Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Violent Online # 125 Cap # Open Beta # Orginal Files ZAPRASZAM

netiv

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 270
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Of Course , Welcome To the server , have fun ^^

a tak poważnie zapraszam do zagrania a jak to się dalej potoczy to zobaczymy czy ten serwer taki fajny itd... :)

Netiv się podnieca mi na TeamSpeaku " Fajny fajny bla :D:D"

sro2012122323453851.jpg

Name Server : DemonRoad

Name : RetroX

Level cap : 140

Bulid : Fire : 140. Light : 120. Pacheon : 140. Cold : 20.

Nowicjusz
Opublikowano

Ip limit jest ?

I o co chodzi z "+1/+2/+3 Option Level Scrolls :" ze wbijamy odrazu np.+3,+6 itd? ?

Opublikowano

Serwer wystartował w ogole?: )

Tak jak w temacie napisalem 21.06.2013 bedzie start :)

Ip limit jest ?

I o co chodzi z "+1/+2/+3 Option Level Scrolls :" ze wbijamy odrazu np.+3,+6 itd? ?

Kupujesz za silki i wbija Ci item o +1+2+3 na 30 minut :)

579571423327107377857.png

Nowicjusz
Opublikowano

A jak mbot nie dziala to da rade jakos odpalic kilka clientow sa teraz jakies sposoby?

Opublikowano

Co do mbota gm pracuje nad tym aby w pelni dzialal :)

czyli dzisiaj beta , ale kont , wbitych lvli i itemy nie kasuja??

Wlasnie to jest duzy plus ze mozna dzisiaj normalnie zaczac gre a po startcie oficjalnie serwa itemy lvl itp wszystko bedzie :)

579571423327107377857.png

Opublikowano

hmm , dla mnie to troche bez sensu ^^ beta to jest beta ^^ to już by mogli dać officiala bo na to samo wychodzi :) no ale oke..
Dobra Nagi przekonałeś mnie , właściwie to wiesz co nie ma sensu robić 2321312 Guildi :) także myślę że się wszyscy razem jakoś dogadamy i będziemy w jednej :) co do tsa , postaram się wejść ale mikro nie mam do swojej karty muz więc gadać nie będę mógł , chyba że przez laptopa ^^ a kto masterem guild bedzie ??

Nowicjusz
Opublikowano

Panowie robimy jakies pt eu o 19:00 ??
1- Warrior albo wizzard - GrK ;)

2-
3-
4-

5-

6-

7-

8-
KTOS CHETNY?

Opublikowano

BJJ

z całym szacunkiem ale żadne polskie pt jeszcze nie wypaliło nigdy xD prawda jest taka że nikt na nikogo nie będzie czekał ^^
więc lepiej na spontanie zrobić pt i dobierać ludzi , niż pt kleić bo to prędzej czy później i tak nie wypali. Taka prawda :)

Nowicjusz
Opublikowano

Zdarza się ze nie wypali i to dosc czesto ale przyjnajmniej 50% jak bedzie 4/5 osob to mozna juz isc na jakies uniqata i duzo szybciej bedzie lvl :>

Opublikowano

Sądzę, że 50% z was było na epvp :) Tam jest napisane czionką "18", że postacie nie będą kasowane tylko i wyłącznie jak nie powstanie jakiś wielki bug :)

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

@UP

Właśnie ktoś nam zddosował ts i padł :( na 2 stronie w tym temacie masz adres ;p

Opublikowano

@UP2

Cap 125 uwierz mi, że exp nie idze szybko od 115 lvl !

A ja właśnie szukam serwera, na którym nie wbijesz max. level'a w 3 godziny. Ja wolę zabawę na serwie, typu wbijanie max. level'a w ciągu paru miesięcy, gdzie będzie dużo osób grało i nie będzie to serwer na zasadzie wbijam max. level i szukam innego serwa. Szukam coś a la iSRO, ale żeby nie było w 99% turecki, jak to jest iSRO.

Opublikowano

@UP
mogę sie założyć z tobą że w ciągu dzisiejszego dnia od OPEn nie wbijesz nawet 80 lvl :) zakadamy się ? :) na x100 exp?

myślisz że x100 exp to jest chwila moment lvl? mylisz się :) a jak będzie dużo osób grało to już całkie spoty zawalone i nie bedziesz miał gdzie expić :)

Opublikowano

@UP2

Jak dla ciebie teoria wbiłem max i koniec gry to jesteś dobry ! Patrz Pliki Vsro 5x100x exp jak na isro, pliki csro 2x100x... Ja sądzę, że ludzie będą płakać "że mały rate exp"

Od 115lvl będzie tragedia jak gm nie zrobi bot :) Ja mógł bym grać na isro i expic ręcznie jak by nie było botów :) Uwierz mi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...