Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Sathir.eu

.Teodor #2

Sathir.eu  

569 użytkowników zagłosowało

1. 1. Bronie 75 lvl

2. 2. Ma??e

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O nowości cały czas będziemy aktualizować prezentację, w sumie szkoda, że tak chudo wygląda. Nt ww serwerów nie będę się wypowiadał - Balantia od wczoraj/dzisiaj nie działa, a Balmora... kto by chciał się męczyć na tak starym serwerze? Z resztą, to zapowiedź Sathiru nie serwerów z pod znaku B.

Ciastka w teamie niema? :O

• Odpowiedzi 408
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

powiedz mi tylko dlaczego Ciastka już niema w teamie skoro to miał być jego serwer

Opublikowano

Naprawdę gratuluję Ci dobrej wypowiedzi, dała mi wiele do myślenia. Wydaje mi się, że lepszą solucją byłoby 55 ku do G. Jeśli chodzi o konia, to nie dopisałem, że robimy go co trzy godziny. Co do tego 50% nie jest to koniecznie tak jak Wam się wydaje.

Jako, że jesteś w team chce coś napisać. Weź nie patrz na tą ankiete, bo ludzie chyba medium chcą to zrobić. Bronie 75 z wiedźmy ? Poje.bało. Chyba, że szkata leci z wiedźmy i taki sam % jak z rippera, to się mogę zgodzić. Druga sprawa małże z metinów. Okej, ale z metków +55 lvl i max 10% szansy na drop, bo potem będzie w chuj pereł na serwerze. Ku 10 ku i zwoje egzo, to jakieś ludzie z medium wbili. 10 ku bez zwojów lub 55 ku i rada i egzo. Rozumiem, że ku lecą po jednym z metków, bo jak wiecej to tylko jedna opcja 55 ku do G, bo tak ku będzie jak na triador nic nie warte.

Opublikowano

Jako, że jesteś w team chce coś napisać. Weź nie patrz na tą ankiete, bo ludzie chyba medium chcą to zrobić. Bronie 75 z wiedźmy ? Poje.bało. Chyba, że szkata leci z wiedźmy i taki sam % jak z rippera, to się mogę zgodzić. Druga sprawa małże z metinów. Okej, ale z metków +55 lvl i max 10% szansy na drop, bo potem będzie w chuj pereł na serwerze. Ku 10 ku i zwoje egzo, to jakieś ludzie z medium wbili. 10 ku bez zwojów lub 55 ku i rada i egzo. Rozumiem, że ku lecą po jednym z metków, bo jak wiecej to tylko jedna opcja 55 ku do G, bo tak ku będzie jak na triador nic nie warte.

A może ja nie mam ochoty ''aż'' tak się męczyć na serwerze ? Niech zostanie tak jak jest, bez zmian .. I Ankieta jest właśnie po to, aby gracze zadecydowali co i jak.. i o to w tym chodzi, co do niektórych użytkowników tego forum, nie rozumiem ich logiki .

Nismo, do 3 razy sztuka.. odpiszesz na pw ? :D

Opublikowano

powiedz mi tylko dlaczego Ciastka już niema w teamie skoro to miał być jego serwer

To nie miał być absolutnie jego serwer. Sathira robię dobry miesiąc, razem z Teodorem.

A może ja nie mam ochoty ''aż'' tak się męczyć na serwerze ? Niech zostanie tak jak jest, bez zmian .. I Ankieta jest właśnie po to, aby gracze zadecydowali co i jak.. i o to w tym chodzi, co do niektórych użytkowników tego forum, nie rozumiem ich logiki .

Nismo, do 3 razy sztuka.. odpiszesz na pw ? :D

Czasu nie mam, ogarnę się to napiszę.

Dlatego przywrócę 55 Ku i drop zwojów zostanie tak jak jest.

