Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Sathir.eu

.Teodor #2

Sathir.eu  

569 użytkowników zagłosowało

1. 1. Bronie 75 lvl

2. 2. Ma??e

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teodor ja tu tylko wyrażam swoje zdanie o teamie i serwerze tyle mi chyba wolno ^^

No może i coś Ci tam wolno, ale wyjść to już możesz . :/

64349649036432363794.png

• Odpowiedzi 408
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mogliście nas nie wyzywać, problemu by nie było..

Jakiego problemu? Przecież z was można tylko bekę mieć xD

Akurat problemem to nie jesteście żadnym xD

@Edit

O jakie wyzywanie chodzi, bo z tego co wiem to właśnie Wy zaczęliście nas wyzywać. ;x

64349649036432363794.png

Opublikowano

Jakiego problemu? Przecież z was można tylko bekę mieć xD

Akurat problemem to nie jesteście żadnym xD

zobaczymy jacy jesteście dorośli :)

Opublikowano

Multi nawet gdyby po 14 lat miał team to nie wazne nie liczy sie wiek tylko inteligencja oraz jak kto ma w głowie poukładane :)

''Może nie wystarczę ale będę tuż obok, prócz Ciebie nie ma dla mnie nikogo''

Opublikowano

Multi nawet gdyby po 14 lat miał team to nie wazne nie liczy sie wiek tylko inteligencja oraz jak kto ma w głowie poukładane :)

oni niestety nie mają w głowie poukładane , potrafią tylko kraść i wyzywać na forum bo gdy zaprosiliśmy ich na ts3 to żaden się nie pojawił :)

Opublikowano

Proszę o zakończenie tej spiny, ponieważ już jedna osoba otrzymała blok pisania postów. Chyba reszta tego nie chce?

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Jak narazie z wszystkich zapowiedzi jedynie ten serwer jest godny uwagi, licze na udany start oraz dobre wyniki dla serwera ;-]

08945921259705007813.png

Opublikowano

Wlasnie nie. Gdyby z psa dropilo po 100-200 yang to wyobraz sobie ile by dropilo np. z wojownika seatou okolo 8k exp jest 3x PL to np. gdybys expil 90 lv do 91 nadropil bys w chu... yang

Mysl logicznie na przyszlosc.

ps. Jest zwiekszony resp metinow i mobow ? Są zwiekszone spoty ?

przynajmniej na BO

Tak, spoty ogólnie zostały zwiększone podwójnie.

95495145614730418249.png

Opublikowano

Już nawet mniejsza o to. Strona jest w trakcie wykończeń - połączyliśmy system osiągnięć ze stroną. Myślimy, że możliwe, że dzisiaj ujrzy ona światło dzienne.

95495145614730418249.png

Opublikowano

Już nawet mniejsza o to. Strona jest w trakcie wykończeń - połączyliśmy system osiągnięć ze stroną. Myślimy, że możliwe, że dzisiaj ujrzy ona światło dzienne.

a forum kiedy?

25 jest beta kiedy dostaniemy klienta?

Opublikowano

Jak dla mnie 99 lvl i 300 % expa to pikuś... Na gladorze jest chyba mniej a w pare dni 100 lvl wbiłem...

Wiesz, rozumienie % rat expa jest indywidualne.

a forum kiedy?

25 jest beta kiedy dostaniemy klienta?

Forum myślę, że również dzisiaj.

Mam pytanko będzie anty exp a jak nie to od którego lvl gildia zęby sobie podropic ;d

Tak, będzie antyexp.

95495145614730418249.png

Opublikowano

Wiesz, rozumienie % rat expa jest indywidualne.

Forum myślę, że również dzisiaj.

Tak, będzie antyexp.

Nismo, a ja nadal czekam na odpowiedź.. (PW) :rolleyes:

PS: Kiedy klient ??

Opublikowano

To jak z tym KU, jest 10, czy 55 ?

Czekam na serwer, bo skoro jest 55ku, to nareszcie będą miały wartość i będzie można zarobić.

Mam nadzieje, że tez nie wyskoczy 1,5k luda, bo znowu będzie j***e ksucie i nic więcej.

Opublikowano

Beta testy, otwarte!
Team sathir.eu poszukuje beta testerów którzy dokładnie sprawdzą cały serwer!

Owe testy, rozpoczną się 25 czerwca we wtorek.

Więcej info na 44300846, lub pw .

Opublikowano

To jak z tym KU, jest 10, czy 55 ?

Czekam na serwer, bo skoro jest 55ku, to nareszcie będą miały wartość i będzie można zarobić.

Mam nadzieje, że tez nie wyskoczy 1,5k luda, bo znowu będzie j***e ksucie i nic więcej.

55 ku. Co do ksucia, spoty są dwukrotnie większe, z tym także nie powinno być problemu.

95495145614730418249.png

Opublikowano

55 ku. Co do ksucia, spoty są dwukrotnie większe, z tym także nie powinno być problemu.

To gitara.

Reklame jakąś macie ? Żeby na starcie nie było 300 osób, bo po tygodniu będzie 100 i serwer OFF, bo na siebie nie zarobi...

Beta testy są dla wszystkich, czy wybieracie osoby i one sprawdzają aż do oficjalnego startu ?

Kiedy oficjalny start ?

Opublikowano

To gitara.

Reklame jakąś macie ? Żeby na starcie nie było 300 osób, bo po tygodniu będzie 100 i serwer OFF, bo na siebie nie zarobi...

Beta testy są dla wszystkich, czy wybieracie osoby i one sprawdzają aż do oficjalnego startu ?

Kiedy oficjalny start ?

Reklama - Kilkunastu youtuberów, pracujemy nad tym cały czas, o tym się nie martwcie. Serwer off? Dopóki Azmal czy NewEarth nie padnie i my będziemy stać :)

Beta testy są dla wszystkich. Oficjalny start kilka dni po becie.

95495145614730418249.png

Opublikowano

Dajcie start serwera dzien po zakonczeniu bety czyli 26-27

czym szybciej tym lepiej i tak juz wiekszosc dzieciakow nie chodzi do szkoły bo zostal ostatni tydzien :)

Jak mozecie to zrobcie start w godzinach 16-18 , a nie w nocy jak wiekszosc serwerow.

i nie chodzi mi tu o to ze zaraz ktos napisze [ bo co mama ci zabrania grac w nocy albo tego typu komentarz ] po prostu noc jest od tegoo aby sie wyspac a nie grac. ;)

08945921259705007813.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...