Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Sathir.eu

.Teodor #2

Sathir.eu  

569 użytkowników zagłosowało

1. 1. Bronie 75 lvl

2. 2. Ma??e

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 408
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Beta głównie służy do wyłapywania bugów w grze a nie od pvp na serwerze...

@edit, a to pewnie dadzą ;d Znam dużo osób co wbija na bete zeby pvp robic : D

Opublikowano

PYTANIE DO ADMINISTRACJI.

Prezentacja jest juz cala skończona , nic juz do niej nie bedziecie dodawac ?

08945921259705007813.png

Opublikowano

PYTANIE DO ADMINISTRACJI.

Prezentacja jest juz cala skończona , nic juz do niej nie bedziecie dodawac ?

Będziemy zmieniać drop z metinów/bossów oraz dodamy kilka dungeonów.

64349649036432363794.png

Opublikowano

A co z kontami do bety? Bo nikt nie odpisuje, nikt nie odczytał tego. Rozumiem, że duży spam i wgl. Jakieś info? Na start w końcu max level i eq czy od zera? :)

Opublikowano

A co z kontami do bety? Bo nikt nie odpisuje, nikt nie odczytał tego. Rozumiem, że duży spam i wgl. Jakieś info? Na start w końcu max level i eq czy od zera? :)

Od zera - exp 10x szybszy niż normalnie, eq u handlarzy, konta będzie można zakładać jutro.

64349649036432363794.png

Opublikowano

No to chyba najlepsze rozwiązanie. Dziękuję za informację. :) To co? Czekamy na rejestrację. :D

Właśnie a klient do bety kiedy? Bo potem się wszyscy rzucą i będzie transfer po 80kb/s leciał. ;c

O właśnie jeszcze jak ze skillami. ;D

Opublikowano

Od zera - exp 10x szybszy niż normalnie, eq u handlarzy, konta będzie można zakładać jutro.

To gitara, na pewno zawitam.

A jeszcze pytanie co do % ulepszania, jak to będzie ? Od 0-5/6 100%, czy normalnie ? I jaki % na +7/8/9 ?

I ulepszacze będą do 65lvla ? : D Bo grałem troszke i na niektórych były a na niektórych było dopiero od 65lvl...

Nie no, to byłby bezsens... 55 KU do G, a itemy bez ulepszaczy.

Opublikowano

I ulepszacze będą do 65lvla ? : D Bo grałem troszke i na niektórych były a na niektórych było dopiero od 65lvl...

Opublikowano

Witam

Ja mam prosbe co do serwera zebyscie zmiejszyli szansze na zwoje i rady jak juz chciecie az tak bardzo system z tymi ku to dajcie rade/zwoj/dodanie/zmianke/potki/np10 pelerynek/medale szczescia/zwoj powrotu itp takie smieci bo wszystko tak czy siak bedzie gowno warte ku rady zwoje itp a i na te zwojei rady mniejsza szanse na zdobycie
Po prostu wprowadzic drop szkat (np skrzynia sathiru :D) z metkow/mobow i tam jakas szanse na rade zwoj jak dla mnie to by bylo lepsze rozwiazanie
A i jeszcze jak chcecie wprowadzac drop malz/prelr z metkow i bossow to jakies bardzo maly % szansy na drop , bardzo mi zalezy zeby zagrac na tym serwie ale nie wiem czy bedzie sens jak bedzie za latwo bo po miesiacu niskie lvl nie beda mialy jak zarabiac i nie beda chcieli zaczynaac gry przez co bedzie coraz miej osob na serwie
przykladem jest N*wEarth jak ja grajac tam to 3dniach mialem juz zayebiste EQ sokola+9 wyzywke+9 ebony 9 fmsa9 dobre sr bo tam dali za latwy dostep do malzy i bodzi
AA i jeszcze jedna prosba zeby szansa na ulepszenie itemkow byly jak na PLu ewnetualnie 10% wieksze bo na prawde jak na+9 bdzie wieksze od 50% to po tygodniu wszyscy beda latac w stalka+9 itp
pozdro
Opublikowano

No, no, no... Serwer zapowiada się bardzo fajnie. Pana Teodora to widzę pierwszy raz, NISMO troszkę sceptycznie nastawiony byłem przez tego pana... Jednak mam nadzieję, że ta osoba się zmieni i będzie starała utrzymać się serwerek :)

@

Macie jakiegoś jutubera ?

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

O której jutro możemy się spodziewać bety ? Rano czy pod wieczór ?

To już zależy. Niby nikt już nie chodzi do szkoły, ale jednak pod wieczór będzie więcej osób wolnych.

95495145614730418249.png

Opublikowano

Ci co mają wejść rano to wejdą rana a ci co wieczorem to wieczorem więc lepiej rano .

Nie inaczej, beta będzie czynna cały dzień.

95495145614730418249.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...