Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Violent Online # 125 Cap # Open Beta # Orginal Files ZAPRASZAM

netiv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja powiem wam jedno: Muru nie wybudowali w jeden dzień, tak samo rzeki budują się nawet przez wieki, więc czas jest po naszej stronie i cierpliwośc :)

29979.gif
  • Odpowiedzi 270
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zgodze się z tobą , lecz jego opinia jest zła , co do bugów nie ma zadnych co do IM jest narazie Tymczasowo Off.

GM robi all tak aby było dobrze . to tyle co chciałem napisać.

"Lecz jego opinia jest zła", rozjebałeś mnie. Napiszę jeszcze raz, to forum jest po to, aby wyrazić swoje zdanie. Ta wypowiedź może być pozytywna względem serwera lub negatywna. Równie dobrze mógłbym napisać, że Twoja ortografia rani mi oczy.

a kiedy koveea ma sie pojawic ? wiesz moze cos ?

Dziś już była online, ale godniejszym serwerem do polecenia będzie Velestia, z racji tego, że jest stabilna.

@Down

Nie spinaj dzieciak, jak już udzielasz się na tym forum, to napisz sobie na brudno i daj mamie do sprawdzenia. Właśnie to jest przykład pachoła w polskiej gildii. Naucz się składać zdania chociaż, bo to hańba dla ojczystego języka, poza tym odstaw silka i złap za jakieś książki.

Opublikowano

"Lecz jego opinia jest zła", rozjebałeś mnie. Napiszę jeszcze raz, to forum jest po to, aby wyrazić swoje zdanie. Ta wypowiedź może być pozytywna względem serwera lub negatywna. Równie dobrze mógłbym napisać, że Twoja ortografia rani mi oczy.

Jak Ci rani kurwa oczy to wypierdalaj stąd... ja pierdole , człowieku umeisz czytać ze zrozumieniem ? Napisał on takie coś :

""" wybaczcie , ale ja podziekuje za ten server . poczekam na coś naprawde

godnego uwagi... jak narazie bug za bugiem... server nie ogar , fakt

lagow nie mama ale są dc... wogole nic w nim ciekawego nie ma.. item

start nie ma , sp nie , quest na start nie , sosy w npc nie... CZYsty

server z bugami na dodatek....

widzialem , mialem okazje gran na lepszych serverach... Na dniach

napewno coś ruszy także i tak pewnie ludzie co tu graja zrezygnuja :) """

Po 1 : Napisał dziekuje bla bla że tutaj jes mało dodane , nie ma soxów nie ma golda nie ma itemków na start...

że idzie na jakiś inny serwer, ale kogo to obchodzi ? i po jaką cholere pisze że my też zrezygnujemy... dla niego najlepiej mieć

140 lvl Full Sun + 151251252521 FB Staty 100% i być koksem a inni niech spierdalają ? tak ? więc zanim coś napiszesz

to kurwa przemyśl to i potem pisz....

sro2012122323453851.jpg

Name Server : DemonRoad

Name : RetroX

Level cap : 140

Bulid : Fire : 140. Light : 120. Pacheon : 140. Cold : 20.

Opublikowano

Nie od razu Kraków zbudowano hola hola poczekajcie jeszcze z 2/3 dni i będzie wszystko w porządku nie ma co rezygnować Panowie i Panie troszkę cierpliwości a na pewno będzie nam się grało ZA IŚCIE na tym serwerze :)

Opublikowano

Gdzie wy widzicie jakieś bugi ,ja tylko z jednym się spotkałem ,mój pet zbiera same śmieci i tyle .Nie spotkałem się z żadnym innym bugiem ,więc o huj wam chodzi

Opublikowano

Gdzie wy widzicie jakieś bugi ,ja tylko z jednym się spotkałem ,mój pet zbiera same śmieci i tyle .Nie spotkałem się z żadnym innym bugiem ,więc o huj wam chodzi

To sa debile, zapewni to sa fani tego tiger na youtube ;)

Opublikowano

bot working 100 % yeaa oH yEAA

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

Jak Ci rani kurwa oczy to wypierdalaj stąd... ja pierdole , człowieku umeisz czytać ze zrozumieniem ? Napisał on takie coś :

""" wybaczcie , ale ja podziekuje za ten server . poczekam na coś naprawde

godnego uwagi... jak narazie bug za bugiem... server nie ogar , fakt

lagow nie mama ale są dc... wogole nic w nim ciekawego nie ma.. item

start nie ma , sp nie , quest na start nie , sosy w npc nie... CZYsty

server z bugami na dodatek....

widzialem , mialem okazje gran na lepszych serverach... Na dniach

napewno coś ruszy także i tak pewnie ludzie co tu graja zrezygnuja :) """

Po 1 : Napisał dziekuje bla bla że tutaj jes mało dodane , nie ma soxów nie ma golda nie ma itemków na start...

że idzie na jakiś inny serwer, ale kogo to obchodzi ? i po jaką cholere pisze że my też zrezygnujemy... dla niego najlepiej mieć

140 lvl Full Sun + 151251252521 FB Staty 100% i być koksem a inni niech spierdalają ? tak ? więc zanim coś napiszesz

to kurwa przemyśl to i potem pisz....

Na chuj się spinasz . Sam stąd wypierdalaj . I na chuj się udzielasz skoro gówno wiesz. Server już od 2 lata próbujesz postawić , a pamiętam na gg jak mi dupe kiedyś lizałeś żebym ci pomógł w serverze , jesteś żałosny a to czym ty się chwalisz to jest na poziomie dziecka , że potrafisz ddosa walnąć ? że masz program? chyba kurwa DDosa Gadu-gadu potrafisz walnąć ;] człowieku ogarnij się bo jesteś dla mnie takim człowieczkiem który tylko zaczepi szuka , wydaję mi się też że jesteś strasznie zapatrzony w siebie i twoje umięjętności.

nie mam na celu ci ubliżyć.. ale może te słowa trafią do twojej pustej głowy...

Co do servera ?? powiem tak... nikt mi nie zabroni wyrazić swojej opinii. nawet ty i twoi koledzy.

Tutaj wyrażać opinie na temat servera może każdy...

Ale opinie na temat ludzi?? pomyliłeś forum człowieczku... wejdź na portale społecznościowe jeżeli chcesz kogoś zbluzgać.. a tutaj piszemy tylko na temat servera. Tyle ode mnie .. mam nadzieję że przeczytasz to i nie odpowiesz bo nie chce mi się czytać tych Disów... typowy hejter.

@edit

nie nie szukam servera troll x2321312 exp..

a jak bym chcial grać na globalu to bym poszedł grać.. a to jest privat prawda??

@EDIT 2

A i jeszcze jedno , jeśli dostane jakie kolwiek upomnienie to proszę o rozdanie też dla innych napinaczy w tym temacie =)

@EDIT3

Żeby nie było , nie skreślam tego servera... Do puki nie będzie czegoś fajnego , pogram tu , zobaczymy czy coś tu zmienią.

Opublikowano

Dlaczego nie mogę się zalogować odpala mi gra okno logowania wpisuje dane i connect i nic nie reaguje tak cały czas a jak dam select serwer tam nie ma żadnego serwa

Opublikowano

Co się dzieje z serwerem? Włączam launcher i czekam na odpowiedź i nic >.< cały czas się mi "ładuję" hmm. Też macie podobny problem?

@Edit: Działa ! :)

True love survives all

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...