Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Sathir.eu

.Teodor #2

Sathir.eu  

569 użytkowników zagłosowało

1. 1. Bronie 75 lvl

2. 2. Ma??e

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 408
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No jeszcze lepiej. Nie no nic nie zmieniacie o 180 stopni.. Chyba po to jest ankieta nie? A ty już zmieniasz ana 55ku. W dupie to mam że jakiemuś człowiekowi zachciało sie 55ku do G. No to wypier... na Ravie... Jezu chyba większość chce 10ku więc chyba demokracja sie liczy. Zmieniacie tyle, że mi się odechciało grać na serwerze. Jeszcze chyba nic co zmieniliście nie wyszło na korzyść. Chcecie to róbcie i zmieniajcie. Ja takie coś pierdziele i jak dalej będziecie zmieniali to ja dziękuję i żegnam.

Za to ja mam w dupie, że jakiemuś leszczowi co gra tylko na easy/medium zachciało sie w dwa dni skili na G...

To ma być hard cieciu, a jak tego nie pojmujesz to żegnam.

I prosze Cie, nie mów mi, że grałeś na hardach, bo po tym poście ewidentnie widać, że nie - 10 ku do G ze zwojami ? Wiesz ile po tygodnu będzie warta aura ? Teraz może Ci sie wydaje, że fajnie, bo skile sobie raz dwa zrobisz, ale później będzie płacz na wołaj jak zarobić, bo '' jestem cieciem i nie umiem ''. Gospodarka sie psuje gdy masz 10, czy nawet 25 ku do G, przykładem masz Balantie na której grałem 3 miesiące, czy Triador na którym gram od startu. I uwierz mi, że to nie jedyne hardy na których grałem.

Idź sie dalej baw na Therisie i rób skile w jeden dzień.

Opublikowano

Up Solidna i dobra odpowiedź:>

Marx

Jak nie wiesz co to HARD to się nie wypowiadaj doświadczony gracz w drugim dniu ma skile P przy tym systemie co był 10 ku i 10 kamieni. Na hardzie gramy po to by sobie pograć dłużej niż tydzień miesiąc by po prostu nam szybko się nie znudził a zapewne tak będzie ponieważ są ciekawe dungy itp. Jeszcze lepiej gdy te dungy są trudne, a nawet bardzo trudne. Moim zdaniem to przyjemność przejść pierwszym na servie np. Komnate BeranSeotu w 10,5. Niż zrobić samemu na jakimś mediumie co będzie gówno pamiętny po miesiącu;x

Nie podoba Ci się styl Hardu to wypad na easy;]

Opublikowano

Grałem na starym serwerze zwał się novamt2 był to hard na KU się nie zarabiało i nie lepiej zrobić jak tam? KU u handlarki i 55ku na G wtedy każdy by miał problem z głowy. A np. z tych skrzynek co innego dać niż KU tyle z mojej strony. Pozdrawiam i czekam na serwer. Może wkońcu wyjdzie dobry hard :)

Opublikowano

Up Solidna i dobra odpowiedź:>

Marx

Jak nie wiesz co to HARD to się nie wypowiadaj doświadczony gracz w drugim dniu ma skile P przy tym systemie co był 10 ku i 10 kamieni. Na hardzie gramy po to by sobie pograć dłużej niż tydzień miesiąc by po prostu nam szybko się nie znudził a zapewne tak będzie ponieważ są ciekawe dungy itp. Jeszcze lepiej gdy te dungy są trudne, a nawet bardzo trudne. Moim zdaniem to przyjemność przejść pierwszym na servie np. Komnate BeranSeotu w 10,5. Niż zrobić samemu na jakimś mediumie co będzie gówno pamiętny po miesiącu;x

Nie podoba Ci się styl Hardu to wypad na easy;]

No dokładnie... Na hardzie ma sie grać miesiąc, a nie tydzień i latam ze skilami na G/P...

55 ku to przynajmniej skile będą miały jakąś wartość w PVP, a nie same absy i biolog...

Jeśli to ma nawiązywać do globalnego serwera, to zdecydowanie 55ku żeby grać dłużej i gospodarka żeby sie trzymała... Jeśli tak będzie to oczywiście zagram.

Opublikowano

Ja tutaj jescze mam pytanie co do wymiany KU na Rady/egzo.

