Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Violent Online # 125 Cap # Open Beta # Orginal Files ZAPRASZAM

netiv

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 270
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ta -.- , dajcie jakis inny ...

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

nie wiem jak wy ale ja w grze jestem ... He He

Opublikowano

101 ; ) alchemia to jest tragedia .. pali na +1/+2 z lucki , drop itemow tak samo słaby .. wypadaja elki drobiazki ale itemy zadko , alchemia to jest raczej 1x.

Opublikowano

wybaczcie , ale ja podziekuje za ten server . poczekam na coś naprawde godnego uwagi... jak narazie bug za bugiem... server nie ogar , fakt lagow nie mama ale są dc... wogole nic w nim ciekawego nie ma.. item start nie ma , sp nie , quest na start nie , sosy w npc nie... CZYsty server z bugami na dodatek....
widzialem , mialem okazje gran na lepszych serverach... Na dniach napewno coś ruszy także i tak pewnie ludzie co tu graja zrezygnuja :)

@Znalazłem LEGIT online :) 100 cap eu /ch

Opublikowano

nie chcesz nie graj nikt ci nie zabroni ... , dopiero od wczoraj wieczor serwer stoi i ci powiem że od tej pory cały czas coś robią i naprawiąją ... dodają itd

Opublikowano

fajny serwerek, polecam !

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

wybaczcie , ale ja podziekuje za ten server . poczekam na coś naprawde godnego uwagi... jak narazie bug za bugiem... server nie ogar , fakt lagow nie mama ale są dc... wogole nic w nim ciekawego nie ma.. item start nie ma , sp nie , quest na start nie , sosy w npc nie... CZYsty server z bugami na dodatek....

widzialem , mialem okazje gran na lepszych serverach... Na dniach napewno coś ruszy także i tak pewnie ludzie co tu graja zrezygnuja :)

@Znalazłem LEGIT online :) 100 cap eu /ch

Czlowieku zastanów sie co Ty piszesz. Jaka jest nazwa tematu ?

Czyli co to oznacza? ze mozesz sie wszystkiego spodziewac dokladnie tego ze sa bugi bo wkoncu to jest OPEN BETA. W grze jest zrobiona funkcja do reportowania bugów do gma i kazdy gracz jak znajdzie buga reportuje.Zobacz ze GM co chwile naprawia bugi. Po tym co napisales widze ze interesuje Cie Server z exp 500x sp 450x SP na start 1m pelno golda itp itd czyli widzac po Tobie zmieniasz serva jak codziennie skarpety. Sosy w Npc? Za ciezko sie expi? Chyba nie miales doczynienia na GLOBALU. A co do osob to uwierz ze nie zrezygnuja tu grania bo server ZAJEBISTY ma Anty DDoS a gracze Ci nie pojda na jakiegos innego serva co juz na starcie bedzie dosowany i padnie posypie sie caly config itp.

579571423327107377857.png

Opublikowano

@Up No dokładnie, zgadzam się z Tobą, zajebisty server. Szukałem takiego servera na którym nie ma wykokszonych broni na starcie, nie dostajemy avatara odrazu, nic tylko grać ;] Polecam Server.

Opublikowano

Czlowieku zastanów sie co Ty piszesz. Jaka jest nazwa tematu ?

Czyli co to oznacza? ze mozesz sie wszystkiego spodziewac dokladnie tego ze sa bugi bo wkoncu to jest OPEN BETA. W grze jest zrobiona funkcja do reportowania bugów do gma i kazdy gracz jak znajdzie buga reportuje.Zobacz ze GM co chwile naprawia bugi. Po tym co napisales widze ze interesuje Cie Server z exp 500x sp 450x SP na start 1m pelno golda itp itd czyli widzac po Tobie zmieniasz serva jak codziennie skarpety. Sosy w Npc? Za ciezko sie expi? Chyba nie miales doczynienia na GLOBALU. A co do osob to uwierz ze nie zrezygnuja tu grania bo server ZAJEBISTY ma Anty DDoS a gracze Ci nie pojda na jakiegos innego serva co juz na starcie bedzie dosowany i padnie posypie sie caly config itp.

Każdy ma prawo do wyrażenia swojej opinii, więc nie widzę pobudek do pyskowania. Co do ostatniego zdania, uwierz, że wiele osób sobie odpuści ten serwer, bo niedługo pojawi się Koveea/Velestia.

Opublikowano

Każdy ma prawo do wyrażenia swojej opinii, więc nie widzę pobudek do pyskowania. Co do ostatniego zdania, uwierz, że wiele osób sobie odpuści ten serwer, bo niedługo pojawi się Koveea/Velestia.

zgodze się z tobą , lecz jego opinia jest zła , co do bugów nie ma zadnych co do IM jest narazie Tymczasowo Off.

GM robi all tak aby było dobrze . to tyle co chciałem napisać.

sro2012122323453851.jpg

Name Server : DemonRoad

Name : RetroX

Level cap : 140

Bulid : Fire : 140. Light : 120. Pacheon : 140. Cold : 20.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...