Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Sathir.eu

.Teodor #2

Sathir.eu  

569 użytkowników zagłosowało

1. 1. Bronie 75 lvl

2. 2. Ma??e

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 408
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chyba off, mi też nie działa. Ogólne wrażenie to nie za dobre. Strasznie bonusy wchodzą ponad 150zmian żeby int i nno weszło i dalej nic.. Nwm po co jest silny na ludzi 1%, 3% 6% i 10%... Straszne to. Rozumiem Hard no ale bez przesady.

Opublikowano

W sumie mi sie podoba to ze wchdoza chu.jowe bonusy poniewaz nie bedzie wysypu niby pro graczy ktorzy beda mieli w jednym eq full abs na wszystko.

słaby jestem w te miecze...

Opublikowano

Mam nadzieje, że przez tą dłuższą przerwe zrobią coś porządnego, bo jak na razie to wrażenia slabe...

I jeśli chodzi o liczbe graczy... To na oficjalnym nie spodziewałbym sie nawet 500osób. Chyba, że macie świetną reklame, która to zmieni.

Opublikowano

Idac dalej ta droga to prowadzi do urozmaicenia pve oraz pvp gdyz wtedy nie wiadomo czy gracz ma kox bony wrecz odwrtonie.Druga sprawa jest tak ze dodania i zmiany sie zaczely dodawac w duzej ilosci po zalogowaniu i jak moj brat zrobil postac 5minut wczesniej niz ja dostal buty do szybkosci poruszania sie a ja juz nie :(

Opublikowano

Ale to chyba nie pojmujecie pojęć. Nawet nie wstawiliśmy bety do publikacji a tym bardziej to nie jest oficjalna wersja. Po to gracie, by wyłapać wszystkie bugi.

95495145614730418249.png

Opublikowano

Ale to chyba nie pojmujecie pojęć. Nawet nie wstawiliśmy bety do publikacji a tym bardziej to nie jest oficjalna wersja. Po to gracie, by wyłapać wszystkie bugi.

to przeciez ludzie pisza co im sie nie podoba lul.

Opublikowano

Beta o 16. Ale ciekawe jak wyjdzie oficjal. Bo dzisiaj rano to do dupy wyszło. Bony wbijają masakrycznie, nigdzie jeszcze tak nie widziałem. ;d Graczy pewnie będzie mało. Mowicie, że macie youtuberów ale linka to nie dacie.... Nie wiem co myśleć o serwerze. Bo ja kma grać 200osób to ja podziękuję.

Opublikowano

Przede wszystkim zależy ile będzie graczy na oficjalnym starcie. Bo jak z 200osób, to nie ma sensu męczyć dupsko na hardzie jak gra nas garstka;/

Opublikowano

Spieszcie sie bo nie ma co robic ....

Że tak spytam, ale kogo to obchodzi ? -.-

do 16 nie wytrzymasz ? Nie rozumiem takich ludzi, idź na dwór, pograj na innym serwerze, pograj w cs'a cokolwiek.. xD

Opublikowano

o 16 official? to se popatrze jak szybko wbić 30lvl xDDD może serie z tego nagram

omg.. BETA O 16 ! czytaj kilka postów wyżej, a nie ostatnie to będziesz wiedział.. -.-

Opublikowano

Kogo macie jako youtubera?

Na jakich forach macie prezentacje?

Gdzie będzie można zgłaszać bugi (prócz ts)?

Kiedy będzie forum?

1373443667-U470250.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...