Czy każde ku np uderzenie miecza można wymienić? Te "słabsze też"? Jeśli tak to moim zdaniem będzie za dużo ich. Na serverze gdzie aktualnie gram tr*ador w m1 siedząc 2h można zabić około 100metków. Skrzynie dropią 1-2 ku czyli okolo 150 ku. W tym zapewne z 50 dobrych a 100 słabych do czego sie nienadają i wyrzucamy je. A więc to będzie 100 rad/egzo? To mamy już na 1 skilka prawie;d. Do tego dochodzi drop rad/egzo z metków to na 1 skil'a już starcza i hapcniemy coś drugiego.

A więc moja propozycje jest taka, że przy wymianie mamy 40% na pomyślną wymiane lub zrobić tak że 3 KU ale tego samego rodzaju za rade/egzo a wtem jest 100%.

Opublikowano

Czy każde ku np uderzenie miecza można wymienić? Te "słabsze też"? Jeśli tak to moim zdaniem będzie za dużo ich. Na serverze gdzie aktualnie gram tr*ador w m1 siedząc 2h można zabić około 100metków. Skrzynie dropią 1-2 ku czyli okolo 150 ku. W tym zapewne z 50 dobrych a 100 słabych do czego sie nienadają i wyrzucamy je. A więc to będzie 100 rad/egzo? To mamy już na 1 skilka prawie;d. Do tego dochodzi drop rad/egzo z metków to na 1 skil'a już starcza i hapcniemy coś drugiego.

A więc moja propozycje jest taka, że przy wymianie mamy 40% na pomyślną wymiane lub zrobić tak że 3 KU ale tego samego rodzaju za rade/egzo a wtem jest 100%.

Własnieo o to chodzi bo bedzie za latwo wbijac te skille

Jak dla mnie to powinno byc 10% na zwoj i rade i dodac jakies syfy z wiekszym %

I ktos tam jeszcze pisal zeby te marmurki zostaly takie jakie sa . Co to za problem zaczac gre bodym/wp i potem ninja? Jak dla mnie to po miesiacu nic nie bedzie tutaj warte ku rowniez bo za latwo idzie skille wbic jak taki system z ksiazkami jest

Opublikowano

Za to ja mam w dupie, że jakiemuś leszczowi co gra tylko na easy/medium zachciało sie w dwa dni skili na G...

To ma być hard cieciu, a jak tego nie pojmujesz to żegnam.

I prosze Cie,

nie mów mi, że grałeś na hardach, bo po tym poście ewidentnie widać, że

nie - 10 ku do G ze zwojami ? Wiesz ile po tygodnu będzie warta aura ?

Teraz może Ci sie wydaje, że fajnie, bo skile sobie raz dwa zrobisz, ale

później będzie płacz na wołaj jak zarobić, bo '' jestem cieciem i nie

umiem ''. Gospodarka sie psuje gdy masz 10, czy nawet 25 ku do G,

przykładem masz Balantie na której grałem 3 miesiące, czy Triador na

którym gram od startu. I uwierz mi, że to nie jedyne hardy na których

grałem.

Idź sie dalej baw na Therisie i rób skile w jeden dzień.

Nie pytałem cie o zdanie to sie nie wypowiadaj. A to jakie ja wole privy to już moja sprawa. A te twoje wyzwiska to dla kolegów z gry zostaw bo gówno o mnie wiesz a swoje 3 grosze musisz wcisnąć. Jak widać na ankiecie nie tylko ja chce 10ku. Po za tym co mnie obchodzi ile aura bedzie chodziła. Wystarczy wbić skille i już mieć w dupie jakieś ku.... A zarobić można na wiele sposób a nie sprzedawać ku w mieście. Jeżeli to są twoje sposoby na zarobek to jestem ciekaw co na PL'u zrobiles. Są inne o wiele korzystniejsze sposoby. Poczytaj poradniki. ;)

Opublikowano

Grałem na starym serwerze zwał się novamt2 był to hard na KU się nie zarabiało i nie lepiej zrobić jak tam? KU u handlarki i 55ku na G wtedy każdy by miał problem z głowy. A np. z tych skrzynek co innego dać niż KU tyle z mojej strony. Pozdrawiam i czekam na serwer. Może wkońcu wyjdzie dobry hard :)

Wypad na medium, bo nic nie osiągniesz na tym serwerze. Może od razu all skille p u handlarki i będzie spokój...

Opublikowano

Ja pierdole next HARD .....

Nabiłem wreszcie 30 postów, i co widze? Kolejny hejt.

Nie odpowiada Ci, to nie graj. Nikt Cię do tego nie zmusza.

To nie jest serwer który jak każdy medium/easy, zrobisz wszystko w tyg/2tyg max a potem nuda, i narzekanie administracji że "olewają serwer".

