Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Sathir.eu

.Teodor #2

Sathir.eu  

569 użytkowników zagłosowało

1. 1. Bronie 75 lvl

2. 2. Ma??e

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 408
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po przeczytaniu prezentacji oraz w byłej postów boję się, by z tego nie wyszedl medium jak na tr*ador. Na triador dość łatwo się gra. Ku mamy z wyprzedzeniem na tydzień... Ku to nie problem kd +4 nie problem sklepy w m1 to jedynie zostawić na caly dzień bo innego sensu nie ma. A tutaj widzę że również będzie łatwo " Medale co sek" (lepiej na triadorze bo tam konik z is kupily 2/3 a ta 1/3 meczy się tydzien by zrobic boja;x jak co 8h) . Najlepiej byłoby gdyby było ciężej zdobyć medal a byłby on w is i wtedy co 1/2h a bojowca po prostu w is nie ma.

Oby drop ku był dopasowany. 10ku do G Rady/Egzo 1-3 skrzynia z każdego metka... Więc ku moim zdaniem nie będzie trzeba nawet kupywać a rady i egzo będą łatwo dostępne (coś pisaliście o wymianie). Więc napewno na KU nie zarobimy jedynie zostają teraz fms. Jestem ciekaw jak będzie z ilością zmian na serverze. Czy będzie je można prosto zdobyć i tak jak na tr*ador 2/3dnii i jest milion broni 30lvl +40sr .. A to na hardzie to nie fajnie;]

Jak jest z % na drop stali/pd z metka 85/90?. Tak jak u góry pisałem na tr*adiorze jest prawie wszystko niedopasowane;x Po 4dniach da się zrobić solo ripa.. Mieć w chuy i jeszcze troche stali/broni 65 ...

Ps. Powodzenia, możliwe że pogram zobaczymy co z tego będzie;]

Edit. Chyba jeśli będą tak skile rozłożone to w 2dni'u gry dużo osób będzie miało po prostu wszystkie skile P

Ulepszenie nigdy poniżej 50?% To widzę tutaj bodzie nie będą potrzebne ani metale. Kowal ma "dobry humor" ulepszam u niego fms'a do +9 mi zrobi? To co za zarobek będzie?;] Stal +9 Itp zapewne to samo.. To po co ulepki?:D Na 1 raz każdy sobie powinien wydropić, a o selaniu mało co mowa będzie;]. ;x

Opublikowano

Chodzi o to, że szansa na ulepszenie przedmiotu nigdy nie jest mniejsza niż 50%.

to pozdro stalke na +9 bede spokojnie u kowala robil porazka

To jest hard ? Chyba pod wzgledem expa.

Kid Mody to NO0o0o0By

Opublikowano

Również wydaje mi sie, że te KU to będzie porażka... 10 ku do G, a z metina mamy po 1-3ku. Na dodatek jeszcze rady dadzą 100%, to naprawde taka aura to na ziemi będzie leżała po 2 tygodniach.

Ulepszanie tak samo - taka stalka to w DT walnąć na +9, albo u kowala i tyle...

Troche wydaje mi sie, że za łatwo.

A co do porównywania do Tr**dora, to serwer bardzo go przypomina, tylko, że jest łatwiej, a z gospodarką będzie jeszcze gorzej. Radze to wszystko dopracować, bo na razie kiepsko to wygląda - każdy sobie wszystko dropnie, ulepszacze, ku, rady, bronie na 30, wszystko każdy sam ulepszy skoro ponad 50%...

I przede wszystkim musicie sie czymś wyróżniać, bo to kolejny taki sam hard jak poprzednie...

Opublikowano

Moja propozycja?;]

25 Ku do G lub coś w tym stylu usunąć rady zostawić same Egzo

Dopracowany resp metków tak jak jest z skrzynkami jest dobrze tylko proponuję 1-2 w m1 a 1-3 w m2 itp;]] A dopiero w red las 1-4.

Oczywiście dopracowany drop zmian/eq itp żeby nie było po 1dniu goście walą metki w red las a po 2dniach ripki ;d

Edit. Kiedy będzie forum dostępne?