95495145614730418249.png

Opublikowano

On ma racje bo pisaliscie w prezce ze chcecie zachowac klimat "starego" metina wiec jest to bez sensu zeby z metkow / bosow lecialy bronie na 30lvl milion kd +4 z 1 bosa/metka jeszcze 10ku ze zwojami to jest przegiecie , bo nie bedzie na czym zarobic najlepiej (jak dla mnie) jakbyscie zrobili globala z wiekszymi troche ratami i z jakas mozliwoscia zdobywania rad zwojow zmianek itp zeby gralo sie tak jak na globalu bez isa . Bronie

75 powinny tylko z ripera leciec zeby sie wiecej natrudzic mniej kd powinno leciec i rozny + a nie same+4 a z bossow nie powinny wgl leciec (skrzynka jakis % na kamyczek malz ewentualnie 1-2% na perle)

pozdro

Opublikowano

On ma racje bo pisaliscie w prezce ze chcecie zachowac klimat "starego" metina wiec jest to bez sensu zeby z metkow / bosow lecialy bronie na 30lvl milion kd +4 z 1 bosa/metka jeszcze 10ku ze zwojami to jest przegiecie , bo nie bedzie na czym zarobic najlepiej (jak dla mnie) jakbyscie zrobili globala z wiekszymi troche ratami i z jakas mozliwoscia zdobywania rad zwojow zmianek itp zeby gralo sie tak jak na globalu bez isa . Bronie

75 powinny tylko z ripera leciec zeby sie wiecej natrudzic mniej kd powinno leciec i rozny + a nie same+4 a z bossow nie powinny wgl leciec (skrzynka jakis % na kamyczek malz ewentualnie 1-2% na perle)

pozdro

Dzieki, weźmiemy sobie to do serca.

Jest forum serwera?

Tak, robimy je cały czas. Na razie zabezpieczamy serwer www i ogólnie stronę.

95495145614730418249.png

Opublikowano

A jednak server mi sie spodobał :P napewno zagram

EDIT; Bedzie forum IPB?

Tak forum IPB i skin kompatybilny ze stroną :)

@top

Narzekaliście na brak nowości?

1. Uriel ~ Księgi Umiejętności

Uriel lubi poszerzać swoją bibliotekę. Przyjmie każdą książkę, nie musi być to dotycząca skilli postaci.

k07bhe.jpg

Po przeciągnięciu na Uriela księgi, otrzymujemy losowo - Radę bądź Zwój.

t7nvl7.jpg

2. Starsza Pani ~ Wzmocnienia i Zaczarowania

Starsza Pani ma o wiele większą moc niż wiedzieliśmy - można u niej wymienić zmianki na dodania i na odwrót. Jednak istnieje pewna zależność.

cpz2jw.jpgwdw6dn.jpg

kjsfvp.jpgxv15jw.jpg

ux984n.jpgux984n.jpg

3. Baek-Go ~ Marmury Polimorfii

W Metin2 kamienie +0-2 straciły swój użytek. Jednak Baek-Go potrafi zrobić z nich cuda!

6zndq5.jpgcn6lg6.jpg

kgxf1r.jpgh317pw.jpg

Poza nowościami... wziąłem się za pisanie misji ^^

un29xt.jpg

95495145614730418249.png

Opublikowano

@top

Uriel lubi poszerzać swoją bibliotekę. Przyjmie każdą książkę, nie musi być to dotycząca skilli postaci.

k07bhe.jpg

t7nvl7.jpg

Starsza Pani ma o wiele większą moc niż wiedzieliśmy - można u niej wymienić zmianki na dodania i na odwrót. Jednak istnieje pewna zależność.

cpz2jw.jpgwdw6dn.jpg

kjsfvp.jpgxv15jw.jpg

ux984n.jpgux984n.jpg

W Metin2 kamienie +0-2 straciły swój użytek. Jednak Baek-Go potrafi zrobić z nich cuda!

6zndq5.jpgcn6lg6.jpg

kgxf1r.jpgh317pw.jpg

un29xt.jpg

AHAH PISANIE MISJI ? TO SA GOTOWE MISJE Z PACZKI QUESTOW Z ALMANTI .. BEKA Z TYPA CO NAPISAŁ Xdddddd

Nie polecam , nimso ma zepsuta reputacje i raczej to nie ruszy

ELo...

oLqzgYC.png

Opublikowano

AHAH PISANIE MISJI ? TO SA GOTOWE MISJE Z PACZKI QUESTOW Z ALMANTI .. BEKA Z TYPA CO NAPISAŁ Xdddddd

Nie polecam , nimso ma zepsuta reputacje i raczej to nie ruszy

ELo...

