Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Violent Online # 125 Cap # Open Beta # Orginal Files ZAPRASZAM

netiv

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 270
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jest 21 osob na servie. Możecie wejść na serva ? Bo mi błąd wyskakuje jak włączam launchera

tzn to nie jest blad ,bo sie normalnie uruchamia tylko takie okienka w ktorym nic nie pisze klikam ok ,i sie wlacza launcher ale nie pisze START

Nowicjusz
Opublikowano

Wczoraj byla inspekcja 20minutowa i sie troche przedluzyla to jak dzisiaj jest "30minut" to chyba do jutra panowie :)

Opublikowano

Napiszę trochę info dla tych co nie wiedzą.

Na ten moment są prowadzone prace nad usunięciem bugu, tzn oni tak to nazwali, ja bym powiedział: Błąd w plikach, pominięcie.

Chodzi o accesoria, które można było kupic w sklepie za marne grosze.

Na ten moment zostają poprawiane inne bugi i problemy zgłoszone, jak i sprawdzają czy nie ma pomyłek w cenach w itemkach.

Wszelakie "prawdopodobnie" zakupione accesoria zostaną usunięte i cena ich zostanie zmieniona, bądź całkowicie zostaną usunięte.

Tyle wiem, jedynie mogę się podzielic informacją dla zainteresowanych, że czat powstanie w krótce, gdzie Gm'mi będą nam pomagac, i będzie można sobie porozmawiac, zapytac się o wszystko, prywatnie czy też ogólnie.

Dodatkowo alchemia na serwie jest : >>>>>>>> 1x <<<<<<<<<

W ostanim czasie zostało wiele zmian wprowadzonych myślę, że na lepsze.

Bugi usuwają/naprawiają codziennie, więc wkrótce będzie otwarcie oficialne :)

Co do trwania inspekcji tak długo, niestety sprawdzenie trwa odrobinę, cieszmy się, że informują nas o tym.

Bądźmy cierpliwi i pamiętajmy, że trwa Open Beta na której każdego dnia naprawiają coś

29979.gif
Opublikowano

Jeszcze nie, nadal jest check, po prostu nie którzy piszą za wcześnie :P

Na stronie głównej jest podana liczba osób zalogowanych, jak będzie kilkoro zalogowanych, to warto odpalic clienta :)

29979.gif
Opublikowano

Client z głównej strony nie ma żadnych wirusów w sobie.

Pliki są naprawdę czyste, chodzi o sam fakt, że nie które z używanych antywirusów są tak robione aby żadne pliki zmienione, niepożądane a czasem i nie chciane przez właściciela antywirusa czyli firmę pojawiły się na komputerze.

Częstym dowodem na to, są crack robiony do gier, czy programów, i blokady stron internetowych, gdzie korzystamy z darmowych kluczy do aktualizacji naszego ulubionego antywirusa za praktycznie nic, jedynie kilka minut poświęconego naszego czasu, a oni na tym tracą.

Ja pobierałem z tego źródła, jest to link z oficjalnej strony.

http://www.multiupload.nl/MTJ70TBBX9

Do tego będziemy chyba potrzebowac media nowego, który znajduje się w dziale download na głównej stronie

Violent Silkroad

29979.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...