Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Sathir.eu

.Teodor #2

Sathir.eu  

569 użytkowników zagłosowało

1. 1. Bronie 75 lvl

2. 2. Ma??e

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A peta skąd ogarnąć ???? ;)

Pet? Dwie drogi - Item Shop (co jak co, ale musimy utrzymać serwer) albo eventy. Na pewno Was czymś zaskoczymy :)

95495145614730418249.png

• Odpowiedzi 408
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zagram dwa/trzy dni po starcie

55 ku do G i zwoje egzo/pustelnika najbardziej pasuje do harda.

Beda nowe dungeony ?

bedzie wieza orkow, wygnancow ?

Z metinow 85-90 beda dropily PD ?

08945921259705007813.png

Opublikowano

Zagram dwa/trzy dni po starcie

55 ku do G i zwoje egzo/pustelnika najbardziej pasuje do harda.

Beda nowe dungeony ?

bedzie wieza orkow, wygnancow ?

Z metinow 85-90 beda dropily PD ?

Nowe dungeony, tak będą, dzisiaj Nismo wziął się za pisanie - na pewno się Wam spodoba.

Z metinów będą dropiły takie rzeczy, ale trzeba będzie trochę pobić.

64349649036432363794.png

Opublikowano

Zagram, kiedy bedzie client ? ;D

Clienta kończymy pod względem systemu petów, systemu zabójstw. W dodatku redukcja wagi i małe obróbki estetyczne. Na czas będzie :)

95495145614730418249.png

Opublikowano

Bardzo fajny serwer moim zdaniem powinno być tak 55 ku do G (ze zwojami i radami) system u uriela 3 ksiązki za 1 rade/egzo losowo

Drop broni na 75 dałbym tylko z ripera (ewentualnie niebieska śmierć)

Dodatkowo mam pytanie macie jakieś założenia co do oficjalnego startu? beta startuje za 3 dni z tego co kojarze a officjal?

A i jeszcze 1 sprawa do administracji ja bym się nie sugerował tą ankietą jeśli to ma byc hard to niech to będzie hard bo zaraz będzie jak z innymi pseudo hardami (typu balantia) na której skile robiłeś bardzo szybko zaś z eq było już dużo trudniej. Jeśli będziemy mieli te 55ku do G (+ ten system uriela) to na luziku skile wbijemy szybko bo przecież bijąc metki dropi od skurczybyka zbędnych ku które możemy sobie wymieniać.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Bardzo fajny serwer moim zdaniem powinno być tak 55 ku do G (ze zwojami i radami) system u uriela 3 ksiązki za 1 rade/egzo losowo

Drop broni na 75 dałbym tylko z ripera (ewentualnie niebieska śmierć)

Dodatkowo mam pytanie macie jakieś założenia co do oficjalnego startu? beta startuje za 3 dni z tego co kojarze a officjal?

A i jeszcze 1 sprawa do administracji ja bym się nie sugerował tą ankietą jeśli to ma byc hard to niech to będzie hard bo zaraz będzie jak z innymi pseudo hardami (typu balantia) na której skile robiłeś bardzo szybko zaś z eq było już dużo trudniej. Jeśli będziemy mieli te 55ku do G (+ ten system uriela) to na luziku skile wbijemy szybko bo przecież bijąc metki dropi od skurczybyka zbędnych ku które możemy sobie wymieniać.

Start bety odbędzie się 25 czerwca, a oficjalny ( w przybliżeniu) 1 lipca :)

Opublikowano

Na dzień dzisiejszy przewidujemy następujące dungeony:

-> Wieża Orków
-> Wieża Mistyków
-> Wieża Wygnańców
-> Arena Władców [bossrun]

95495145614730418249.png

Opublikowano

Czyli ulepszacze dopiero na +7/+8/+9 i perły? To git ;)

Zróbcie może ankiete co do dungeonów bo ja osobiście nie jestem ich zwolennikiem ;p
Pierścien teleportacji będzie? Mam nadzieję, że nie.. A jeżeli już to może za wykonani jakiejś cieżkiej misji np na 99lvl?
Wg mnie w dropie z metinów/bossów za dużo kd oraz za mało ku (przy systemie 55ku do G)..

Serwer wydaje się świetny, byle żeby administracja nie zawiodła.. Czekam :)

Dla grających w becie będą jakieś bonusy na start?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czyli ulepszacze dopiero na +7/+8/+9 i perły? To git ;)

Zróbcie może ankiete co do dungeonów bo ja osobiście nie jestem ich zwolennikiem ;p

Pierścien teleportacji będzie? Mam nadzieję, że nie.. A jeżeli już to może za wykonani jakiejś cieżkiej misji np na 99lvl?

