z 2-3h aż lagi sie ogarną i te loganie jak to dalej będzie to ja podziękije ;)

ravia4.gif

Opublikowano

Po dłuższym zastanowieniu narazie nie będe tu grał poczekam z 2-3h aż lagi sie ogarną i te loganie jak to dalej będzie to ja podziękije ;)

I dzieki Bogu juz mozesz isc im niej ludzi Twojego pokroju tym lepiej dla serwera

Cierpliwie czekajmy, administracja robi co moze

Opublikowano

wy naprawdę jestescie dziwni bo loga to juz serwer jest do dupy itp zawsze sa jakies problemy

wolf.gif

Opublikowano

I dzieki Bogu juz mozesz isc im niej ludzi Twojego pokroju tym lepiej dla serwera

Cierpliwie czekajmy, administracja robi co moze

Żałosne nie narzekam na lagi tylko,że nie mam w co grać a nie chce szukać już nowego serva , bo może lagi ustaną i na tym pogram ... Bogu?? Objawienia dostałeś ?

ravia4.gif

Opublikowano

Dlatego tez wejde jak sie ustabilizuje bo poki co nie ma co sie denerwowac panowie. Wywala co 10 sek.

Wiec lepiej poczekac jak chcecie uniknac denerwowania sie.

Opublikowano

Przykro mi, ale na serwerze nie da się grać. Probuje od pol godziny sie zalogowac, wejde na 10 sekund i na tym sie konczy. Do kosza z tym, bo nie działa.

Opublikowano

Przykro mi, ale na serwerze nie da się grać. Probuje od pol godziny sie zalogowac, wejde na 10 sekund i na tym sie konczy. Do kosza z tym, bo nie działa.

Czytaj to co piszą wyżej zamiast się tak denerwować : )

Opublikowano

To nie zalezy od nich raczej jesli to ataki.

Nie napisali niczego o atakach, tylko że zmagają się ze stabilności w miastach. :)

Tak, lubię kolory.

​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs :ninja:

~ Cirkays

Opublikowano

Ludzie Wy sie spinacie jak by niewiem co sie dzialo , 90% serwerow na starcie ma problemy , wbijcie jutro to pogracie a nie spamujecie tym swoim gimbusowym placzem. Wy myslicie ze to takie latwe wszystko ogarnac? Wcale nie , tylko potraficie narzekac.

Jesli serwer to juz taki nie wypal bo maja problemy to wyjdzcie stad , nie grajcie i nie komentujcie bo to sie robi denerwujace.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...