Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Violent Online # 125 Cap # Open Beta # Orginal Files ZAPRASZAM

netiv

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 270
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No kurcze... Ja wchodzę do gry pojawia się animacja miasta okno do logowania z nazwą serwa na T ale jak dam listę to nic nie ma klikam connect i nic nie reaguje ... no pograłbym

Opublikowano

co za debile :D to po cholere nazwali to BETA? amatorka straszna ^^

chyba wyraźnie napisane było.. Jeżeli nie będzie większych bugów co wpłynęły by to na sporą różnice między graczami (gracze wykorzystujący te bugi), wtedy konta zostaną usunięte.

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

Shadow ,ale płaczesz ,to sobie zagraj na isro ,jak ci tu tak źle ja gram bez bota na violente mam 103 lvl jak narazie i 10kk złota i więcej mi nie trzeba.Jak chcesz to idź na isro kup sbota włącz na dzień i noc i się podniecaj 100lvlem który ci wbił sbot po miesiącu.W ogóle co to za gra ,jak włączasz bota przychodzisz max lvl masz i cieszysz dupe ...

Opublikowano

@UP
A co masz w zlego w bocie ? jakos mnie nie kreci kurva latanie za mobkiem caly dzien i robienie questa zabij 10000 mobow-.- , mnie tu kreci tylko pvp a czy wbije recznie czy botem to sram to zobaczymy jak bedzie pracowac czy znajdziesz czas zeby recznie bic bo zaloze sie ze jestes dzieciakiem co ma wakacje i kozaczy ze recznie wbil ....

!!!! Grozisz MI !!!!

Opublikowano

kto wam powiedział, ze działą tu płatny mbot lolki? nie, nie działa...

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

@UP

A co masz w zlego w bocie ? jakos mnie nie kreci kurva latanie za mobkiem caly dzien i robienie questa zabij 10000 mobow-.- , mnie tu kreci tylko pvp a czy wbije recznie czy botem to sram to zobaczymy jak bedzie pracowac czy znajdziesz czas zeby recznie bic bo zaloze sie ze jestes dzieciakiem co ma wakacje i kozaczy ze recznie wbil ....

To po huj w ogóle zaczynasz grać ,jak czasu na to nie masz.A gra z botem to gra bez sensu.Nie chodzi mi o latanie za mobkami ,ale na tym servie jest b.dużo unikatów,można expić w party bo jest z kim.Na tym servie na prawde nie potrzebny jest bot tym bardziej darmowy .Zaraz pojawią się goldfarmy i boty które zajmują spoty...

Opublikowano

kto wam powiedział, ze działą tu płatny mbot lolki? nie, nie działa...

U nas w gildii jedna osoba korzysta z płatnego mbot'a. Natomiast sbot nie działa.

Opublikowano

dc co 10-15 min :/

Opublikowano

dc co 10-15 min :/

Nie wiem czemu dostajesz , w tym momencie GM robi restart serva bo cos widocznie naprawil. Musisz sie z tym pogodzic bo to jest wkoncu Open Beta ;)

579571423327107377857.png

Opublikowano

lepiej wystartować 100+lvl z jakimś eq niż z 1lvlkiem i pustym bagażem :)

Nowicjusz
Opublikowano

Czy orientuje sie ktos czy mozna odpalic 2 clienty tutaj ? Kiedys byl jakis loader czy cos takiego ale czy to nadal dziala?

Opublikowano

Czy orientuje sie ktos czy mozna odpalic 2 clienty tutaj ? Kiedys byl jakis loader czy cos takiego ale czy to nadal dziala?

inni mówią że nie mogą :D Ja mogę odpalić nawet 10 clientów :P ^^

sro2012122323453851.jpg

Name Server : DemonRoad

Name : RetroX

Level cap : 140

Bulid : Fire : 140. Light : 120. Pacheon : 140. Cold : 20.

Opublikowano

Mozna przez Launchera odpalic kilka clientow ;)

579571423327107377857.png

Opublikowano

U nas w gildii jedna osoba korzysta z płatnego mbot'a. Natomiast sbot nie działa.

powiedz mi z której wersji bo mi nie działa o.O

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...