Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Sathir.eu

.Teodor #2

Sathir.eu  

569 użytkowników zagłosowało

1. 1. Bronie 75 lvl

2. 2. Ma??e

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Almantia? Nie znam raczej. Kwestia mojej reputacji zostaje u mnie i raczej nikomu nic do tego.

O bosze nismo przecież koleś od Almantii Was sponsoruje , co za żałosny typ jednym słowem , takie rzeczy to pisz do starej albo kolegów z placu :) Tak czy inaczej startu nie będzie zobaczycie sami :)

• Odpowiedzi 408
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O bosze nismo przecież koleś od Almantii Was sponsoruje , co za żałosny typ jednym słowem , takie rzeczy to pisz do starej albo kolegów z placu :) Tak czy inaczej startu nie będzie zobaczycie sami :)

I specjalnie dlatego zrobiłeś nowe, anonimowe konto? ^^

64349649036432363794.png

Opublikowano

a może debilko zablokowali mi wczesniejsze ? :) myśl parówo . i weź pisz do hoolsa czy jak on tam ma to ten co się jąka i zrozumieć się go nie da zeby mnie straszył :( już sie boje :D NIE POLECAM SERWERA :)

Opublikowano

Sponsoruje nas gościu z Almanti?! :O Kurde blaszka, nawet konta na forgame nie mam, chyba czas do Hayi napisać.

95495145614730418249.png

Opublikowano

Ten system u uriela jest zly (ten serwer ma byc hardem) powinno sie dawac jakies 3-5ku i za to losowo np 1dodanie/1zmianka/rada/zwoj/potki/medal szczescia/kilka pelerynek/i inne syfy i na rady zoje(lepsze itemki mniejszy % powinien byc

I na marmurki wiecej pktow powinno byc bioroac pod uwage to ile leci kdkow z 1 metka

P.S to ma byc hard jak go troche utrudnicie zeby nie bylo za latwo to na 100% zagram oraz polece znajomym :D tylko zrobcie z tego serwa hard a nie medium

Opublikowano

Marmurki za więcej pkt, mówisz tak bo pewnie będziesz grał BODYM/WP a jeśli zwiększą pkt to archer będzie miał ciężej jeśli chodzi o marmurki. Niech zostanie tak jak jest.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ten system u uriela jest zly (ten serwer ma byc hardem) powinno sie dawac jakies 3-5ku i za to losowo np 1dodanie/1zmianka/rada/zwoj/potki/medal szczescia/kilka pelerynek/i inne syfy i na rady zoje(lepsze itemki mniejszy % powinien byc

I na marmurki wiecej pktow powinno byc bioroac pod uwage to ile leci kdkow z 1 metka

P.S to ma byc hard jak go troche utrudnicie zeby nie bylo za latwo to na 100% zagram oraz polece znajomym :D tylko zrobcie z tego serwa hard a nie medium

Tylko teraz tak, zmieniłem właśnie ilość książek na 3. Jeśli chodzi o drop, cały czas go robimy.

95495145614730418249.png

Opublikowano

Tylko teraz tak, zmieniłem właśnie ilość książek na 3. Jeśli chodzi o drop, cały czas go robimy.

czemu mi strona nie dziala i za ile by było forum jeżeli można wiedzieć.

czekam na start nie ma innej opcji żeby nie zagrać na serwerze :))

Opublikowano

We wszystkich się kurwa jebiecie nismo..

W prezce na początku patrze o eleganto serwer, jeden komentarz jakiegoś randoma i nagle zmieniacie wszystko, przez co serwer staje się dupny.

System u uriela był dobry, 1 ku 1 rada/egzo. KU niekoniecznie 10 tylko dobrze 55.

Nagle po komentarzu jakiegoś typa wszystko obracacie 180 stopni, irytuje mnie to, bo prezentacja w 50% nie zgadza się z tym co mówicie.

Opublikowano

W prezce na początku patrze o eleganto serwer, jeden komentarz jakiegoś randoma i nagle zmieniacie wszystko, przez co serwer staje się dupny.

System u uriela był dobry, 1 ku 1 rada/egzo. KU niekoniecznie 10 tylko dobrze 55.

Nagle po komentarzu jakiegoś typa wszystko obracacie 360 stopni, irytuje mnie to, bo prezentacja w 50% nie zgadza się z tym co mówicie.

