Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Theris.pl [Dedyk] [Medium]

Boxxy

Jaki schemat systemu ulepszania wybrać?  

80 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki schemat systemu ulepszania wybrać?

• +0 - +3 (perły), +4 (X - U* z mobów) +5 (Y - z mobów) +6 (X i Y z mobów) +7 - +9 (U* boss/metin, i na +7 b. perła i tak dalej) +0 (kolejny item - U* z dungeonu, U* boss/metin, 2 U* z mobów)
    • +0 - +6 (ulepki z mobów), +7 - +9 (moby+metki/bossy) i przeróbka na +0 (moby, metki/bossy, dungeon)
    • +0 - +6 (ulepki z mobów), +7 - +9 i +0 (moby+metki/bossy+dungeon)
    • +0 - +6 (yang i np. małże), +7 - +9 (1 ulepka z metina, 2 z bossa), kolejna +0 (wszystkie ulepki)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mnie nic nowego nic fajnego w tym serwie :) Jakby co zbajrowanych nie lubie tylko pisze o orginalnosci :D To tylko do prezki odemnie niedlugo w niego zagram :)

44973787949231304450.gif

• Odpowiedzi 994
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer chyab godny uwagi jeśli będzie 700+ ludzi to wbije^^

No to raczej nie wbijesz,będzie moze z max 300ludzi.

wolf.gif

Opublikowano

Widze ze IS dosc bogaty i tani. Nawet widze ze ulepszacze sa i to tanio, takze jak ulepszacze beda dropic raz na rok to ja podziekuje lecz jezeli beda dropily dosc regularnie (nie, nie chodzi mi x1 na spot lecz co jakis czas) to bedzie ok i dzieci IS'a mi nie straszne. :)

@edit

Przepustki na nowe mapy to z misji?

Opublikowano

Jaka zasada..lol, wejdę na serwer jeśli będzie tyle i tyle graczy, żal mi cię .Wejdź na serwer jeśli Ci się spodobał, a jeśli nie, to nie.. a nie, ze zależy od ilości graczy.. beka xD .

Opublikowano

Jaka zasada..lol, wejdę na serwer jeśli będzie tyle i tyle graczy, żal mi cię .Wejdź na serwer jeśli Ci się spodobał, a jeśli nie, to nie.. a nie, ze zależy od ilości graczy.. beka xD .

Troszke zalezy bo jak będzie np 100 to serwer nie postoi dlugo:)

a jak z 700+ to ma szanse na dlugie wieczorne dni przegrane:D

''Może nie wystarczę ale będę tuż obok, prócz Ciebie nie ma dla mnie nikogo''

Opublikowano

modlę się aby nie było żadnych bugów...

z tymi dodatkowymi skillami pokuszę się chyba o zagranie ninją bo body i sura wp już się przejadają ;p

// tak samo jeśli walutą staną sie przepustki które np. dropią raz na 15 metków czy bossów to też podziękuje.

x

Opublikowano

Dla mnie też priorytetem jest duża liczba osób.

Jaki jest sens grania skoro w m1 jest parę osób?

Nie ma z kim pogadać, nie ma z kim powalczyć..

A granie dla wbijania lvl i ulepszeniu paru itemów mnie nie bawi.

1310060417-U250359.jpg

1312486845-U250359.png

Opublikowano

modlę się aby nie było żadnych bugów...

z tymi dodatkowymi skillami pokuszę się chyba o zagranie ninją bo body i sura wp już się przejadają ;p

// tak samo jeśli walutą staną sie przepustki które np. dropią raz na 15 metków czy bossów to też podziękuje.

Dokladnie, ja tez podziekuje, zwlaszcza jak bedzie je mozna za 2zl kupic w IS. :)

No i miejmy nadzieje ze wlasnie zadnych bugow nie bedzie z tymi nowosciami bo wiele juz takich serwerow bylo ze nowosci od chu** ale za to jeszcze wiecej bugow. :P

Opublikowano

A ja mam pytanie:

Jak wreszcie bedzie ze sr/um w broniach?

Zmienianie bonow bedzie sie odbywalo na zasadzie przeciagnij i zmien,zmien,zmien itd czy ciagle trzeba bedzie przeciagac? ;D

@Edit

Wnioskujac po tym co @down pisza z tymi bonami to raczej po 3 dniach gry wiekszosc ludzi bedzie uciekac z servera przez to "zabezpieczenie" .. mi tez to nie odpowiada no ale jakos przeboleje :/

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

A ja mam pytanie:

Zmienianie bonow bedzie sie odbywalo na zasadzie przeciagnij i zmien,zmien,zmien itd czy ciagle trzeba bedzie przeciagac? ;D

przeciągać ;d

a śr i um zostają .

Opublikowano

"Mimo tak różnych i często kontrowersyjnych głosów w tej sprawie, decyzją Administracji średnie w broniach epickich zostają,

bez nich przedmioty nie będą się wyróżniać, oraz nie poradzimy sobie na nowych expowiskach i wyzwaniach."
cytat z forum Therisa na temat średnich

A ja mam pytanie:

Opublikowano

Nie rozumiem takich osób jak ty.

Jeżeli 700 typa myśli tak samo jak ty, to w jaki sposób ma być taka ilość graczy na serwerze??

footer_logo.png

Opublikowano

Jezu jedni wolą jak jest dużo, np: Ja bo lubię jak są wojny, pvp, wypady na bossy itp. A inni wolą jak jest mało bo mają większą szansę na wybicie się, mniejsze lagi, mają pewność, że nikt im ksuć nie będzie. Wątpię, żeby tu było ponad 300 graczy a co dopiero mówić o 700.

Edit@ Hahah na stronie licznik był za 0sek start. A teraz , że za 5h. ^^

Opublikowano

Po prezentacji serwer zapowiada i będzie pewnie zajebisczy :) Zaprszam wszystkich mam nadzieje że będzie +1000 graczy online :)

giphy.gif

Opublikowano

Niecałe 250 przegląda ten temat + jakieś 100 może teraz nie być albo coś. Więc więcej niż 450-500 to sie nie spodziewajcie... Chyba że jakiejś reklamy to za kilka dni może być więcej.

Opublikowano

200 osób przegląda temat na mpc a wy mówicie że nie będzie 300 graczy online...

ruszcie głową... :huh:

x

Opublikowano

200 osób przegląda temat na mpc a wy mówicie że nie będzie 300 graczy online...

ruszcie głową... :huh:

202 użytkowników, 52 gości , 5 anonimowych więc wszystkich 259. ;D No ale faktycznie więcej niż 400 to się nie spodziewam. ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...