Opublikowano

Również wydaje

mi sie, że te KU to będzie porażka... 10 ku do G, a z metina mamy po

1-3ku. Na dodatek jeszcze rady dadzą 100%, to naprawde taka aura to na

ziemi będzie leżała po 2 tygodniach.

Ulepszanie tak samo - taka stalka to w DT walnąć na +9, albo u kowala i tyle...

Troche wydaje mi sie, że za łatwo.

Przestańcie im mieszać w głowach ! Zaplanowali tak i tak ma być... Wszystko chcecie zmienić... Zostawice to co sami ustanowili. Może i się aura będzie wleczyła po ziemi to chyba lepiej jak ma być 6ku na całe m1..

Niech zostanie tak jak jest!!!

Opublikowano

Uwaga!

Jeżeli chcesz zagrać na serwerze,

jeżeli spodobał Ci się rodzaj serwera

i chcesz mieć z kim grać,

przeprawiać się przez różnego rodzaju wyzwania,

mieć godnych przeciwników do pvp, czy wojen gildii...

To ustaw avatar bądź sygnaturę!

Dzięki temu możesz rozreklamować serwer!

Chyba nie chcesz grać samotnie, czyż nie?

Serdecznie dziękujemy, Team Sathir.eu.

05538888162097259854.png

http://www.iv.pl/images/05538888162097259854.png

52716977480370884458.png

http://www.iv.pl/images/52716977480370884458.png

81428425703177154491.png

[img]http://www.iv.pl/images/81428425703177154491.png[/img]

1390144171-U592769.png

Opublikowano

przepraszam ze zapytam

dlaczego teraz powstają TYLKO HARDY ?

z góry dziękuje za odpowiedz

Bo ludzie chyba chcą chyba zarobić :D

PS: Bedzie ravia s2 bo bym zagrał :D

I czy będzie jakas nagroda za reklame serwa?

''Może nie wystarczę ale będę tuż obok, prócz Ciebie nie ma dla mnie nikogo''

Opublikowano

przepraszam ze zapytam

Żebyś miał konkurencje. A co boisz się że niedługo będzie pusto na rav.?

Opublikowano

No nie wiem dlaczego Hardy. Pewnie jedną z przyczyn jest to, że ludzie myślą, iż Hard będzie stał najdłużej i nie padnie. I pewnie to, że wbicie max levela nie zajmie tygodnia tylko miesiąc+

Opublikowano

przepraszam ze zapytam

Ponieważ moda na serwery easy/4fun się skończyła

po prostu ludzie uznali, że za dużo już tego jest ^^

Zawsze możesz postawić s2 rav* ;]

940963_461343330607430_2010307527_n.png

Opublikowano

przepraszam ze zapytam

W sumie też masz dobrego harda, to powinieneś wiedzieć.

64349649036432363794.png

Opublikowano

Bo ludzie chyba chcą chyba zarobić :D

PS: Bedzie ravia s2 bo bym zagrał :D

1. aha no to chyba ze tak

2. to nie prezentacja mojego serwera wiec nie bedziemy o tym rozmawiać tu

Żebyś miał konkurencje. A co boisz się że niedługo będzie pusto na rav.?

weź zaloguj się do m1 i powiedz mi w którym miejscu jest tam pusto :)

chyba na ch4

a co do serwa mogę wam jedynie życzyć powodzenia(choć wygląda on jak każdy powstający od poł roku hard) (nie odpisujcie nie chce wam podbijać prezki ;))

Opublikowano

Znowu HARD... Wypuści ktoś kiedyś dopracowany serwer MEDIUM z elemantami HARD'a?

Ładna prezentacja, ale serwer nie różni się od innych Hardów.

Opublikowano

1. aha no to chyba ze tak

2. to nie prezentacja mojego serwera wiec nie bedziemy o tym rozmawiać tu

weź zaloguj się do m1 i powiedz mi w którym miejscu jest tam pusto :)

chyba na ch4

a co do serwa powodzenia(choć wygląda on jak każdy powstający od poł roku hard) (nie odpisujcie nie chce wam podbijać prezki ;))

Ja nic nie napisałem że masz pusto na serwerze :)

tylko dojebałeś pytanie z dupy.

