Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Violent Online # 125 Cap # Open Beta # Orginal Files ZAPRASZAM

netiv

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 270
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak wgl ludziska, zróbcie jedną gildie max 2, wtedy będą one przynajmniej aktywne, i zawsze się ludzi dobierze do wszystkiego.

A bot na pewno jakiś będzie działac, tylko chwilowo sami nie wiedzą co i jak :)

Ciekawi mnie exp za unique, oraz % alchemi, bo nie zostało to uwzględnione w opisie serwera.

Jakieś itemki na start? Odrobina kaski na potki?:>

Czy Magic Lucky Powder będzie dostępny? czy tylko normalny lucky.

Jak dla mnie, brakuje odrobinę dokładniejszych informacji, ale to jedynie moje zdanie.

29979.gif
Opublikowano

@up

Właśnie tego nie rozumiem po co każdy chce być masterem ! Z tym wiąże się odpowiedzialność....

Najlepiej mieć jedna dobra guild i aktywna, która ma duży dmg na sercu niż 5 guild w uni. Widziałem dużo przypadków gdzie obca guild bez uni odbijała fortece za frajer xD

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Z jedną gildią nie wypali ponieważ każdy polaczek chce być masterem

to nic... zwłaszcza, że nie potrafią się na FW zapisać haha;| bo np mają blue screen xD i cały dzień instalują windowsa :D

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Proponuje aby Nagi wypowiedzial sie czy jestem dobrym masterem gildi :) I np RetroX i kilka innych osob i wtedy wszystko bedzie tutaj napisane ile juz gildi na ilu serwach doprowadzilem do zwyciestwa z forteca oczywiscie nie jakas bandit tylko z takiej co jest najwiecej zarobku i duzo zabawy(Hotan , Constantinople) itp itd :)

579571423327107377857.png

Opublikowano

@up

Dobra dobra nie chwal się xD Najważniejsze żeby ludzi wbijali na ts podczas fortecy nawet jak nie mają mikro :D Nawet jak mają głoś 12 latka TO NIC NIE ZNACZY xD

Opublikowano

Proponuje aby Nagi wypowiedzial sie czy jestem dobrym masterem gildi :) I np RetroX i kilka innych osob i wtedy wszystko bedzie tutaj napisane ile juz gildi na ilu serwach doprowadzilem do zwyciestwa z forteca oczywiscie nie jakas bandit tylko z takiej co jest najwiecej zarobku i duzo zabawy(Hotan , Constantinople) itp itd :)

Może jestem mało obeznany, ale nigdy nie widziałem, abyś doprowadził gildie chociaż do fw. No, ale ja nie o tym. Większość Polaków wybiera international gildie, bo jest całkiem inna atmosfera. W polskich nie da rady obejść się, bez bluzgów dzieci, płaczu i innych śmieci.

Opublikowano

Może jestem mało obeznany, ale nigdy nie widziałem, abyś doprowadził gildie chociaż do fw. No, ale ja nie o tym. Większość Polaków wybiera international gildie, bo jest całkiem inna atmosfera. W polskich nie da rady obejść się, bez bluzgów dzieci, płaczu i innych śmieci.

Uwierz mi, że jak gadasz z kimś na ts jest inaczej :) My bierzemy wszystko 4FUN często jest pompa na ts z byle czego xD

Dodam: Masz w chuj razy lepsze zgranie niż w jakieś International bez ts ! Tu masz komendę i wiesz co masz robić :P

Opublikowano

Czemu nie widziales? Bo nigdy nie gosciles w mojej gildi na serwach DemonRoad , FornaX i kilka innych . Osobiscie ja jako master gildi mam swoje zasady w czasie fortecy kazdy musi byc na tsie niewazne czy ktos ma mikro czy tez nie :)

Co do Polskiej gildi bluzgów itp W kazdej gildi da sie to ogarnac aby byl spokoj :)

579571423327107377857.png

Opublikowano

Czemu nie widziales? Bo nigdy nie gosciles w mojej gildi na serwach DemonRoad , FornaX i kilka innych . Osobiscie ja jako master gildi mam swoje zasady w czasie fortecy kazdy musi byc na tsie niewazne czy ktos ma mikro czy tez nie :)

Co do Polskiej gildi bluzgów itp W kazdej gildi da sie to ogarnac aby byl spokoj :)

ja dojde do was ale nie bede wlazil na ts'a ja wiem co robic ^^ wgl do fortecy musze miec muze :D

Opublikowano

Uwierz mi, że jak gadasz z kimś na ts jest inaczej :) My bierzemy wszystko 4FUN często jest pompa na ts z byle czego xD

Dodam: Masz w chuj razy lepsze z graniem niż w jakieś International bez ts ! Tu masz komendę i wiesz co masz robić

Ts działa tak samo w international gildii. Większość ludzi potrafi posługiwać się angielskim, więc na ts'ie jest niezła zabawa i równie dobre zgranie.

Nie uwierzę, dopóki nie zobaczę na własne oczy. Byłem w kilku polskich gildiach i mam już wyrobione zdanie.

Opublikowano

@UP

mogę sie założyć z tobą że w ciągu dzisiejszego dnia od OPEn nie wbijesz nawet 80 lvl :) zakadamy się ? :) na x100 exp?

myślisz że x100 exp to jest chwila moment lvl? mylisz się :) a jak będzie dużo osób grało to już całkie spoty zawalone i nie bedziesz miał gdzie expić :)

Na Zinor SRO wbiłem 120 w jeden dzień >> Exp x50.

Opublikowano

@up

pliki vsro + jakie eq na start ehh To nie było nic trudnego ! Tu będzie się inaczej expiło zobaczysz po starcie ! Te pliki są podobne do obecnych na isro więc super rozgrywka

sro2013021502053955.jpg
sro2013021502070125.jpg

aaa i exp nie był przypatkiem taki ?
85042627.jpg

Ta arena jest pro :) Ale będzie fajna rozgrywka jak wbije dużo ludu na serwa ;p

Opublikowano

Ts działa tak samo w international gildii. Większość ludzi potrafi posługiwać się angielskim, więc na ts'ie jest niezła zabawa i równie dobre zgranie.

Nie uwierzę, dopóki nie zobaczę na własne oczy. Byłem w kilku polskich gildiach i mam już wyrobione zdanie.

Trochę błędnie na to spoglądasz. Nie można pod żaden "wzór" podstawić zachowania graczy, bo praktycznie zawsze jest ono różne.

To, że często ktoś lubi czuć władzę w palcach, która niestety deprawuje to część naszego społeczeństwa.

Jednak nadal uważam, że błędnie to rozumujesz.

Opublikowano

A kiedy planowany Start ?

Trochę błędnie na to spoglądasz. Nie można pod żaden "wzór" podstawić zachowania graczy, bo praktycznie zawsze jest ono różne.

To, że często ktoś lubi czuć władzę w palcach, która niestety deprawuje to część naszego społeczeństwa.

Jednak nadal uważam, że błędnie to rozumujesz.

To ty to źle rozumujesz mu chodziło o to że jak ludzie chcą się poznać to się poznają nie ważne skąd są ale i tak się dogadają
masz przykład Godziny szczytu czarny z chinolem się zaprzyjaźnili ale Donkichot ma racje na tsię można się porozumieć z każdym
i może być naprawdę śmiesznie oraz przyjacielsko więc skończ pier... że on źle spogląda -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...