Almantia? Nie znam raczej. Kwestia mojej reputacji zostaje u mnie i raczej nikomu nic do tego.

95495145614730418249.png

Opublikowano

Almantia? Nie znam raczej. Kwestia mojej reputacji zostaje u mnie i raczej nikomu nic do tego.

Dziwne że wszystkie questy na tym screenie są z ich paczki wiec pjona , taka reputacje jaka sobie wykreowałeś taka masz ...

oLqzgYC.png

Opublikowano

Dziwne że wszystkie questy na tym screenie są z ich paczki wiec pjona , taka reputacje jaka sobie wykreowałeś taka masz ...

Chyba nie widziałeś ich od środka więc pjona, reputację zawsze można naprawić.

95495145614730418249.png

Opublikowano

@Nismo mam takie pytanko czy chcielibyście na starcie juz na forum Mod-a chyba ,ze juz macie mam duzo czasu wiadomo wakacje :D. Jezeli chodzi o doswiadczenie to jakies mam :P byłem około 5 razy mode-m na forach IPB moim zdaniem znam sie na tym :).

Pozdrawiam

Opublikowano

Na to poczekaj, aż pojawi się forum :)

@top

Przewiduję około 20 autorskich misji nie związanymi zupełnie z fabułą znaną nam z globalnych serwerów.

95495145614730418249.png

Opublikowano

Może i się wziąłeś za pisanie misji ale chyba nie tych pokazanych bo te wszystkie były na Almantii i Grayscie.

Opublikowano

@top

k07bhe.jpg

t7nvl7.jpg

cpz2jw.jpgwdw6dn.jpg

kjsfvp.jpgxv15jw.jpg

ux984n.jpgux984n.jpg

6zndq5.jpgcn6lg6.jpg

kgxf1r.jpgh317pw.jpg

un29xt.jpg

Nie będzie zbyt łatwo, jeśli chodzi o zwoje/rady? Nie lepiej dać system: 3 księgi = 1 rada/zwój losowo?

Żeby to też było coś warte, a czytanie skilli nie było zbyt łatwe. Co o tym sądzicie?

www.astium.pl

kubfch.jpg

Opublikowano

Drop - masa syfu typu kd+2 i bronie na 30 (z czasem nic nie będą warte), albo milion kd+4, nieprzemyślany gniot, odradzam gry szkoda czasu.

Zwykłe gó*** w ładnym papieru, zresztą już wszyscy się do tego przyzwyczaili.

Opublikowano

Za ile punktów są marmury tupu dziki sługa , młody pająk (ogólnie marmury do expa) i jak często dropią księgi poli ?

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Może i się wziąłeś za pisanie misji ale chyba nie tych pokazanych bo te wszystkie były na Almantii i Grayscie.

No to jest prawda, nie wszystkich misji.

95495145614730418249.png

Opublikowano

gdyby nie ta szkrzynka u npc ( to chyba zmianki) to bym zagral ;)

i gdyby nie te 10 kamoli do g1 ...

era hardow sie skonczyla kur\/\/@ wiec pozdro teraz na topie sa medium/4fun :D

Opublikowano

Naprawdę gratuluję Ci dobrej wypowiedzi, dała mi wiele do myślenia. Wydaje mi się, że lepszą solucją byłoby 55 ku do G. Jeśli chodzi o konia, to nie dopisałem, że robimy go co trzy godziny. Co do tego 50% nie jest to koniecznie tak jak Wam się wydaje.

Haha jebiesz sie sam w sobie.

1.Robimy co 1 sekunde napisał Teodor

2. Robimy co 1 godzine napisal teodor

3. Robimy co 3 godziny zapomnialem napisac napisal Nismo.

Ludzie w prezce sie gubicie wiec jak wy server poprowadzicie. Tak wgl jesli ma byc 55 ku do G to ja podziekuje. Dajcie same egzo bez rad i juz. Niech bedzie latwiej z tymi skilami na G/P. Boszee .

http://www.mpcforum.pl/topic/1026053-pwifi-fastem/

PROSZE O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FATEM LIMI LIKE ZA SZYBA POMOC!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...