To jest Hard, to jest serwer dla prawdziwych graczy, Tych co chcą sie troche potrudzić, a nie mieć wszystko podane ładnie na tacy.

Metin, to metin. Tutaj trzeba się potrudzić by coś zdobyć i osiągnąć.

Jak Ci nie odpowiada to nie wypowiadaj się w temacie...

Opublikowano

3 Księgi (Księga Umiejętności, Wu Zi itd - wszystkie co można się uczyć - nawet górnictwo) i dostajemy jedną losowo - radę/dodanie.

Własnieo o to chodzi bo bedzie za latwo wbijac te skille

Jak dla mnie to powinno byc 10% na zwoj i rade i dodac jakies syfy z wiekszym %

I ktos tam jeszcze pisal zeby te marmurki zostaly takie jakie sa . Co to za problem zaczac gre bodym/wp i potem ninja? Jak dla mnie to po miesiacu nic nie bedzie tutaj warte ku rowniez bo za latwo idzie skille wbic jak taki system z ksiazkami jest

Jeżeli chodzi o marmurki, to sprawa przemyślana. Mówicie, że tak łatwo wbić skille itd, dobrze, ale skąd już to wiecie?

95495145614730418249.png

Opublikowano

Jeżeli chodzi o marmurki, to sprawa przemyślana. Mówicie, że tak łatwo wbić skille itd, dobrze, ale skąd już to wiecie?

Z doswiadczenia i wgl jak moze byc cos warte jak kazdy na byle jakim lvlu bedzie mogl tego miliony miec? :D

Opublikowano

Nismo kiedy będzie dostępne forum do Niedzieli?

Silverku :D Teraz tu próbujesz zostać członkiem administracji? :D

Powodzenia w lizaniu.

EliteMt2 Pandora - Diamond - Rayen2 - OFF

Opublikowano

Prezentacja graficznie bardzo ładna, ale to tylko przerost formy nad treścią i póki co nie ma nic co by mnie bardziej zachwyciło. Na pewno jest tyle rzeczy do opisania i wyjaśnienia, tutaj nie wykazaliście się w tym.

~ Edit. Literówa.

Opublikowano

Nie pytałem cie o zdanie to sie nie wypowiadaj. A to jakie ja wole privy to już moja sprawa. A te twoje wyzwiska to dla kolegów z gry zostaw bo gówno o mnie wiesz a swoje 3 grosze musisz wcisnąć. Jak widać na ankiecie nie tylko ja chce 10ku. Po za tym co mnie obchodzi ile aura bedzie chodziła. Wystarczy wbić skille i już mieć w dupie jakieś ku.... A zarobić można na wiele sposób a nie sprzedawać ku w mieście. Jeżeli to są twoje sposoby na zarobek to jestem ciekaw co na PL'u zrobiles. Są inne o wiele korzystniejsze sposoby. Poczytaj poradniki. ;)

Nie chodzi o mój zarobek, tylko o graczy idioto. Rusz głową... Widzisz inny sposób na 15-40 lvl'u ? No może na ripa pójde ? Jak małe lvl'e nie będą miały jak zarobić, to kto będzie grał na serwerze ? No właśnie.

I jak widać co napisałem i nie jedna osoba - głosują osoby, które grają na mediumach np. Ty, serwer ma nawiązywać do globala, a nie do mediuma. Skile nareszcie będą miały znaczenie w PvP, a nie wylece 40 lvl'em z aurą na P i wirem...

Właśnie, że zapytałeś, ale jakoś nie kminisz - to ja napisałem, że chce 55 ku, a Ty napisałeś '' W dupie to mam że jakiemuś człowiekowi zachciało sie 55ku do G. No to wypier... na Ravie... '' . Za to Ty możesz wypier.... na tego Therisa, na którym zapewne już koksisz, bo jest banalnie łatwo.

Ile osób gra na Ravi ? Tam masz 55 ku i ktoś robi z tego problem ? Założe sie, że tutaj będzie przede wszystkim łatwiej o egzo i rady, które tez będą nareszcie coś warte, a nie wyp***alane na ziemie, czy rzucane do dozorcy.

To, że Ty nie dasz rady wbić skila na G, to akurat mało mnie obchodzi, ja dam rade i jeśli ma być te 55 ku to z wielką przyjmnością zagram, bo nie siedze 50-100h żeby wbijać 75 i lecieć do groty, nie każdy ma tyle czasu żeby tylko expić i lecieć na lepszy zarobek.