Opublikowano

Po przeczytaniu prezentacji oraz w byłej postów boję się, by z tego nie wyszedl medium jak na tr*ador. Na triador dość łatwo się gra. Ku mamy z wyprzedzeniem na tydzień... Ku to nie problem kd +4 nie problem sklepy w m1 to jedynie zostawić na caly dzień bo innego sensu nie ma. A tutaj widzę że również będzie łatwo " Medale co sek" (lepiej na triadorze bo tam konik z is kupily 2/3 a ta 1/3 meczy się tydzien by zrobic boja;x jak co 8h) . Najlepiej byłoby gdyby było ciężej zdobyć medal a byłby on w is i wtedy co 1/2h a bojowca po prostu w is nie ma.

Oby drop ku był dopasowany. 10ku do G Rady/Egzo 1-3 skrzynia z każdego metka... Więc ku moim zdaniem nie będzie trzeba nawet kupywać a rady i egzo będą łatwo dostępne (coś pisaliście o wymianie). Więc napewno na KU nie zarobimy jedynie zostają teraz fms. Jestem ciekaw jak będzie z ilością zmian na serverze. Czy będzie je można prosto zdobyć i tak jak na tr*ador 2/3dnii i jest milion broni 30lvl +40sr .. A to na hardzie to nie fajnie;]

Jak jest z % na drop stali/pd z metka 85/90?. Tak jak u góry pisałem na tr*adiorze jest prawie wszystko niedopasowane;x Po 4dniach da się zrobić solo ripa.. Mieć w chuy i jeszcze troche stali/broni 65 ...

Ps. Powodzenia, możliwe że pogram zobaczymy co z tego będzie;]

Edit. Chyba jeśli będą tak skile rozłożone to w 2dni'u gry dużo osób będzie miało po prostu wszystkie skile P

Ulepszenie nigdy poniżej 50?% To widzę tutaj bodzie nie będą potrzebne ani metale. Kowal ma "dobry humor" ulepszam u niego fms'a do +9 mi zrobi? To co za zarobek będzie?;] Stal +9 Itp zapewne to samo.. To po co ulepki? :D Na 1 raz każdy sobie powinien wydropić, a o selaniu mało co mowa będzie;]. ;x

Naprawdę gratuluję Ci dobrej wypowiedzi, dała mi wiele do myślenia. Wydaje mi się, że lepszą solucją byłoby 55 ku do G. Jeśli chodzi o konia, to nie dopisałem, że robimy go co trzy godziny. Co do tego 50% nie jest to koniecznie tak jak Wam się wydaje.

95495145614730418249.png

Opublikowano

serwer jak każdy inny stary hard nic nowego i nic ciekawego, powodzenia.

Opublikowano

serwer jak każdy inny stary hard nic nowego i nic ciekawego, powodzenia.

A może byś się tak trochę rozwinął?

95495145614730418249.png

Opublikowano

niema nic nowego czegoś co by ludzi przyciągało, jeśli ludzie będą chcieli zagrać na hardzie tego typu to zdecydowanie wybiorą np Balm*** czy Balan*** a nie wasz serwer :)

Opublikowano

Multi Bal**a OFF 4 ever ;d

Również pisałem Ci to samo, że serwer niczym sie nie wyróżnia i nawet Isamu napisał, że jest taki sam jak kilka innych wcześniej otwartych hardów.

Na takich serwer trzeba sie pomęczyć i osoby, które już zaczeły wcześniej na podobnych hardach nie przejdą tutaj, bo jaki sens grać na prawie takim samym serwerze, jedynie od nowa...

Tak czy siak powodzenia i radze na poważnie przemyśleć sprawe KU i skili żeby gospodarka jakoś wyglądała.

Opublikowano

O nowości cały czas będziemy aktualizować prezentację, w sumie szkoda, że tak chudo wygląda. Nt ww serwerów nie będę się wypowiadał - Balantia od wczoraj/dzisiaj nie działa, a Balmora... kto by chciał się męczyć na tak starym serwerze? Z resztą, to zapowiedź Sathiru nie serwerów z pod znaku B.

95495145614730418249.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...