Wg mnie w dropie z metinów/bossów za dużo kd oraz za mało ku (przy systemie 55ku do G)..

Serwer wydaje się świetny, byle żeby administracja nie zawiodła.. Czekam :)

Dla grających w becie będą jakieś bonusy na start?

Będzie pierścień teleportacji, jednak za teleportację trzeba będzie płacić.

Drop z metinów/bossów jest już nowy - dodamy go do oficjalnej prezentacji.

Nie, nie będzie bonusów na start dla grających na becie.

64349649036432363794.png

Opublikowano

Administracjo,reklamujcie ten serwer bo nie ma duzego zainteresowania;/ a zagrał bym tu gdyby bylo 1k+ ludzi^^

''Może nie wystarczę ale będę tuż obok, prócz Ciebie nie ma dla mnie nikogo''

Opublikowano

Zapraszamy do lajkowania naszego fanpejdża!

www.facebook.com/sathireu

O reklamę nie musicie się martwić.

To gdzie macie te reklame? bo ostatnio jak startował Hard to w 1 dzien zapowiedzi juz siedziało 300+ osob i komentowało i wgl. a teraz obecnie gra tam 1400+ ludzi..

POwiesz mi jaka macie reklame?

''Może nie wystarczę ale będę tuż obok, prócz Ciebie nie ma dla mnie nikogo''

Opublikowano

To gdzie macie te reklame? bo ostatnio jak startował Hard to w 1 dzien zapowiedzi juz siedziało 300+ osob i komentowało i wgl. a teraz obecnie gra tam 1400+ ludzi..

Nie musisz wiedzieć, po prostu będzie po prostu reklama =)

95495145614730418249.png

Opublikowano

Mamy reklamę podobną do serwera Azmal.pl (kiedyś grało tam po 1-2k graczy, ale teraz wszyscy powbijali lvl'e)

64349649036432363794.png

Opublikowano

I po cholere zmienialiście drop z 100-200 na 50-100.. Własnie będzie gorzej, wszystko będzie trudniej zdobyć + ceny npc... Ale z tymi małżami to zwaliliście...

Wlasnie nie. Gdyby z psa dropilo po 100-200 yang to wyobraz sobie ile by dropilo np. z wojownika seatou okolo 8k exp jest 3x PL to np. gdybys expil 90 lv do 91 nadropil bys w chu... yang

Mysl logicznie na przyszlosc.

ps. Jest zwiekszony resp metinow i mobow ? Są zwiekszone spoty ?

przynajmniej na BO

08945921259705007813.png

Opublikowano

Ten serwer nawet nie wystartuje ludzie, nie macie nawet na co czekać gdyż jest to banda dzieci w wieku 14-15lat i to w dodatku małych złodziei a za wyzywanie mnie i Shadersa dostaniecie to na co sobie zasłużyliście :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ten serwer nawet nie wystartuje ludzie, nie macie nawet na co czekać gdyż jest to banda dzieci w wieku 14-15lat i to w dodatku małych złodziei a za wyzywanie mnie i Shadersa dostaniecie to na co sobie zasłużyliście :)

Pozdrawiam.

Czyżby groźba?

Twoja wypowiedź jest po prostu śmieszna. Sami zaczynacie, a później grozicie ? Jesteście śmieszni, heh... Dla Twojej świadomości, team nie składa się w z "dzieci" w wieku 14 lat tylko o wiele więcej. A jeśli tak sądzisz, to są to osoby doświadczone, i mające plany co do serwera... A nie takie bachory jak Wy, którzy starszą że serwer nie wystartuje, hejtują inne prezki a sami gówno robią bo nie potrafią...

Opublikowano

Ardi mówisz że macie po 14lat+? nie bądz śmieszny proszę cię bo akurat tak się składa że połowe waszego teamu znam i mają po 14at już nie wspomne o Murilzie który płacze jak go ludzie wyzywają na ts3.

Serwera nie polecam ze względu na team !

Opublikowano

Ardi mówisz że macie po 14lat+? nie bądz śmieszny proszę cię bo akurat tak się składa że połowe waszego teamu znam i mają po 14at już nie wspomne o Murilzie który płacze jak go ludzie wyzywają na ts3.

Serwera nie polecam ze względu na team !

No dobra już wszyscy wiemy, że nie polecasz - napisałeś to 4 raz.

Ale czy Ty wgl. wnosisz coś co tematu?

Ogólnie to możesz już wyjść, bo raczej nikogo nie obchodzi to co piszesz . :x

64349649036432363794.png

Opublikowano

Teodor ja tu tylko wyrażam swoje zdanie o teamie i serwerze tyle mi chyba wolno ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...