Opublikowano

Kiedy bedzie uzupelniona cala prezka ? Kiedy beda dungeony pokazane i jakies nowosci.o ktorych wspominaliscie ???

Kazdy moze wziasc udzial w becie ?

Na kiedy jest przewidywany oficialny start ?

dodajcie jeszccze jakas nową zbroje na poziom 91-99

Kid Mody to NO0o0o0By

Opublikowano

Nabiłem wreszcie 30 postów, i co widze? Kolejny hejt.

Nie odpowiada Ci, to nie graj. Nikt Cię do tego nie zmusza.

To nie jest serwer który jak każdy medium/easy, zrobisz wszystko w tyg/2tyg max a potem nuda, i narzekanie administracji że "olewają serwer".

To jest Hard, to jest serwer dla prawdziwych graczy, Tych co chcą sie troche potrudzić, a nie mieć wszystko podane ładnie na tacy.

Metin, to metin. Tutaj trzeba się potrudzić by coś zdobyć i osiągnąć.

Jak Ci nie odpowiada to nie wypowiadaj się w temacie...

Jak widzę takie posty to mnie strzela ... Jak ci się serwer nie podoba to się nie wypowiadaj .. KU&*W* jak widzę coś takiego .. chyba po to się wstawia prezke na mpc żeby dostać pozytywna i negatywna opinie na temat serwera ... CZY TY CZŁOWIEKU MYŚLISZ CZY TEN PROCES JEST CI OBCY?

oLqzgYC.png

Opublikowano

Jak widzę takie posty to mnie strzela ... Jak ci się serwer nie podoba to się nie wypowiadaj .. KU&*W* jak widzę coś takiego .. chyba po to się wstawia prezke na mpc żeby dostać pozytywna i negatywna opinie na temat serwera ... CZY TY CZŁOWIEKU MYŚLISZ CZY TEN PROCES JEST CI OBCY?

A mnie strzelaja, takie typu wypowiedzi. Czy bys sie Ty nie zdenerwowal gdyby ktos napisal taki bezsensowny post?

Napisz mi, czy on cos uzasadnil ? Nie, skoro nie cierpi hardow, to po co oglada prezentacje ?

Bo w serwerze z tego co widze, to nie zobaczyl rzadnych niedoskonalosci, tylko ze hard.

Opublikowano

No dobra wszystko fajnie git. Co by bylo gdybym nie czytal komentarzy i tylko czekal na start srrwera? Jedno wielkie rozczarowanie bo serwer nie jest odzwierciedleniem prezentacji. Wszystko zmieniacie ok, nie ma sprawy. Ale patrzcie na to ze wiecej osob chce cos to nie robcie tego na opak. Czy wg was hard to wszystko hard? Nie lepiej miec juz te jebane skille troche pomeczyc sie a np trudniej lvl zrobic, ulepszanie. Nie kurwa dla was wiecznie to hard to jak sie robi skille i tyle. Co za pojebane myslenie. Serwer jest naprawde swietny, tylko przez niektorych ludzi nie bedzie on taki idealny a wlasnie przez elastycznosc jego nismo z teodorem pogorszaja go. Moim zdaniem powinniscie robic to co chce wiekszosc, a najlepiej dawac to do ankiety.

Opublikowano

No dobra wszystko fajnie git. Co by bylo gdybym nie czytal komentarzy i tylko czekal na start srrwera? Jedno wielkie rozczarowanie bo serwer nie jest odzwierciedleniem prezentacji. Wszystko zmieniacie ok, nie ma sprawy. Ale patrzcie na to ze wiecej osob chce cos to nie robcie tego na opak. Czy wg was hard to wszystko hard? Nie lepiej miec juz te jebane skille troche pomeczyc sie a np trudniej lvl zrobic, ulepszanie. Nie kurwa dla was wiecznie to hard to jak sie robi skille i tyle. Co za pojebane myslenie. Serwer jest naprawde swietny, tylko przez niektorych ludzi nie bedzie on taki idealny a wlasnie przez elastycznosc jego nismo z teodorem pogorszaja go. Moim zdaniem powinniscie robic to co chce wiekszosc, a najlepiej dawac to do ankiety.

Jeśli chodzi o stanowisko umiejętności, to wierz mi na słowo - przy obecnych systemach i dropie, 55 ku to najlepsza solucja, przy czym rozwinie się rynek i będzie większa satysfakcja z osiągniętych umiejętności, czyż nie?

95495145614730418249.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...