Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] SF Avintia

.Teodor #2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ukradliście pliki, zepsuliście wszystko i to jeszcze my was zdenerwowaliśmy.

Mega jesteście :x

Akurat do ciebie nic nie mam, ale nie dość, że dałem wam te pliki, dostałem jeszcze bana, to ktoś wrzuca prywatną rozmowę z ts. ;x

64349649036432363794.png

Opublikowano

Ja jestem fałszywy?

To ciastek odszedł (usuwając wszystko).

Mógł po prostu odejść ale chciał się zabawić i nas upokorzyć. A ty właśnie to robisz przez publikacje tych plików.

Co prawda te pliki to syf. Teraz na dedyku mamy je ogarnięte.

Co ja wam takiego zrobiłem???

Opublikowano

Ja jestem fałszywy?

To ciastek odszedł (usuwając wszystko).

Mógł po prostu odejść ale chciał się zabawić i nas upokorzyć. A ty właśnie to robisz przez publikacje tych plików.

Co prawda te pliki to syf. Teraz na dedyku mamy je ogarnięte.

Co ja wam takiego zrobiłem???

Kurwa mówię, że Ty nic.

Chodzi mi o waszego Shadersa zajebistego pro elo kurwa hakjera i Multiego.

64349649036432363794.png

Opublikowano

No to co nismo do mnie ma.

A o co właśnie chodzi z shadersem.

Bo mnie wtedy nie było...

Do Ciebie również nic nie ma, chyba jedyny Ty ogarniałeś. Chodzi o samą sytuację z Shadersem i spółką którzy wyjebali ich na zbity pysk za nic.

Dokładnie teraz są one syfem od paru godzin je juz naprawiamy

xD

1351279892-U721655.jpg
Opublikowano

oj Teodor 15 letni gówniarzu broń sobie ciastka , taka prawda że on nazywając siebie "technikiem" nic nie potrafi zrobić a prosi się innych o pomoc i tak cały czas , on nic nie zrobił na tym serwerze a pliki ukradł , taki typek na liścia z Ciebie , po co się wypowiadasz nawet jak nie było Cię przy tej rozmowie ? :) wyobraźnia dzieciaka .

bez gif.

Opublikowano

oj Teodor 15 letni gówniarzu broń sobie ciastka , taka prawda że on nazywając siebie "technikiem" nic nie potrafi zrobić a prosi się innych o pomoc i tak cały czas , on nic nie zrobił na tym serwerze a pliki ukradł , taki typek na liścia z Ciebie , po co się wypowiadasz nawet jak nie było Cię przy tej rozmowie ? :) wyobraźnia dzieciaka .

Ej, pierdol się.

Btw.

Nie było mnie przy rozmowie, ale widziałem ją, bo wasz zajebisty Multi dał ją na mpc - dlatego kurwa wrzucam pliki, co nie? :x

64349649036432363794.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...