Teodor jednemu serwerowi ukradł pliki i dał na mpc forum , czy on świeci przykładem ? kretyństwo nic więcej :) żeby mu stara jeża urodziła.

Opublikowano

Nagle po komentarzu jakiegoś typa wszystko obracacie 360 stopni, irytuje mnie to, bo prezentacja w 50% nie zgadza się z tym co mówicie.

Ymm, chciałeś napisać 180 stopni. Na takie hejty nie zwracajcie uwagi.

95495145614730418249.png

Opublikowano

Ymm, chciałeś napisać 180 stopni. Na takie hejty nie zwracajcie uwagi.

Tak, pomyliłem się.

Hejty? Człowieku, wbijam wczoraj na zapowiedź patrze wszystko elegancko, a potem wszystko zmieniacie, więc chyba serwer nie zgadza się z prezentacją.

Pisałeś, ze albo 50%, albo więcej ulepszanie, a nagle mówisz, że tylko nam się wydaje że tak łatwo będzie, potem zmieniasz 3 - 5 ku za rade/egzo, potem jeszcze coś i tak ciągle coś zmieniasz.

Ok rozumiem, czytasz komentarze i robisz to co ludzie zechcą, lecz na razie wygląda to tak, że jeden komentarz i zmieniasz nagle 180 stopni, trochę mnie to dziwi, bo lepiej byłoby zapytać ludzi albo w ankietę to zamieścić..

Opublikowano

Serwer jest na szczęście w jeszcze elastycznej fazie, gdzie możemy wybrać najbardziej optymalne rozwiązanie. Jeśli chodzi o ulepszanie, to na razie jest dobrze (sam testowałem) a ku zostają tak jak jest, 3 ku za radę/egzo. Teraz jedynie udoskonalamy drop + piszemy questy, bo to nam zostało.

95495145614730418249.png

Opublikowano

Wolałbym 55 ku z radami i zwojami żeby to było coś warte... Głosują chyba jakieś osoby, które właśnie skończyły grać na dwudniowym easy... Serwer ma być hard, a nie medium.

Mówie Ci, że jak dasz 10ku do G będzie to co na Balantii i to co sie dzieje teraz na Triadorze - 2 tygodnie po starcie i takie ku jak duchowe uderzenie, czy wir miecza będą leżały na ziemi...

Zarobek bedzie tylko na metinach 85/90, i na bossach 75+.

Opublikowano

Wolałbym 55 ku z radami i zwojami żeby to było coś warte... Głosują chyba jakieś osoby, które właśnie skończyły grać na dwudniowym easy... Serwer ma być hard, a nie medium.

Mówie Ci, że jak dasz 10ku do G będzie to co na Balantii i to co sie dzieje teraz na Triadorze - 2 tygodnie po starcie i takie ku jak duchowe uderzenie, czy wir miecza będą leżały na ziemi...

przecież jest 55ku do G (?) więc, o co kaman ? :D

Opublikowano

Cofnąłem wczoraj na 55 ku do g.

95495145614730418249.png

Opublikowano

przecież jest 55ku do G (?) więc, o co kaman ? :D

No jeszcze lepiej. Nie no nic nie zmieniacie o 180 stopni.. Chyba po to jest ankieta nie? A ty już zmieniasz ana 55ku. W dupie to mam że jakiemuś człowiekowi zachciało sie 55ku do G. No to wypier... na Ravie... Jezu chyba większość chce 10ku więc chyba demokracja sie liczy. Zmieniacie tyle, że mi się odechciało grać na serwerze. Jeszcze chyba nic co zmieniliście nie wyszło na korzyść. Chcecie to róbcie i zmieniajcie. Ja takie coś pierdziele i jak dalej będziecie zmieniali to ja dziękuję i żegnam.

Opublikowano

Teodor jednemu serwerowi ukradł pliki i dał na mpc forum , czy on świeci przykładem ? kretyństwo nic więcej :) żeby mu stara jeża urodziła.

rany, jakie dzieci na tym mpcforum się chodują.. Naprawdę nie wiem czy się śmiać czy płakać o.O

Ja może bym pisał twoim stylem na mpc jakbym był w podstawówce i ojciec by mi spierdolił z domu bo naprawdę się tego czytać nie da.

Invoriabanenr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...